hétvégi program sissoval

Sisso úgy döntött, hogy nincs elég dolga, és jövő hétvégére tábort szervezett magához írói szárnyaikat bontogató bloggereknek és egyebeknek. A programhoz annyit szeretnék hozzátenni, hogy ismerve őt, nagyon szórakoztató lesz az együttlét, illetve tök jó helyen lakik, valószínűleg én is lenézek gyerekestül. Jelentkezni az artnersisso@gmail.com címen lehet. Menjetek, tényleg érdemes. Leírás itt:

A három napos “írótáborba” azokat az ismerősöket várom, akik blogolnak, posztolnak, illetve más módon publikálnak és szívesen megosztják, valamint szeretnének közösen, kreatívan kikapcsolódni

július 16. szombat 17.00-ig érkezés, szállásfoglalás

18.00-tól tűzrakás és bográcsban főzés
21.00-tól nyitott felolvasás hozott anyagból (ha nem frusztráló, akkor egy kortárs író társaságában) laptop használható wifi van a házban
majd vacsora és nyakas bor fogyasztás a színben

július 17. vasárnap

10.00 Reggeli után sétáló szeminárium és kiülés a Zsámbéki-medence peremére, majd egyéni munka

14.00 Ebéd és a írások felolvasása, közös megbeszélése

17.00 A Tényleg szeretsz? című darab ismertetése, amelyet 20.30-tól közösen megtekintünk a Színházi bázis egyik hangárjában a Zsámbék fölötti XX. századi műemlék erődben (utána lehetőség szerint beszélgetés az alkotókkal)
szalonnasütés

július 18. hétfő

10.00 Reggeli után közös kirándulás a Romtemplomhoz és beszélgetés

13.00 Ebéd és relax, igény szerint következő alkalom megbeszélése, majd szórványos távozás

(Akit a részletek érdekelnek az artnersisso@gmail.com címen jelentkezzen. A maximális létszám kb tíz fő lehet, uh a jelentkezési sorrend számít. Étkezés, szállás, színházjegyek helyben (ezeket én szerzem be és ehhez kell hozzájárulás)
hálózsákot, kényelmes cipőt, notebookot, vagy jegyzetfüzetet hozni kell

14 thoughts on “hétvégi program sissoval

 1. Juc

  Érdekes kérdés ez, hogy mennyiért vennék ebookot? Mert most az új ajándék Kindel-el nagy lelkesen elkezdtem nézegetni az árakat, és nagyon meglepődtem, hogy legtöbbször olcsóbb megrendelni Bookdeposirotyról a papír változatot. Engem egyetlen dolog vonzana az ebookban- az ár. Ami könyvet megszeretek digitális formátumban, azt utána megvenném papíron. (És most csak szépirodalomról beszélek- szakkönyvekben simán az ebook a nyerő.) De a válasz nálam 10AUD, 2000 Ft. Innen nézve. És igen, 1000Ft alatt nem biztos hogy számolnám, és a vegyél sokat, fizess kevesebbért akciók mindig bejönnek nálam.

  Kedvelés

 2. lucia

  sabolc: én pár száz forintért tuti számolatlanul venném, és sztem olyan 2000 lenne a lélektani határ, amennyiért nem nagyon kellőt megvennék (de engem simán be lehet húzni kettőt fizet – hármat kap és hasonló akciókkal is).

  Kedvelés

 3. sabolc

  Mi is azon vergődünk, hogy hogyan lehetne értelmesen kiadni e-bookokat úgy, hogy 1. ne toljunk ki a felhasználókkal (a különféle hülye DRM-ek), de 2. ne is azonnal lopják szét.
  Például nagyon érdekelne, hogy te mennyit szánnál egy e-könyvre (nálunk most készül néhány, kortárs, bár nem kimondottan minden irodalom)…

  Kedvelés

 4. sisso

  Sziasztok, szülőtábort is tartok (Free Geréb Ágnes!), mert mindenki ott szül, ahol akar, de csak akkor, ha utána megírja. (Köszi lucia)

  Kedvelés

 5. Juc

  Köszönöm a sok választ. Kindle, és szeretnék legálisan magyar kortárs irodalmat. A nem magyart megkapom angolul, de “meglepően” kevés magyar kortárs érhető el angolul :)

  Kedvelés

 6. Shia-ko

  Valóban, magyar e-bookot elvétve lehet vásárolni és elég szegényes választékból. Cserébe pár éve van már erre szakosodott magyar torrent, ahol jobb/rosszabb minőségben, de elég sok formátumban és elég korrekt felhozatal van. (Természetesen sok olyat kerestem, amit nem találtam, és sok olyat találtam, amire nem is gondoltam volna. Mert én viszont szinte csak magyarul olvasok, úgy is akadozva. :Đ )

  Kedvelés

 7. olivam

  Juc, Kindle-d van vagy nem? Ha nemkindli, akkor epub formátumú könyveket tudsz venni sok helyen, pl. polc.hu, lira.hu, txtr.hu, bookline.hu. Pár helyen más formátumok is vannak, mondjuk leginkább pdf, pl. digitalbooks.hu, fapadoskonyv.hu, multimediaplaza.com.
  Ingyenesen letölteni tudsz pl. a mek.oszk.hu-ról, konyvjovo.hu-ról (és rengeteg dolog van a pim.hu/dia-n, csak kicsit vacakolni kell vele), valamint kindlivel a kindlevarazs.wordpress.com/kindle-teka-ról.

  Kedvelés

 8. lucia

  Juc: én nem nagyon olvasok magyarul, és úgy tudom, nem is nagyon vannak még magyar (hivatalos) e-bookok, úgyhogy legfeljebb torrenten lehet találni címmel :)

  Kedvelés

 9. Juc

  Lucia, te hol veszel magyar ebookot? Kűfődön élek, jó messze, nagyon drága ide postáztatni a magyar könyveket, viszont érdekel a magyar irodalom.
  S.O.S.

  Kedvelés

 10. lucia

  Grafomano: szerintem simán vállal, velem szülni is bejött volna, ha nem csinálom olyan hirtelen, és kinézem belőle, hogy simán levezet egy szülést, miközben a másik kezével szalonnát süt és gyereket nevel, szerintem írj neki :)

  Kedvelés

 11. Grafomano

  Ööö.. Sisso mennyire szereti a kihívásokat? :)

  37 hetes terhesen, toxémiával vállal, ha viszek vérnyomáscsökkentőt és becsületszavamra megígérem, hogy amennyiben nincsenek kényszerítő körülmények, nem szülök meg?

  (A magzatvíz elfolyása és a tolófájások viszont kényszerítő körülménynek számítanak. A szakirodalom szerint legalábbis. Az nem az én hibám lenne.)

  Szóval imádnám a dolgot, na. :)

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.