a másságomról, vagy miről

A pasim szerint leszbikus vagyok. Erre az utóbbi időszak eseményei döbbentették rá.

Tegnap az történt ugyanis, hogy délután felé a dolgozóban megcsípett egy darázs, amit valószínűleg én vittem fel az objektum udvaráról, ahol azt tekintettem meg, hogyan folyik egy Dreher kamion négy sarkából a sör (Klaus, a targoncavezető a hatályos óvintézkedési előírásokat figyelmen kívül hagyva helyezte fel a rekeszeket a járműbe), aztán felérve hátradőltem székemben, mire ő önvédelemből belémdöfte a fullánkját. Fájt. Én bepánikoltam, ugyanis a megfigyelésekkel ellentétben képes vagyok pánikolásra, csak ennek kifejezésére nem (a neveltetésemnek köszönhetően – úrilány nem köpköd, nem sikoltoz, nem hisztiz), úgyhogy amikor pánikolok, az annyira meggyőző, mint egy amatőr alámondásos szinkron (igen, Jürgen, most jó). Szóval megszólaltam a Zandinak az alámondásos hangomon, hogy jaj, jaj, megnéznéd légyszíves, hogy van-e egy darázs a hátamon, és akkor a Zandi lefagyott, hogy úristen, úgyhogy átmentem a salesra, hogy szedjék le rólam. Aztán a Zandi magához tért, és mondta, hogy megnézi, benne maradt-e a fullánkja, ehhez viszont neki kellett vetkőznöm, merthogy ilyen szűk gombolós ing volt rajtam, alatta meg semmi, ezúton is köszönöm az összes ügyfelünknek, hogy nem azt az öt percet választották látogatásra.

A másik témába vágó élményem az volt, amikor sok hete egy csaj, akit egy napja ismertem, bejött velem a zuhanyzóba, és kérés nélkül megmosta a hátamat. Ez úgy annyira nem tűnt fel ott és akkor, mert hülye vagyok a leszbikussághoz, később viszont elgondolkodtam azon, hogy ez, illetve az, hogy állandóan mélyen a szemembe nézett, illetve többször megemlítette, hogy szép a mellem, vajon azt jelentette-e, hogy kikezdett velem, vagy ő egyszerűen ilyen közvetlen típus. Erről megkérdeztem a fiúmat is, majd a balrogot szintén, aki különösen kompetens ilyen téren, nem mintha a zuhanyzói etikett avatott szakértője lenne, hanem mert egyszer egy évig járt egy leszbikus csajjal. Ez a tény különben nem von le semmit a csaj leszbikusságának autentikusságából, hanem a balrog van ilyen hatással a nőkre. Szóval mindketten azt mondták, hogy ez így nem mindennapos a közös zuhanyzókban, úgyhogy én ignorancia okán szépen kimaradtam az első homokos élményemből, elszáll felettem az élet, és észre sem veszem.

Meg aztán ott volt nemrégiben az az élethelyzet, amikor a titkárnőnk megmutatta nekem a melleit, és ez a három így együtt, hogy állandóan vagy csajok tapogatnak, vagy félmeztelenül ugrálunk az irodában, a fiúm szerint már nem lehet koincidens, hanem azt jelenti, hogy leszbikus vagyok, és fondorlatosan kiprovokálom az ilyesmit a környezetemből. Ezt arra vezette vissza, hogy mostanában túl sok Buffyt nézünk, nekem meg befolyásolható a természetem. De majd elmúlik.

14 thoughts on “a másságomról, vagy miről

 1. lacika

  Rájöttem. Az aranyos kis zuhanyzós leányzó sem volt leszbikus, csak hiú. Azért dicsérte meg kebleid szépségeit, hogy te is dicsérd meg az övéiéit.

  Kedvelés

 2. lucia

  ja, sőt, látnád, milyen határozott szoktam lenni az ügyfelekkel! valószínűleg nem is csak simán leszbikus vagyok, hanem az az öntudatos fajta leszbikus.

  Kedvelés

 3. JamesTKirk

  Most már mindenben meg fogod találni a jeleket, ahogy a hajadat hordod, ahogy a poharadat tartod, stb.
  Sőt, Zandi is ezért viselkedik úgy, ahogy, mert tetszel neki…

  Kedvelés

 4. lucia

  nem, a buffy pont nem leszbikus, de a legjobb barátnője igen, és ez egy eléggé hangsúlyozott szál a sorozatban.

  észrevettem ám, hogy lepasiztam a fiúmat, és ki is következtettem belőle, hogy ez az elidegenedés jele, ami az akut leszbikusságom miatt következett be.

  Kedvelés

 5. r.a

  Miért, a Buffy leszbikus?
  Észrevetted, hogy “a fiúm” helyett az első mondatban a “pasim” szó szerepel? Ez vajon mit jelenthet???! (Ne mondd, hogy elírás, véletlen. Az ilyen dolgokban nincsenek véletlenek! Legfejlebb olyan dolgok, amiket magad előtt is le akarsz tagadni!!)
  izé, szmájli.

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.