az férfiakrul

Az azért annyira jellemző, hogy amikor az élet kiszámíthatatlansága folytán olyan lapot húzok, hogy a jó oldalon állok, ráadásul ügynökként megmenthetem a világot, és ehhez a tizenegy pasi és egy nő közül hármat lenyomozok, akkor a háromból sikerül pont azt az egyet kiválasztanom szövetségesnek, aki kettős ügynök, és mint ilyen, elsőre lenyomozhatatlan, és természetesen a következő éjjel ki is nyírat a félvilági haverjaival (majd szinte könnyes tekintetű gyászbeszédet tart értem, bár tegyük hozzá, azért közhírré teszi az utánam maradt közérdekű információkat, még ha csak azért is, mert azok őt is erősítik), és onnantól halottként figyelhetem csak az eseményeket.

Kegyetlen játék az élet a maffia, de nem bánok semmit, különös tekintettel a fél kiló kacsatöpörtyűre, ami a halálom után is rendelkezésemre állt a sötét belvárosban. Maffiózónak azért jobb vagyok, olyankor hullanak, mint a legyek.

14 thoughts on “az férfiakrul

 1. Luditta

  Kissé eltávolodtunk a témától. A dolog úgy áll, hogy éppen egy nem eléggé halott (jó eséllyel valamennyire) zsidó, komplexusos férfi vezetett meg. Pedig nem kell mást tenni, mint megkérdezni tőle, hogy maffiózó kártyát húzott-e. …és a füle elpirul, nem egy nagy rejtvény! :P
  Na jó legközelebb javíthatsz!

  Kedvelés

 2. lucia

  lucia: egyébként meg belegondoltam tételesen, hogy mi minden származott életemben a tagságból (pontosabban nem a tagságból, hanem a kapcsolati hálóból, a kártyának nagyjából annyi jelentősége volt, hogy egyes rendezvényeken kevesebbet kellett fizetnem), és ha a sörözéseket, maffiázásokat és egyéb szórakozási lehetőségeket nem is számítom, akkor is van egy csomó közös külföldi utazás, a temetői leletmentés, egy öt éven át tartó munkahely, három pasi ilyen vagy olyan formában, egy darab használt mosógép, az, hogy mindig van kit felhívnom, ha technikai segítségre van szükségem a számítógépvásárlástól az autószerelésig, tavaly ősszel egy szintén menzás még azt is felajánlotta, hogy havi rendszerességgel megtámogat egy bizonyos összeggel, ha szarul állnék (hálistennek nem szorultam rá), és biztosan van még egy csomó minden, ami nem jut most az eszembe, meg egy csomó kapcsolat mindenféle helyeken.

  Kedvelés

 3. lucia

  iditta: én a gyerek óta nem fizetek tagdíjat, mert minek, de elég sok barátom (ismerősöm) van onnan, többel heti szinten kapcsolatban vagyok, szóval nekem abszolút megérte. de szerintem nem feltétlenül “kudarc” ha nem ment, biztosan vannak máshonnan barátaid :)

  Kedvelés

 4. iditta

  és mit ad Neked a Mensa-tagság? vannak onnan barátaid? vagy inkább nyíltan kérdezem: miért éri meg Neked befizetni a tagdíjat?
  (én anno az első év után kiszálltam, de nem tudom, h ez mennyire az én kudarcom)

  Kedvelés

 5. A.

  Én nyilvános életemben matematikai-logikai feladványokat oldok meg másoknál valamivel gyorsabban, és amikor senki nem figyel, forditgatok, titkos leiter jakab rajongo vagyok :) Mindenkinek megvannak a rejtegetett, mocskos kis hobbijai…

  Kedvelés

 6. lucia

  JoeP: abban reménykedem, hogy a fél- vagy teljesen halott, tehetséges, komplexusos zsidó férfiak a látens maffiózó nőkre buknak. az intelligenciám nem akadály párkapcsolat szempontjából, ezt garantálom, az csak arra jó, hogy matematikai-logikai feladatokat valamivel gyorsabban oldjak meg, de azt tudom titokban csinálni :)

  Kedvelés

 7. PW

  Lehet szemtelennek lenni, és megkérdezni, ehhez hányas I.Q. érték kapcsolható Nálad? Tudom, ez intimebb info mint a tamponméret, csak hát a kíváncsiság…(nekem mértek 1x 136-ot, 1x 132-t, azóta nem teszteltettem magam, mert a tendencia szerint hülyülök – és tényleg!)

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.