oké, rendezői változat

Nem akarom elkiabálni, de ez az év azért sokkal jobban indul, mint ahogy az előző befejeződött. Köszönöm páldául a tegnapi rengeteg köszöntést és meglepetést és minden egyebet, beleértve azt is, hogy az Amazon végre feladta a Kindle-t. Nem számítottam rá (mármint az Amazont gyanítottam azért).

Valahogy tegnapra csúcsosodtak a mostanáig tologatott dolgok is, mr.a-val pl. megnéztük végül a RED-et, nekem nagyon bejött, bár volt benne néhány logikai baki, meg a színészek sem ezért fognak Oscart kapni, de pontosan olyan lett, amilyennek vártam. Feelgood-konteós-lövöldözős, már ha van ilyen kategória. (Viszont azóta sem tudom, mit keresett rengeteg rendőr a MOM-ban, az első azt nyilatkozta nekem, hogy simán csak összegyűltek, ok nélkül, de amikor double-checkeltem egy másiknál, ő kinyögte, hogy valami jogi vita van az egyik üzlettel kapcsolatban. Na de ezért ácsorogjanak ott legalább három órán keresztül?).

Utána felköszöntöttük egymást az L.-lel karácsony alkalmából. Ő azt mondta, úgy döntött, olyan lesz velem, mint az Univerzum, hogy ad is, meg nem is, majd átnyújtott  egy Cohen-BD-t. Nincs Blueray-lejátszóm, ennek ellenére örültem. Meg adott egy kínai jóslóhalat is, ami mindkettőnknek azt jósolta, hogy szenvedélyesek vagyunk (szerintem testhő alapján működik, és bárki másnak is ugyenezt jósolta volna, de ezzel nem lehet nagyot tévedni).

Ő egy eredeti orosz vodkát kapott tőlem (mostanában mindenki azt kap), és egy olyan műanyag izét, amit a gyerek hatvanas Activáljához adnak (mostanában mindenki azt kap). Mert azt kérte. További két személy is azt kérte, a gy.a. meg egyszerűen csak mindig megkérdezte, hogy játszhat-e vele, amikor átjött a gyerekért, úgyhogy ő is azt kapott karácsonyra. Nehéz leírni, hogy mi benne a jó, egy basic pörgettyű, amin be lehet kapcsolni színes, villogó ledeket, amik pörgés közben mintát rajzolnak, és amikor először kipróbáltam, negyedóráig csak bámultam meredten. Ezzel így vannak a környezetemben lévő pasik is, úgyhogy a gyereknek megvan már az évre szóló vitaminellátmánya, és ez nem költői túlzás. Majd töltök fel róla videót.

A rendszergazda meg a kezembe nyomta végre a rizsfőzőt, amire rábeszélt, az éjszaka közepén, a márc. 15. téren, úgyhogy most amellett, hogy vennem kell egy BR-lejátszót, szusit csinálni is kénytelen leszek megtanulni, de bízom magamban.

A csudaszép vaddisznótrófeáról majd később, ábrával.

13 thoughts on “oké, rendezői változat

  1. xebeche

    Tarhonyakártevő: mi vele a baj? kb. mekkora? én most gondolkozom rajta, hogy vennék, mert ipari mennyiségben esszük a jázminrizst, annyira jó.

    Kedvelés

  2. Tarhonyakártevő

    Lucia, nekem van egy hasonló rizsfőzőm, használtam tán háromszor, és nem szeretem, csak a helyet foglalja. Ha tudsz még valakit, akinek kell, szívesen átadom.

    Kedvelés

  3. PW

    Pörgettyűből nekünk is három van, egyszerűen varázslatos, alig várom, hogy lefeküdjenek a srácok (mind a három), és csak az enyém legyen! :D

    Kedvelés

  4. naturka

    a szusi az olyan egyszerű, hogy az valami hihetetlen, javaslom a kazinczy utcai ázsia boltot, a bob és bobekkel szemben, olcsó és jó minőségű alapanyagok (a parázsosok csinálják) a többi meg mint a karikacsapás.

    Kedvelés

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .