egy, kettő, három

Igazából csak azt akartam mintegy mellékesen megírni, hogy csináltam címlapot a freeblognak, de hogy ez itt ne magában árválkodjék, végiggondoltam, hogy mi volt még érdekes mostanában.

Az egyik az sms, amit ma kaptam, hogy “B. elfogadta a lánykérésünket, és a gyűrű is nagyon tetszik neki, amit választottunk”, és ez nem királyi többes, hanem büszke vagyok magamra (az oltár elé asszem, azért nem fogok én is melléjük állni). Viszont cserébe egy válást is letervhivatalkodtam mostanában, tiszta jin és jang, amit csinálok, kérdés, honnan veszem a bátorságot, hogy mások magánéletébe beleszóljak, de ha egyszer nem hagyják, hogy ne.

A másik nagyon aranyos volt, két hete a mekis srác, aki kihozta a sokáig készülő szendvicsemet, megkérdezte, mit olvasok, megmondtam, mire tájékoztatott, hogy ő mostanában Pratchettet olvas, én meg rávágtam, hogy ja, azt én fordítani szoktam. Szerintem azóta is azt hiszi, hogy kamuztam, mindenesetre visszament a pult mögé, úgyhogy nyugodtan olvashattam tovább, szerintem ezentúl udvariaskodás helyett rögtön ezzel fogok nyitni, ha valaki beszélgetni szeretne velem.

A többi meg szintén mind szép és jó.

4 thoughts on “egy, kettő, három

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.