esti programozó

Valamelyik éjjel, amikor felhívtam az L.-t (vagy ő hívott, már nem emlékszem), hogy sorozatokról beszélgessünk, akkor vehemensen ragaszkodott hozzá, hogy nézzek In Treatmentet*, de ne csak az elsőt, hanem a vadászpilótás részekig.

Tegnap csak annyit írtam neki, hogy értem, mire gondol, de én ezt sokkal alattomosabban és észrevehetetlenebbül csinálom. Ő visszaírta, hogy ja, tudja.

* Amúgy nagyon beszippantós sorozat, nem a szívemcsücske-kategória, viszont muszáj mindig megnézni a következőt. Kamaradráma, pszichológus + páciens.

Reklámok

8 thoughts on “esti programozó

 1. lucia

  @isolde: de nagyon! most volt a “megcsaltalak”-os rész, és nem ettől, de mostanra jöttem rá, hogy én utálom ezt a pasast, bármennyire is idős zsidó férfinak néz ki, akik az eseteim.

 2. lucia

  @Paramami: ja, a Castle-ben más Firefly-utalás is volt, csak most nem jut eszembe sajnos. amúgy firefly-os, halloweenes, a nagy kezdőbetű akkor marad, ha legalább két szóból áll a tulajdonnév, amiből melléknevet képzünk, és akkor a képző is mindenképpen kötőjellel kapcsolodik (pl. Loch Ness-i).

 3. Paramami

  Ha jól tippelek, nekem ez nagyon be fog jönni, most éppen valami jót keresek, mert elfogytak a jók éppen.

  Ha már sorozatok: most néztük a Castle-t, nem annyira azért, mert nagyon jó, hanem mert nem volt sokkal jobb most. Tetszik persze, de közel sem zseniális. No de a Halloween-es részben mekkora poén volt már, mikor megjelent a Firefly-os kosztümben, hogy spacecowboy lesz, és a lánya mondta, hogy olyan nincs is, és egyébként is, öt éve is ezt hordtad, és már akkor is ciki volt, Castle meg védte magát, hogy de ő úgy szereti ezt a jelmezt, stb. Az a pár perc nagyon bejött!

  (Ja, és ha már: Lucia, mint helyesírás szakértő: fent, amikor kötőjellel képeztem jelzőt a Firefly-ból ill. a Halloween-ből, akkor kisbetűvel kellett volna őket írnom, vagy a kötőjel, ill. idegen szó miatt nem? Ezt sosem tudom. Köszi!)

 4. irrelev

  ha mar programozo, hol van az rss gomb? mert latok egyet, de az kommentekre vonatkozik, en meg inkab rad lennek kivancsi.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s