a vicces fiúkról

A tegnap este kétségkívül legdrámaibb pillanata az volt, amikor phnb szemrehányó hangon közölte velem, hogy az én fiúmnak ráadásul humora is van, tök jó humora van, baszki, mondta megbántódott hangon, és közben vádlóan nézett. Ez pontosan az a szituáció, amiről nem írnak az illemtankönyvek, hogy ilyenkor mit kell tenni, természetesen gyanítottam, hogy valahogy bocsánatot kéne kérnem, csak a pontos frazeológia nem volt számomra nyilvánvaló (vö. "ne haragudj, nem fog többet előfordulni"?), aztán mintegy mellékesen kijött a száján a hét kifejezése, miszerint nimfamániás. Ezt megelőzően a gével hosszan űztük a kedvenc elfoglaltságunkat, vagyis ültünk, a sörről és motorosruházatról beszélgettünk (érzed, mondaná glória), illetve megjegyzéseket tettünk, a klimaxot követően pedig olyanok voltak, hogy ketten magyaráztuk a megrettent nyehinek, hogy nem ám a jegygyűrű a gáz, hanem a közös könyvespolc, mi például mindketten pontosan tudjuk, hogy ha holnap szétköltözés, akkor melyik polc ill. sor könyvet vihetjük magunkkal. Mivel megbeszéltük, hogy ezúttal korán hazamegyünk, természetesen hajnali kettőig maradtunk, reggel nagyon beteg voltam, elmúlt.

Reklámok

16 thoughts on “a vicces fiúkról

 1. R.

  a közös könyvespolcban az a jó, hogy szépen egymás mellett sorakozhatnak az ugyan olyan könyveink.
  mondjuk rózsa neve duplán, meg kétség lazaca három példányban és társaik.

 2. lucia

  dd: nem lehet, hogy arról van szó, hogy a tiszteletreméltó kisugárzásod akadályoz meg minket, amíg ott vagy, hogy léhaságokkal foglalkozzunk?

 3. b92

  “nem ám a jegygyűrű a gáz, hanem a közös könyvespolc”

  Huuu, akkor most megnyugodtam.
  (Bár a Kerényi féle ‘Görög mitológia’ átdiffundált hozzá, de szerintem ez a szimpla lenyúlás esete. Az azért nem gáz ugye?)

 4. axe

  konyveket a bejegyzes alapjan sokkal egyszerubb szetvalogatni: pl. uttoronapra sanyikanak, vagy a noszf alkalmabol xy-nak

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s