bejegyzés helyett

Akarom mondani, olyan sok dologról írhatnék, ha nem lenne olyan sok dolog, amiről nem írhatok. Viccből megnéztem a horoszkópomat (hétvégére és ünnepnapokra azóta sem készítenek egyébként), és azt írja, így: “Igen bonyolultak a körülmények”. Hát ja.

Holnap állítólag romantikus szituációba keveredem, stay tuned.

24 thoughts on “bejegyzés helyett

 1. axe

  ha az unicumos geppel jottel szombat este, akkor majdnem osszejott a romantikus szituacio, mert en is kint voltam a repteren. mondjuk a szituacio romantikus jelleget bizonyos mertekig rontotta volna az a teny, hogy az anyosomert mentem ki..

  Kedvelés

 2. PW

  Stop az elején. Szokásosnak van ugyan aposztrofálva, de a reggeli lánykérés ismeretlentől (aki akár magas és sötét hajú is lehet!) az nálam pendítené a romatikát. (Pontosabban az én esetemben a ROTFL-t, vagy a sci-fit, de ez most irreleváns.)Vagy legyintős/ ennek is 2 éves a Corollája? :)

  Kedvelés

 3. lucia

  PW: azon kívül, hogy a Lam beüvöltötte a Cathyt?

  hát lássuk. kaptam reggel egy lánykérést egy ismeretlentől levélben (szeretnék úgy gondolni rá, mint magas, sötét hajú idegenre), utána voltam damsel in distress, de bepakoltam a gyereket autóba, és elszáguldottam a megmentőmhöz, aki megmentett, és földimogyorót is adott (a pezsgő kaviárral romantikusabb lett volna). majd a fordításomban, amit rózsaszín netbookon követtem el a distressnek köszönhetően, a főszereplő eladta a szüzességét a Rémkirálynak (ld. még germán mitológia) a szerelme szabadulásáért. a szerelme egyébként egy megbízhatatlan pernahajder, de ki nem az. most meg Sacksot olvasok, ami nem romantikus, de legalább szórakoztató.

  szóval csak a szokásos, de éjfél előtt még bármi megtörténhet (például felbukkanhat a Rémkirály, hogy adjam neki a szüzességemet).

  Kedvelés

 4. amatőr

  lucia: én arra gondoltam, hogy nem egyedül…
  (hogy kv vagy tea, végül is mindegy — mostanában időnként beszámolsz bizonyos kávézásokról, azt gondoltam, ennek akár lehet romantikus folyománya is)

  Kedvelés

 5. lucia

  debcsillu: az csak szombaton lesz (amikor egyben valaki őszinte érzelmeket fog táplálni irántam, és csak remélem, hogy nem őszinte, gyilkos gyűlöletet :)).

  Kedvelés

 6. lucia

  lucia: de amennyiben a kommentolvasó szub-szubkultúrája a blogomolvasó szubkultúrának esetleg érez hozzá kedvet, jósolhatna nekem (érdeklődés hiányában magának) romantikus szituációkat (valaki írja már meg az életemet). Tarhonyakártevő, rád külön számítok, mint főromantikusra.

  Kedvelés

 7. lucia

  lucia: juteszembe, ugye a romantika alapból a regényességet jelenti, tehát nem azt, hogy heverni illatos rózsaágyon (amiből szirgos, alulfizetett távolkeleti kezek kiszedték a tüskéket), hanem hogy történik valami, lehetőleg vér, halál, Cathy nevének üvöltése az éjszakai holdra. lehet, hogy eleve xanaxszal kellene indítanom a napot (asszem, nem bírnám sokáig, ha valaki Cathy nevét üvöltené a közelemben).

  Kedvelés

 8. lucia

  pw: semmi jele semmiféle HG-nek, de hosszú még az év. bár lehet, hogy holnap pont ő (vagy az) kever romantikus szituációba, más esélyét nem látom a dolognak.
  :)

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.