a magánéleti stratégiákról

A rendszergazda ma felhívott, hogy megtalálta nekem a tökéletes pasit, és a leírása szerint tényleg (meg futólag találkoztam is már az illetővel, és nem keltett ellenszenves benyomást), csak annyi a gond, hogy az illető nem tudja, hogy minket az ég is egymásnak teremtett, úgyhogy el kellene csábítanom valahogy. Mivel ilyet még soha nem csináltam direktben, a rendszergazda tanácsokkal is ellátott, mint a női trükkök nagyobb ismerője kettőnk közül, de azt hiszem, kénytelen leszek az eddig jól bevált stratégiámra hagyatkozni, miszerint ha valaki tetszik, akkor lehetőleg nem nézek rá, és nem beszélek a jelenlétében, vagy ha igen, akkor is csak közhelyeket és hülyeségeket dadogok.

Resistance is futile.

18 thoughts on “a magánéleti stratégiákról

  1. Encsi

    lucia: A koncepció szép, de láttad, hogy a mintának megfelelő kapitányok mennyit öregedtek 5 év alatt…? Biztosan ezt akarod…? :D

    (Avagy Castle évad közben az ember lánya ne nézzen Firefly dvd-t.)

    Kedvelés

  2. AncsaT

    Ha a rendszergazda rutinos, már rég felhívta a srácot is, hogy megtalálta neki a tökéletes nőt, és a leírása szerint tényleg (meg futólag találkoztak is már az illetővel, és nem keltett benne ellenszenves benyomást), csak annyi a gond, hogy az csaj nem tudja, hogy őket az ég is egymásnak teremtette, úgyhogy el kellene csábítania valahogy. Mivel a srác ilyet még soha nem csinált direktben, a rendszergazda tanácsokkal is ellátta, mint a férfiúi trükkök nagyobb ismerője kettőjük közül.

    Szóval, ha ezentúl a pasi feltűnően kerül, lehetőleg nem néz rád, és nem beszél a jelenlétedben, vagy ha igen, akkor is csak közhelyeket és hülyeségeket dadog, máris sínen vagytok. :)

    Kedvelés

  3. lucia

    Bea: bennem is felmerült, hogy egyrészt, ha találkoznék vele, az már az érdeklődés olyan szintű kinyílvánítása lenne, ami nem fér a profilomba, másrészt viszont hogyan fogom tudni látványosan ignorálni, ha nem találkozunk? az élet nagy dilemmái.

    Kedvelés

  4. lucia

    exmanka: hát ja, és én nem is hiszek az ilyen összehozós dolgokban, hanem abban hiszek, hogy egyszer csak felbukkan valaki, és komoly erőfeszítéseket fektet abba, hogy levegyen a lábamról (mondjuk leszáll a kertben a Serenityvel, miután lerázta a reavereket, és elgitározza a főcímdalt). de hülyéskedni azért lehet :)

    Kedvelés

  5. Bea

    … és soha ne légy ott, ahol ő van, így tudod leginkább felhívni magadra a figyelmet:
    “Valaki sosincs ott, ahol én vagyok. Ez egy érdekes személyiség lehet. Nosza, keressük meg!” – sínen is van a dolog :) Pláne, ha rád is talál.

    Kedvelés

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .