metálos-elektronikus-várbörtönös (mint egy skandináv együttes)

Szóval én soha nem gondoltam volna, hogy valaha bárki “metál” címszó alatt fog engem emlegetni, nem is aspiráltam erre, de ismét bebizonyosodott, hogy az Élet minden kanyarulatában Meglepetések Rejtőznek. Meg kell jegyeznem, brainoiz igen tehetségesen léggitározik, AnnGel pedig frontembereskedik, távolkeleti, hastáncos motívumokat is csempészve az előadásába, bármely rockzenekarba felvennék őket szerintem a promóciós anyag alapján, amit videóra rögzítettem.

Az Élet más tereken is hozzámdörgöli most egyébként doromboló, nedves kis orrocskáját. Mert ugye én viszolyogva imádom (vö. love-hate relationship) a teljességgel felesleges civilizációs vívmányokat, mint például a palacsintapor, amihez csak tejet és tojást kell adni, vagy a tojásfőző gép, vagy az olyan öngyújtó, ami ha maximum húsz centire van a telefonomtól, akkor villog, amikor hívnak. És most promóciós ajándékként kaptam egy arcmosó gépet. Egy db ceruzaelemmel működik, és csak rá kell tenni a vattakorongot, amivel amúgy is mosom az arcom, és végig kell húzni rajta, annyit csinál, hogy enyhén rezeg közben, és megadja azt az élményt, hogy nem ám analóg mosom az arcomat, mint az állatok, hanem gépileg. Csak azt sajnálom, hogy nem wireless usb eszköz, mert úgy lenne az igazi, de így például az erdő közepén is tudok kulturáltan tisztálkodni (bár úgy is tudnék, ha vinném a notebookomat az erdő közepére, márpedig miért ne vinném).

Illetve az Élet azt is tudja szerintem, hogy szeretem a bizarr egybeeséseket, mert kaptam egy olyan képeslapot, amit aznap adtak fel, amikor a munkanaplóm tanúsága szerint éppen egy bizonyos külföldi várbörtönről fordítottam egy hosszú, kimerítő leírást, és a lapon pontosan ugyanaz a várbörtön van. Spooky.

12 thoughts on “metálos-elektronikus-várbörtönös (mint egy skandináv együttes)

 1. zsoltu

  a palacsintaporon én is gondolkodtam jó darabig, hogy istenem, mi más is lehet akkor abban, mint liszt, aztán arra jöttem rá, biztos valami spéci űrtechnika, ami tojás és tej hozzáadásával kész, sült és töltött palacsintát eredményez. de a kommenteket olvasva csalódtam.

  azért az élet hozzám is dörgölhetné már az orrát.

  Kedvelés

 2. cinty

  a marketing királysága.

  kivéve egyes – vicces – helyzeteket:
  Kannibál törzset alkalmaz egy cég az afrikai leányvállalat örző-védőinek. Tartanak tőle, hogy el-eltűnnek majd alkalmazottak, de semmi gond, mert a törzsfőnök Aghwopakitru-ra esküdött meg, hogy nem fognak megenni senkit, legfeljebb csak a konkurenciától. Fél évvel később eltűnik az egyik takarító. Miután a körzete piszkos marad, keresni kezdik, nem találják. Összedobolják a kannibálokat, a törzsfőnök a rendőrök előtt mindenkit megesket az összes szellemre, hogy ők ilyet nem (t)esznek.
  Nyomozók el, törzsfőnök megkérdezi:
  – Ki volt az?
  Hátulról egy ifjú kannibál szól, hogy ő volt.
  Főnök:
  – Vazze! Nem megmondtam hogy a takarítókat ne bántsátok?!? Itt olyan jó helyünk van! Hat hónap alatt megettük a managementet, a kontrolling osztályt, a financial monitoringosokat, a strategic finance departmentet, a marketingeseket, az asset optimalisation expertise workgroupot, és a corporate customers relations officert, a kutya se vette észre! Erre te megzabálsz egy dolgozót!

  Kedvelés

 3. Délibáb

  Mióta rájöttem, hogy a lecsó igazából olyan rántotta, amiben sok paradicsom és paprika van, engem már tud meglepni meg holmi arcmosó gép.

  Kedvelés

 4. lific

  palacsintaTÖLTELÉKpor, nagyáruház polcon láttam, háromszor is elolvastam, hogy biztos -e. és tényleg. azóta vagyok képtelen meglepődni bármin

  porból lettünk, porral eszünk (bocs, bocs és bocs :) )

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.