a természet örök körforgásáról

– Február van – mondtam a rendszergazdának a telefonba rávezető jelleggel, abban reménykedve, hogy mi már félszavakból is értjük egymást.

– Nem én tehetek róla – válaszolta a rendszergazda azoknak a szakembereknek a defenzív hangján, akik hozzászoktak már, hogy az ügyfelek még a gyászos, komor téli hónapokért és őket hibáztatják.

– Azt tudom. De mit szoktunk mi februárban csinálni? – vezettem rá a helyes útra,

– Síelünk? – kérdezte reménykedve a rendszergazda. Tisztáztam vele, hogy eddig csak egyszer síeltünk együtt, és ő akkor sem síelt, de ez amúgy is mellékszál. – Akkor meg?

– Hát én égve hagyom az autóban a belső világítást – adtam fel a metakommuniációs próbálkozásaimat –, az akkumulátor lemerül, te meg jössz, és megmentesz.

Ezennel szerintem végleges megerősítést nyert, hogy mostanában nekem nem szabad elektromos eszközök közelébe mennem, de reménykedjünk, hogy előbb-utóbb ez elmúlik, különben költözhetek a pusztába analóg fogkefével.

8 thoughts on “a természet örök körforgásáról

 1. nem stalker Attila

  Én a magam részéről modoros Nők Lapja-cikkekkel való kommunikációnak örülnék, a mézeskalács-illat és a gyémánt könnycsepp legyenek benne mindegyikben.
  Hajrá, analóg fogkefe!

  Kedvelés

 2. R.

  pont meg akartam jegyezni, hogy most már Lam-ot is ideje volna beleszőni egy történetbe, erre tessék kommentelt:)

  egyébként meg – mint tapasztaltat – szeretnélek megkérdezni, hogy van annak valami különleges oka, ha az utóbbi időben pszichopaták találnak meg szerelműkkel? vagyis a mai saját bevallása szerint csak súlyosan személyiségzavaros volt.

  Kedvelés

 3. Gazdatest

  Terry Pratchett Neil Gaiman közreműködésével írt könyvéből, az Elveszett próféciákból (Good Omens) 4 részes minisorozatot készítenek Angliában.- olvasta Gazdatest a Sorozatjunkie-n :-)

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.