haj

Na ez a kettő talán nem annyira felhasználható ellenem (amennyiben egyszer a jobbik szóvivőjévé válnék), viszont a Haj látszik rajtuk. Igen, agnus körbefotózott lelkesen, vakuval, vaku nélkül, vérrel, kádon, még szabópatríciásan is, de nem akarok beszélni róla.

 

Képen valahogy nem látszik, de esküszöm, hogy a tarkónál lépcsős.

20 thoughts on “haj

  1. lucia

    @M.: ööö, a sötét a saját hajszínem :) mármint az alsó 5-6 centi, a többi meg színre fújt. világossal amúgy nagyon sápadtnak tűnök.

    Kedvelés

  2. M.

    Wow. Vannak akiknek sose állna jól ilyesmi (én). De ez remekbe vágott.

    A sötét színt direkt használod? Csak amiatt kérdezem, mert idősebbnek láttatja az embert, mint amilyen valójában.

    Fekete ruhát viszont ne vegyél fel vele, mert az már nagyon vad együtt, csak ha fetish partyra mész. :)

    Kedvelés

  3. zleila

    este nem mertem kockáztatni, nem tudtam, mennyire találod sértőnek, de most azt mondom, határozottan róbert gida. a szó legjobb értelmében.

    Kedvelés

  4. dixi

    Kicsit Mata Hari feelingje van.
    Mivel kedvelem amiket írkálsz és amiket írkálsz abból arra következtetek, hogy rendes és jó leány lehetsz ezért lenne egy baráti tanácsom. Ezzel az indokolatlanul erotikus orral csak óvatosan a pesti oldalon mert állítólag senki nem áll jót értem. Ráadásul attól félek, hogy lehetek egy páran, szóval tényleg csak ővatosan vagy lepelben.

    Kedvelés

  5. debcsillu

    Csini…az előző bejegyzésed közepén járva még ajánlani akartam egy tuti fodrászcsajt (tényleg tuti, rokon és még profi is), de már látom hogy megtaláltad az Igazit!:)
    Gratulálok hozzá, jó fodrászt még tán nehezebb találni, mint pasit:)

    Kedvelés

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .