vízkereszt múltán

Hazajött végre a fiúm legfőbb karácsonyi ajándéka, a Glock, úgyhogy holnap lebonthatom a karácsonyfát. A Glockot ugyanúgy nevezte el a fiúm, mint ami az én polgári nevem. Szerintem ez nagyon romantikus. A gyerek nagyon kacagott, amikor a fiúm megtanította nekem a töltőfogást(?), tiszta idilli család voltunk. Most már jöhetnek a szerbek, de legfeljebb ezren, vagy ezeregyen, mert akkor a fiúm az utolsót megveri, vagy inkább egyáltalán ne jöjjenek, meg egyébként is, én jobb szeretem megbeszélni a dolgokat.

(Mellesleg Jayne kedvenc fegyverének ugyanez a neve a Fireflyban, de nem hinném, hogy Joss Wheedonnak én jártam volna az eszében forgatókönyvírás közben).

14 thoughts on “vízkereszt múltán

 1. A.

  Tipp: mert ezer töltényt rendelt hozzá Zoárd apukája?

  Egyébként ha a szerbek/zombik/szerb zombik illedelmesen sorba allnak, akkor egy Glockkal ideális esetben 2-3 zombi/golyó hatékonyságot is el lehet érni.

  Kedvelés

 2. diogenesblues

  Igazán nem szeretnék szőrszálakat hasogatni, csupán szakmai érdeklődésből kifolyólag kérdezem: miért pont “legfeljebb ezren” jöhetnek a szerbek (vagy akárkik)?

  Kedvelés

 3. lucia

  lina, én értettem a béna viccedet, ha ez segít, amúgy meg asszem, lassan a szmájli az új nem-szmájli, szóval most már annyira nem égő.

  Kedvelés

 4. Lina

  hunter: most vagy használok szmájlit, és akkor nem felelek meg az új trendnek (mármint, hogy a szmájli égő), vagy nem értik meg a béna vicceimet, mint most te.

  Kedvelés

 5. lucia

  klem, nem én kaptam, hanem a fiúm. magától. és felőlem akár a nukleáris zombik is nem jöhetnek, de a szerbekről egy kicsit kevesebbet tudok, ezért ijesztőbbek.

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.