arról, hogy milyen halottnak lenni

Azt álmodtam, hogy meghaltam, mármint meg voltam halva, biztos valami baleset lehetett, mert nem nagyon emlékeztem, hogy és miért. Két dolog miatt voltam nagyon szomorú, az egyik, hogy miután annyit vártam arra, hogy olyasvalakitől legyen gyerekem, aki nem fog/fogja elhagyni pár év múlva, most apukája ugyan lesz a fiamnak, de anyukája nem, a másik meg, hogy bakker, már majdnem befejeztem az aktuális könyv fordítását, miért pont most kellett meghalnom. Ja, és a legidegesítőbb meg az volt, hogy hirtelen nem akadt semmi dolgom, nem volt mit csináljak, csak szellemként bolyonghattam.

Mindenesetre ha nagyon koncentráltam, akkor meg tudtam fogni dolgokat, úgyhogy a könyvet végül befejeztem, meg volt pár olyan ember is, aki képes volt látni az ilyen halottakat, mint én, de a családomat nem közelíthettem meg (ez a szabály). Tényleg elég szomorú volt halottnak lenni.

(Egyébként tökre nem vagyok depressziós, szedem a vitaminokat meg a ginzenget, van mit csinálnom, de nem vagyok túlterhelve, tök jó minden, szóval szerintem ez a téli szorongás egy rosszindulatú, exogén állat, ami lesben áll, és ha nem engedik be a főbejáraton, akkor is besompolyog valahol, mindenesetre örülök, hogy igazából nem vagyok halott).

5 thoughts on “arról, hogy milyen halottnak lenni

  1. natimama

    Huhh, ezek az álmok… de Te lagalább emlékszel rá. Én hiába akarok, NAGYON, nem jut eszembe mit álmodtam. Pedig szeretném tudni…
    Örülök, hogy csak álmodban haltál meg!!!! :-))

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.