23 thoughts on “öt különbséget rejtettünk el a két képen

  1. R.

    ne is mond, múltkor vettem a sugar shopban egy kis zacskóval és valami 800 volt.
    aztán szétszóródott a kistáskámban és az mondjuk kifejezetten jó meglepi volt, amikor valahonnan mindig előkerült egy újabb darab.

    amazonos jelly bean rendelési bizniszbe beszállnék én is!

    Kedvelés

  2. kéknyuul

    lucia: Köszi! Nem mondja, de a címet nem fogadja el. Bár mondaná, hogy: Ezt. Ide Nem. De hagyja beírni, majd visszadob.
    Ma mégis kocsit veszek akkor.

    Kedvelés

  3. lucia

    kéknyuul: van amit szállít, van amit nem :) ha azt mondja valamire, hogy ide nem szállítja, akkor abban én sem fogok tudni segíteni :) én pillanatnyilag azt várom, hogy jelly bellyt mikor hajlandó.

    Kedvelés

  4. kéknyuul

    Off. Help! Lucia, kérlek segíts nekem, hogyan rendelhetek az amazon.com-ról ide, Magyarországra 12 db befőttesüveget (vagy bármit, hercegnőt, lovas barbit, e-bookot) úgy tudom, te profi vagy ebben. Az Ügyfélkapuban már én is, pedig az se semmi.
    Tőled tudom, hogy szállít Magyarországra is vagy rosszul emlékszem?
    Azért Ken és Barbi is tetszett, csak pillanatnyilag jobban érdekelnek az 1000 km-es öngyilkos biciklitúrák és a széles szájú
    befőttesüvegek.

    Kedvelés

  5. parapet

    Kedves Lucia, nagyon megköszönném,ha kitennéd. Hátha valakit érdekel.:
    Családi okok miatt eladó egy VIP Balaton Sound jegy 25000 Ft helyett nagyon kedvezményes áron. Bármelyik nap felhasználható! 77parapetkukacgmailpontkom
    köszi, parapet

    Kedvelés

  6. lucia

    lucita: hát most rákerestem lakásavatós képekre, és azon is ugyanez a csaj ugyanebben a ruhában szerepelt, úgyhogy vagy tegnap volt az avató, vagy nagyon elhúzódott, vagy több felvonásban fotózták.

    Kedvelés

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .