az identitáskeresés napjai ezek

Most azért egy kicsit megijedtem, amikor Vivnek egyetlen randi után (nem, nem mi randiztunk, ott kő kövön nem maradna) már az esküvőjét terveztem (lássuk be, neki van hajlama az ilyesmire, mármint mindig férjhez megy véletlenül), hogy én is ilyen közhelyes, konzervatív, jobbos vénlány leszek lassan (mentségemre szóljon, hogy legfőképp a nászajándék miatt hoztam szóba a dolgot, azt nem árt időben egyeztetni, a harrypotteres rózsaszín plüss kézibilincseket szerintem elég nagy határidővel szállítják ki). Utána viszont, amikor az esküvőnél jóval részletesebben megterveztük a leánybúcsút, különös tekintettel arra, hogy melyikünk kinek a kockás hasáról szeretné lenyalni a sót a tekilához, és hogy melyik fiúkommentelőimet fogjuk felkérni chippendale-nek, akkor egy kicsit megnyugodtam, hogy talán mégsem a konzervatív a legjobb szó rám.

Reklámok

6 thoughts on “az identitáskeresés napjai ezek

 1. Viv

  L. ritmusérzékéről nincsenek referenciáim, de előző exférjem előszeretettel gitározta az _összes_ P.F. számot, próbáljuk meg elkerülni azt, hogy a leánybúcsúm nagy részét tekilamámorban, de füldugókkal felszerelkezve töltsem. :)

 2. Viv

  Különben nem ragaszkodom a HP-s bilincsekhez, lehet Micimackós is.

  És Lam fog gitározni, de Pink Floydot nem játszhat.

 3. Viv

  Mi tökéletes távkapcsolatban élünk, messziről szeretjük egymást, te küldesz nekem könyveket, én meg küldök mást (a Mucinak), a sütifutárom meg örülhet, hogy két ilyen csodálatos lányt ismer. :)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s