sos

Van olyan ismerősöm, aki holnap du. 2-4 közötti érkezéssel ki tudna vinni gyerekestül Szentendrére a kocsimért? Eddig mindenkim vagy dolgozik, vagy vidéken van, vagy rossz az autója, hétfőn persze mind ráér, de én nem bírok még egy hétvégét kocsi nélkül. Benzinköltséget állom + csokit is kap az illető (taxival vidéki tarifát kellene duplán fizetnem).

32 thoughts on “sos

 1. Luddista

  Segítőkészséget nem hiszem hogy vártál tőlem, egy jótanács azonban mindig akad:
  Beszállsz a Taxiba, kérsz egy fuvart a városhatárig, mondjuk békásmegyeri taxiállomásig (így nem kell két utat fizetned és a végcél is mondhat valamit a sofőrnek). Felajánlod neki, hogy ha nem akarja kifizettetni a visszautat, akkor vele mész Szentendrére. Ha ez nem jön be, beszállsz egy másikba és kifizeted a 9km pluszköltségét.

  Kedvelés

 2. lucia

  @debcsillu: nem volt nagy, katartikus történet, kivivődtem útbaesve, egy irodában dolgozva kivártam az autót, majd hazahoztam, ez csak nekem olyan,mint egy nap vakáció :)

  Kedvelés

 3. lucia

  @axe: hálistennek az érveim logikailag támadhatatlanok, kedves modorom pedig elejét veszi minden sértődésnek, illetve azoknak, akik sztem erre vevők, felajánlottam alternatív programlehetőségeket. amennyiben valaki mégis sértődött maradt volna, lemeccselhetjük :)

  Kedvelés

 4. axe

  az ilyen keresek tipikusan alkalmasak arra, hogy az ember osszeveszitse a baratait egymassal, valamint o is osszevesszen veluk, amikor mar a huszadik feljanlasra is nemet kell mondania. a pozitiv hozadeka lehet viszont egy barat-portfolio tisztitas is…

  Kedvelés

 5. lucia

  @moonlark: de az is jó, most is valami ilyesmit próbálok szervezni, de aki nem kocsiképes az ismerőseim közül, az ide is nehezen bumlizik fel, nem beszélve arról, hogy nem egy merő gyönyör egy ekkora másgyerekére vigyázni, úgyhogy most próbálok még alternatívákat találni :)

  Kedvelés

 6. moonlark

  és az nem lenne esetleg jó megoldás, persze csak akkor, ha minden kötél szakad, hogy valamelyik barátod átjönne a Mucira vigyázni, Te pedig akár el tudnál menni a kocsiért mondjuk tömegközlekedve?

  Kedvelés

 7. lucia

  @Gábor: ők átviszik a szomszédba műszakiztatni, és azt is ki kellene holnap fizetnem (a szomszédjukban lévő szerviznek), ráadásul zárás előtt nem sokkal lesz kész a kocsi, szóval bonyolult. egy olyan lehetőség merült fel, hogy esetleg értem jön a kolléga, és kivisz gyerekestül, de ezt nem tudták ígérni, csak olyan 50-50%-ra.

  Kedvelés

 8. Zita

  megörültem a kérdésnek az elején, hogy van olyan ismerősöm… hátha tudok segíteni, de ahhoz nagyon messze vagyok :( viszont abban pedig biztos, hogy nagyon hamar jelentkezik olyan, aki segít :)

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.