esetleg lírikus

A februárban meg azt nem szeretem, hogy ilyenkor mindenki olyan lírai lesz, lírai a glória, annyira, hogy már nem is ír, csak engem kérdezget, hogy azt úgy értettem-e, lírai lett a rendszergazda, főleg, miután megnéztük a Lorát, előtte azért rutinból tett még megjegyzést a seggem méretére, de a leglíraibb én voltam Goán, február tizennegyedikén éjszaka, amikor egy sörrel és egy doboz cigivel (hogy punkos elemeket vigyek a lírába) mentem le az óceánpartra sírni, és ehhez a tervhez tartottam is magam végig, pedig közben valamikor füves cigivel is megkínált két brit srác, amit követően hazáink oktatáspolitikáját hasonlítottuk össze, én szipogva, de a mienk olyan is, a parton pedig mindenütt kicsi tüzek égtek kicsi asztalokon, a párok miatt.

16 thoughts on “esetleg lírikus

 1. isolde

  lucia: ez egy ösztöndíj, 11 hét, és az volt benne a vicces, hogy először szólt a főnököm tavaly tavasszal, hogy márpedig menjek, utána megpályáztam és megnyertem, és utána majdnem egy évig próbáltuk megszervezni, hogy mikor jövök és mit fogok csinálni. ezért babonából nem írtam róla előtte, mert már kezdtem én is kételkedni benne, hogy tényleg jövök.

  Kedvelés

 2. lucia

  Isolde: köszi, most éppen jól vagyok, csak ez a hülye tél vége / tavasz eleje, meg a hülye pasik, akik nélkül hová is lennénk. egyébként meg olvasom nálad, hogy a buta hollandok nem tudnak egyedül MR képeket színezni, importálniuk kell a knowhowt, de azt nem írtad le, hogy most ez hogy is jött neked tulajdonképpen. különösen hogy csak pár hét. valami ösztöndíj?

  Kedvelés

 3. lucia

  hát, hülyén éreztem volna magam, ha bekopogok hozzátok azért, hogy szóljak, hogy én most elmegyek sírni :), meg utólag is. szóval ez nem olyan dolog, amit úgy szóbahoz az ember. vagy nemtom.

  Kedvelés

 4. A_Gina

  Nagyon régóta olvasgatom a blogod, de most már nem bírtam tovább és bejelentkeztem, hogy erre reagálhassak. (Bocsi, de a Gina név már foglalt volt. :< Szinte hihetetlen, hogy nemcsak egy van belőlem, amikor meg igen!)

  … ez a tizennegyedikei éjszakai sírás ez meglepett… Ez nekem vhogy kimaradt… :< …

  Kedvelés

 5. aureliano

  Merész dolog volt az indiázás, tetszett. Az jutott róla eszembe, hogy: Indiába’ nyáron mezítláb jár Gandhi, vegyen telket nálunk Jóska, Pista, Bandi!

  A Glória meg, ha végzett a lirizálással lehetne megint epikus, azt üzenem, mert idegesítő mindig kivárni a 404-et.

  Kedvelés

 6. jikka

  Örülök, hogy hazaértetek (már korábban is, de nem volt rá időm, hogy szóvá is tegyem), meg az útibeszámolóknak is, annak viszont nem, hogy Gloriának már megint nincs blogja.

  Kedvelés

 7. cinty

  az értem, hogy gloria nem ír, de a blogját mért törölte?
  mostmár ő is át lesz nálad húzva?

  én mint tőletek nagyon messze levő egyed, mindig érdekesnek találtam a célzásokat és csak jókat tippelgettem, hogy néha mi is van.

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.