arról, hogy boldogok a szelídek

Egyébként meg belőlem nagyon profi öregasszony lesz, amikor már ilyen agyalágyult, süket vénséggé válok, mindig mindenkire ráfogom majd szerintem, hogy ostoba és össze-vissza beszél, fronthatáskor még a görbe végű botommal is megcsapkodom őket. Már most eljátszom ugyanis ezt néha (valószínűleg a biciklizés okozta fiatalkori demencia), tegnap például kétszer is megvádoltam a glóriát azzal, hogy hagymázas, mert olyanokat csinált például, hogy beszélgetünk Jelcinről, és egyszercsak szóbahozza Emily Dickinsont. Egyébként így magamban meg is bocsátottam volna neki, mondván, hogy ő ilyen kreatív típus, nem logikus, afféle művészlélek, sír a Kareninán, ilyenek, de aztán szép lassan, türelmesen, tagoltan elmagyarázta nekem, hogy nem Emily, hanem Bruce Dickinson, és azért említette csak, mert ő az Iron Maiden énekese, és előtte arról beszélgettünk, hogy az oroszoknak olyan szimpatikus favágóarca van, így került például szóba Jelcin, és aztán én azt mondtam, hogy az Iron Maidenes csákónak is olyan kellemesen egyszerű jómunkásember feje van, és erre közölte ő velem, hogy a Dickinson, igen. Gyengébbek kedvéért még azt is hozzátette, hogy Emily és Bruce Dickinson nem állnak egymással rokonságban.

Asszem, ha nem lennénk mindketten ilyen megértő, gyengéd lelkű teremtések, már rég nem állnánk szóba egymással a glóriával, merthogy a másik mindig hülyeségeket beszél.

Reklámok

5 thoughts on “arról, hogy boldogok a szelídek

  1. glória

    ja-ja, pilóta, és jó az a műsor is, amit csinál evvel kapcsolatban. de tegnap az arcberendezkedéséről esett szó komparatív megközelítésben (úm. baltás típusú nemorosz orosz).

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s