soha többé nem kések nem hányom el az SD-kártyákat

És persze, amikor megláttam, hogy gyönyörű, teljes, kettős szivárvány van odakint, akkor először nem találtam a fényképezőt, utána kiderült, hogy nincs benne SD-kártya, aztán amit először beletettem, tele volt, és valamiért nem hagyta törölni a videókat, de a szivárvány még akkor is megvolt, mire egy újat kotortam.

(És ezalatt a tizenöt perc alatt én végig itt vártam rád, jegyezte meg a rendszergazda szelíden, akivel éppen találkozni indultam, amikor megláttam a szivárványt).

szivarvany.1

És ilyen volt az alja:

szivarvany

(Kattintásra az is kiderül, hogy a magyar gyümölcsnek nincsen párja).

14 thoughts on “soha többé nem kések nem hányom el az SD-kártyákat

 1. Réka

  Szia, bocs az off-topicért: találtál végül Budapesten olyan fodrászt, aki normálisan meg tudja csinálni azt a frizurát, amiről írtál régebb? Ugyanazt hordom/hordanám én is, csak az utóbbi időben, aki korábban el is találta, szörnyűségeket művel a fejemmel. Ne engedd fel sztem a kommentet, de ha tudnál valaki ajánlani, megírnád esetlen mailben? Erősen hálás lennék!
  Réka

  Kedvelés

 2. Shia-ko

  15 perc még úriemberek között is belefér. De amikor az 1 órára lakó barátnőd 30 perc késés fennforgása esetén felhív, hogy mér csak 10 perc és elindul…
  Egyébként meg fényképezz a szemeddel, meg a szíveddel. Az emlék meg ráadásul meg is szépül. ;)

  Kedvelés

 3. paintressy

  az úgy volt, hogy a vizuális fejemmel elképzeltem a lehányt sd kártyákat, meg marosffy szivárványon csalódott fejét, és remekül szórakoztam :)

  Kedvelés

 4. iditta

  de jó, hogy lefotóztad! mi csak néztük, vagy 15 percig a két gyerekkel, nem mertem fényképezőért menni, hasonló bonyodalmaktól tartva, nehogy lemaradjunk róla :)

  Kedvelés

 5. lucia

  marosffy: elnézést, akkor egyszer majd írok arról is, hogy miért nem hányom le az SD-kártyát, ha erre van igény, de azt szerintem kép nélkül.
  :)

  Kedvelés

 6. marosffy

  Elsőre azt olvastam, hogy ‘soha többé nem hányom le az SD-kártyákat’, gondoltam, is, hogy ez érdekes bejegyzés lesz… Erre csak szivárványos. :)

  Kedvelés

 7. lucia

  Ize: mindkét kép zoommal készült, mondjuk háromszögelni lehet belőlük, de minek, amikor a pszichopatáknak már úgyis mind elmondtam, hol lakom :)

  Kedvelés

 8. Bálint

  Öööö… Én csak egyet látok :(
  Amúgy napi ismeretterjesztés-rovat: a kettős szivárványból a második az első tükröződése, ha megnézed, fordítva is vannak a színek vagymi.

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.