igen, a seggemről lesz szó

Szóval azok után, hogy a rendszergazda, aki bizonyos kérdésekben túlságosan is megalkuvásoktól mentesen őszinte és közlékeny, például amint negyvennyolc és fél kiló fölé megyek, minden egyes találkozásunk alkalmával közli velem, hogy szerinte dagadt vagyok és nagy a fenekem, hiába mondom neki, hogy ez a szokása nincs jó hatással a kapcsolatunkra, szóval azok után, hogy ez a rendszergazda engem hétfőn nem azzal fogadott, amikor kisántikáltam a kapuba, hogy mi történt a lábammal, hanem hogy milyen jó seggem van, és ezt másnap telefonon is megemlíti nosztalgiázva (legmagic és bicikli, árultam el neki a titkot),

illetve azok után, hogy ma a wellness-szaunában, ahova G vonszolt el lazítani, mert már tíz napja dolgozom hajnali kettőig, amiből ma hajnali négy lett nyolcas keléssel, szóval a szaunában a szélesvállú úszófiú azt magyarázta nekem, hogy oké, hogy most nem sportolok, még nem kell, de 27-28 éves korom körül azért kezdjem el, főleg, ha gyerekeket is tervezek (rendben, félhomály volt és békésen angyali arccal mosolyogtam, de bikini volt rajtam), miközben én hol önelégülten képzeltem magam 25-26-nak, hol metsző pillantásokat vetettem G-re, aki diszkréten röhögött,

szóval ezek után nekem Maros Andrea Slim Advance ne küldjön heti két levelet arról, hogy ne aggódjak a felesleges kilóim miatt, hanem adjak le hetet hét nap alatt, mert lehet, hogy OCD-s vagyok, paranoid és skizoid személyiségzavarban szenvedek, nem tudok ötnél többel menni felfelé az erdőben bicajjal, hónapok óta búvalbaszott vagyok, kicsi a mellem és nincs a véremben a foci*, de életemnek azt a ritka szakaszát élem, amikor konkrétan nincs a testemmel semmi bajom, akkor sem, ha nem leszek egy hét múlva harminckilenc kiló.

És akkor azokról, akik arra próbálnak rávenni, hogy növesszek a segítségükkel nagyobb péniszt, még nem is beszéltem.

* Ezt az egyik potenciális megrendelőm kérdezte, hogy jól sejti-e, hogy nincs a véremben a foci, és igen, lehet, hogy nincs a véremben, nem érdekel, mi több, enyhén viszolygok tőle, de miért kell ezt így a szemembe mondani, panaszoltam az L.-nek vasárnap. Ezt teszi velem a munkastressz.

14 thoughts on “igen, a seggemről lesz szó

 1. lucia

  @r-: nem, kösz, azóta elmúlt a pms-em :) szívélyesen üdvözlöm, még akkor is, ha szerinte nincs a véremben a foci. (a könyve jó egyébként, már amennyit olvastam belőle, de valszeg tényleg jobban jár, ha valami sportos pasi fordítja).

  Kedvelés

 2. kisroka

  Jó ha az embernek vannak ilyen napjai néha (a szélesvállú úszófiúra gondolok.) :)
  Most tartok tíz kiló hízásnál és harminc hétnél, bár a férjem kijelentette, hogy semmilyen feszes testű fiatal csibére nem cserélne le, azért már szeretném visszakapni a régi testem lassan… :)
  Nálam a “Fogyj le akár 6 kg-t négy nap alatt” című Borsa.hu-s hírlevél verte ki a biztosítékot. Oké, hogy valami répalevet kell inni, de ritka tenyérbemászóan adják elő, és nincs ilyen fogyás, hogy négy nap alatt hat kiló. Ezeket csak be kéne tiltani.

  Kedvelés

 3. D.

  A megfelelő illusztráció amúgy is erősen kilógna a blogod profiljából (bár kétségtelen, hogy a látogatottságot megdobná). Nem baj, hátha összeakadunk az utca végében, végül is erre egyszer már volt példa ki tudja hány év alatt.

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.