soha többé nem kések nem hányom el az SD-kártyákat

És persze, amikor megláttam, hogy gyönyörű, teljes, kettős szivárvány van odakint, akkor először nem találtam a fényképezőt, utána kiderült, hogy nincs benne SD-kártya, aztán amit először beletettem, tele volt, és valamiért nem hagyta törölni a videókat, de a szivárvány még akkor is megvolt, mire egy újat kotortam.

(És ezalatt a tizenöt perc alatt én végig itt vártam rád, jegyezte meg a rendszergazda szelíden, akivel éppen találkozni indultam, amikor megláttam a szivárványt).

szivarvany.1

És ilyen volt az alja:

szivarvany

(Kattintásra az is kiderül, hogy a magyar gyümölcsnek nincsen párja).

Reklámok

14 thoughts on “soha többé nem kések nem hányom el az SD-kártyákat

 1. Réka

  Szia, bocs az off-topicért: találtál végül Budapesten olyan fodrászt, aki normálisan meg tudja csinálni azt a frizurát, amiről írtál régebb? Ugyanazt hordom/hordanám én is, csak az utóbbi időben, aki korábban el is találta, szörnyűségeket művel a fejemmel. Ne engedd fel sztem a kommentet, de ha tudnál valaki ajánlani, megírnád esetlen mailben? Erősen hálás lennék!
  Réka

 2. R.

  paintressy: a vizuális fejemmel-t, sikerült virtuális férjemmel-nek olvasnom….bele sem merek gondolni ez mit jelent.

 3. Shia-ko

  15 perc még úriemberek között is belefér. De amikor az 1 órára lakó barátnőd 30 perc késés fennforgása esetén felhív, hogy mér csak 10 perc és elindul…
  Egyébként meg fényképezz a szemeddel, meg a szíveddel. Az emlék meg ráadásul meg is szépül. ;)

 4. paintressy

  az úgy volt, hogy a vizuális fejemmel elképzeltem a lehányt sd kártyákat, meg marosffy szivárványon csalódott fejét, és remekül szórakoztam :)

 5. iditta

  de jó, hogy lefotóztad! mi csak néztük, vagy 15 percig a két gyerekkel, nem mertem fényképezőért menni, hasonló bonyodalmaktól tartva, nehogy lemaradjunk róla :)

 6. lucia

  marosffy: elnézést, akkor egyszer majd írok arról is, hogy miért nem hányom le az SD-kártyát, ha erre van igény, de azt szerintem kép nélkül.
  :)

 7. marosffy

  Elsőre azt olvastam, hogy ‘soha többé nem hányom le az SD-kártyákat’, gondoltam, is, hogy ez érdekes bejegyzés lesz… Erre csak szivárványos. :)

 8. lucia

  Ize: mindkét kép zoommal készült, mondjuk háromszögelni lehet belőlük, de minek, amikor a pszichopatáknak már úgyis mind elmondtam, hol lakom :)

 9. lucia

  Bálint: közben ápdételtem a bejegyzést egy újabb képpel, azon látszik, az eredeti kép már a másidok SD-kártyánál készült :)

 10. Ize

  Es nem felsz hogy pszichopatak megallapitjak a lakhelyedet a fenykep alapjan, google earth es elteritett katonai kemrepoluk segitsegevel?;-)

 11. Bálint

  Öööö… Én csak egyet látok :(
  Amúgy napi ismeretterjesztés-rovat: a kettős szivárványból a második az első tükröződése, ha megnézed, fordítva is vannak a színek vagymi.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s