segítség

Az van még, hogy sisakot kéne vennem (nem, eddig sem fedetlen fővel ültem a motorra), és ez eredetileg nem tűnt bonyolult feladatnak, matt feketét akartam. Nemrégiben viszont megálmodtam, hogy nekem piros sisak kell (nem akarok magyarázkodni emiatt, sokkal rosszabb volt például, amikor tegnap azt álmodtam, hogy a fiúm megcsal, és utána este nagyon keményen felelősségre vontam), egyszínű meggypiros, és most el vagyok veszve a boltok kínálatában. Hogy a nadrágot ne is említsem (abból egyelőre nem kell piros, de ki tudja, mit álmodom holnap).

Valaki mondja már meg, hogy mi tetszik nekem.

11 thoughts on “segítség

 1. sulemia

  Jé, pont itt tartok! Vagyis augusztusnál, ezért most visszamenőleg is szomorkodok, és arra gondolok, hogy a két krízis összefügg. Érzek én is együtt veled szomorúságot.

  Kedvelés

 2. lucia

  Gra: hát igen, de én egyébként mindig durván ráéreztem, hogy mikor, csak azt hittem, paranoid, hormonvezérelte nő vagyok, és elhittem, hogy igazából nem is.

  Kedvelés

 3. gargoyle

  ha glorianak annyi ezrese lenne ahanyszor en reggel/ejszaka kozepen/masnap este felelossegre lettem vonva hogy ki volt az a szoke/voros/barna/leanyosztaly/rendorno stb akivel csunyan megcsaltam a paromat almaban, akkor karib tengerre rendelne a zenei cdket :o

  Kedvelés

 4. lucia

  azt saccolom, észre se venné. az aktuális hírek alapján nagyon rossz megfigyelők, egy egész embert plusz tolókocsi sem vesznek észre :)

  Kedvelés

 5. R.

  hogy te milyen exhibicionista vagy.
  még halálodban is figyelmet érdemlő hír akarsz lenni?
  szegény kamionos lelkivilágával meg mi lesz, aki keresztülhajtott a guruló fejeden?

  Kedvelés

 6. lucia

  az előzőhöz annyit tudnék még hozzátenni, hogy amennyiben már csak a fejem görög az aszfalton, igazából én szerintem nem is bánom, ha átmegy rajta a kamion.

  Kedvelés

 7. glória

  rg, azért az vicces lenne, ha a modern sisakok azért a nem kevés pénzért, amibe kerülnek, annyit tudnának, hogy amelyik kívül fekete színű, abban napszúrást kapsz, a pirosban meg nem…

  Kedvelés

 8. rg

  Soha ne vegyél mattfekete sisakot. Napon meghalsz benne a melegtől, amikor meg a földön fetrengsz, nem látszik majd, és áthajt rajtad a kamion. A motoros ruházatának minden darabja a láthatóságot, az időjárásvédelmet és a sérülésvédelmet kell(ene) szolgálja, egyikből se adj alább.

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.