a megvilágosodásról

Ezektől az éjszakai kelésektől kezdek fáradni, vagy tetszetősebben kifejezve kezdem elérni a tudatosság magasabb szintjét. Tegnap kiraktam az asztalra (ez is megér egy misét, hogy az íróasztalon ugye számítógép van, mert min is írnánk, a minap az egész háztartásban nem találtunk egy tollat, amivel bankkártyát alá lehetne írni, pedig emlékeztünk, hogy lennie kell valahol), szóval kiraktam az asztalra egy tükröt, majd belenéztem a monitorba, és mereven rajta tartva a szemem, kifestettem a szempillámat. És csak egy kicsit zavart valami.

4 thoughts on “a megvilágosodásról

 1. ildikó

  Lesz ez még rosszabb is! Két kisded anyukájaként elmondhatom, hogy 2006.09.02. óta, kb 5* ébredtem úgy, hogy na kialudtam magam!
  Vigasztalásul: ha Zoárd úgy dönt hogy átalussza az éjszakát, felébredsz, hogy fejni kell.:-)
  Ja és két éve, mióta itthon vagyok nem hordok tollat magammal, ilyenkor fel is horkan a férjem, milyen adóellenőr vagyok! Ja kérem csak voltam.:-)
  Túl hosszú leszek, de azért leírom: két év múlva keress tollat, amikor már minden fontos dolog másfél méteres magasságban leledzik, mert az a drága már a szekrényzárat is kikapcsolja.

  Kedvelés

 2. gollum

  Olyan nagyon megnyugtató, hogy ez a megvilágosodáshoz vezető út része (eddig azt hittem a totális elhülyülés felé menetelek), és hogy nem csak nekem vannak ehhez hasonló élményeim. Igaz, én mentegethetem magam kisded okozta éjszakázásokkal.

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.