régi dolgok

Et il m’écrit. il écrit trés-bien, voyez-vous…comme un pirate, comme un bohémien, comme un homme.

A hétvége nagy részét eddig szkenneléssel töltöttem, és csodálatos dolgokat találtam, például kézzel írt szerelmesleveleket nagyon régről. A következőt Alex írta, aki tizenkét évvel idősebb volt nálam, jóval hosszabb haja volt, mint nekem, és kelet-európai történelmet tanított a CEU-n akkoriban (és egy későbbi képeslapjában megköszönte, hogy egyszer megmentettem a magyar BKV-ellenőröktől). Pillanatnyilag éppen Új-Zélandon tanít kelet-európai történelmet, ami a létjogosultságunkat bizonyítja. Ez a levél azután született, hogy összejöttünk 2-3 hónapra, azután hazautazott, de utána volt még egy tök jó másfél évünk, mert visszajött. Ha széleskörű érdeklődés van rá, akkor le is fordítom.

2. oldal
3. oldal
4. oldal

14 thoughts on “régi dolgok

 1. Agent Midnite Cooper

  Csak apró technikai jótanács: ha a szkennelt lapra ráteszel egy fekete lapot (sötétkék is jó), akkor a szkennelt képen nem fognak látszani a papír túloldalán lévő betűk. Így nagyon zavarja az olvasást. :-)

  Kedvelés

 2. lucia

  interpreter: tuti emlékszik, emlékszem, már akkor is mindketten úgy írtunk leveleket, h ha egyszer híres írók leszünk, és kiadják őket, akkor is vállalhatóak legyenek :)

  hát 99-ben voltam 21 éves, a második volt az első (és eddig legjobb) 3 éves kapcsolatom után.

  egyébként a szórólapról jutottam eszébe, nem a füllyukasztásról, mert egy rám nagyon hasonlító csaj volt rajta :)

  Kedvelés

 3. interpreter

  En is egyfolytaban arra gondoltam szegeny mit szolhat, hogy mi itt olvastuk, de nem tudtam abbahagyni, barmennyire is gyotort a buntudat…A lenyeg hogy feleslegesen, remelem meg A is emlekszik miben egyeztetetek meg.

  Hany eves voltal? Gondolom nagyon fiatal. O volt az elso?

  (Amugy kedvencem az a resz amikor arrol ir, hogy a fullyukasztastol te jutottal eszebe. :)), well rad gondolt :))

  Kedvelés

 4. lucia

  Shia-ko: igazi úriember vagy, de annak idején megbeszéltük az illetővel, h tíz év késleltetéssel akár a teljes levelezésünket kiadhatja bármelyikünk (még valami jogdíjszázalékról is volt szó), a nagyon személyes részeket pedig így is kihúztam :)

  Kedvelés

 5. lucia

  Viveca: valamelyik thackeray asszem (ha belelovallták magukat a dolgokba, azokban mindig franciául kezdtek beszélni a nők), de mindjárt utánanézek.

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.