esti programozó

Valamelyik éjjel, amikor felhívtam az L.-t (vagy ő hívott, már nem emlékszem), hogy sorozatokról beszélgessünk, akkor vehemensen ragaszkodott hozzá, hogy nézzek In Treatmentet*, de ne csak az elsőt, hanem a vadászpilótás részekig.

Tegnap csak annyit írtam neki, hogy értem, mire gondol, de én ezt sokkal alattomosabban és észrevehetetlenebbül csinálom. Ő visszaírta, hogy ja, tudja.

* Amúgy nagyon beszippantós sorozat, nem a szívemcsücske-kategória, viszont muszáj mindig megnézni a következőt. Kamaradráma, pszichológus + páciens.

8 thoughts on “esti programozó

 1. lucia

  @isolde: de nagyon! most volt a “megcsaltalak”-os rész, és nem ettől, de mostanra jöttem rá, hogy én utálom ezt a pasast, bármennyire is idős zsidó férfinak néz ki, akik az eseteim.

  Kedvelés

 2. lucia

  @Paramami: ja, a Castle-ben más Firefly-utalás is volt, csak most nem jut eszembe sajnos. amúgy firefly-os, halloweenes, a nagy kezdőbetű akkor marad, ha legalább két szóból áll a tulajdonnév, amiből melléknevet képzünk, és akkor a képző is mindenképpen kötőjellel kapcsolodik (pl. Loch Ness-i).

  Kedvelés

 3. Paramami

  Ha jól tippelek, nekem ez nagyon be fog jönni, most éppen valami jót keresek, mert elfogytak a jók éppen.

  Ha már sorozatok: most néztük a Castle-t, nem annyira azért, mert nagyon jó, hanem mert nem volt sokkal jobb most. Tetszik persze, de közel sem zseniális. No de a Halloween-es részben mekkora poén volt már, mikor megjelent a Firefly-os kosztümben, hogy spacecowboy lesz, és a lánya mondta, hogy olyan nincs is, és egyébként is, öt éve is ezt hordtad, és már akkor is ciki volt, Castle meg védte magát, hogy de ő úgy szereti ezt a jelmezt, stb. Az a pár perc nagyon bejött!

  (Ja, és ha már: Lucia, mint helyesírás szakértő: fent, amikor kötőjellel képeztem jelzőt a Firefly-ból ill. a Halloween-ből, akkor kisbetűvel kellett volna őket írnom, vagy a kötőjel, ill. idegen szó miatt nem? Ezt sosem tudom. Köszi!)

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.