jól van

Időközben megijedtem, hogy én végül is nem voltam szexi, ellentétben a gót jellegű többi lányok tömkelegével, de azután feldühödtem, és az L. rendszergazda-tanfolyamának anyagára támaszkodva (google it) megtanultam, hogy kell rarnyitót telepíteni parancssorból, utána meg megtanultam, hogy kell belépni rendszergazdának parancssorból, majd telepítettem rarnyitót, úgyhogy meg tudtam nézni az agnus által küldött képeket, amikből kiderült, hogy vaku segítségével azért látszik, hogy a ruhám alatt szexi vagyok (ez ilyen ars poetica is lehetne). Krumplival.

12 thoughts on “jól van

 1. Viv

  Csak bánatok, de azt hiszem, hájak esetén Miss Piggy lennék jelmezileg. :) És egy zöld békát szeretnék hevesen.
  Évek óta nem voltam szilveszterkor már sehol.

  Kedvelés

 2. lucia

  Viv, miért, hájak, vagy bánatok? igazából szárnyam is van, csak barna, és nem túl nagy, de tollas. viszont az imént még azt írtad, hogy nagyon ízlésesen tudsz ribancnak öltözni, szerintem szilveszterre az menő :)

  Kedvelés

 3. Viv

  Köszi, lehet, hogy élni fogok az ajánlattal, bár elvileg úgy terveztem, hogy szilveszterre angyalszárnyaim lesznek, vagy ördögszarvaim, bár a mostani helyzetben inkább a csador a befutó, amit szolidan és magányosan szipogva fogok viselni valami sötét sarokban, miközben mindenki boldog és jól érzi magát. :)

  Kedvelés

 4. lucia

  Viv, kösz :) a kalapot netről rendeltem (T. Eper Kft, 1400 ft körül), de ha kell bármikor, kölcsönadom, nekem egy ideig nem lesz rá szükségem :) a csizma meg egy semmi műanyag deichmannos fekete csizma, sima utcai.

  Kedvelés

 5. Viv

  Minél tovább nézem, annál inkább tetszik a kalapod. Te csináltad? És a csizmádról szeretnék egy közelebbi képet. :)
  Meg kell állapítsam, hogy nagyon jól néztél ki boszinak is.

  Kedvelés

 6. Viv

  Hja, gyerekes anyukáknak legyen elvégre tartása, engem is nemrég dicsértek meg, hogy nagyon ízlésesen és szépen tudok ribancnak öltözni. :)

  Kedvelés

 7. ettely

  tetszik a lepled… elfogadnék valami hasonlót… mondjuk kevésbé dark vonalat hoznék belőle utána (én arra képes vagyok, bármiből kihozni a nem darkot:))

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.