kedves univerzum (te megbízhatatlan ribanc)

Akkor idén most olvasói kérésre (utazás miatt) előbb kijön a már-már tradicionálisnak nevezhető kívánós poszt. Ugye a történet az, hogy nekem eddig minden kívánságom teljesült, amit blogba megírtam (legfeljebb nem akkor és nem úgy, mert az univerzumnak nem szabad kiskapukat hagyni), állítások szerint másoknak is bejött, amit itt kívántak a következő évre, szóval kommentben lehet kérni dolgokat a világegyetemtől, a web2 felsőbb erőitől vagy akár tőlem (bár én még az univerzumnál is megbízhatatlanabb vagyok) 2013. január 1. éjfélig (ha valaki nem szeretné nyilvánosan, írja bele a kommentbe, hogy ne publikáljam, szerintem úgy is ér).

Az én listám:

 • Ugye a szokásos a gyerekkel kapcsolatban, legyen egészséges, boldog, ügyes, okos, stb (igazából, ha ez teljesül, a többit megoldom).

 • Magánélettel kapcsolatban: legyen jövőre (is) olyan, hogy várnak, várok, örülnek, örülök, hiányzom, hiányoznak, és jövőre most már egyáltalán ne legyenek rossz dolgok magánéletileg (nem, kicsit sem, és nem, azért sem, hogy jobban tudjak örülni a jónak, így is jobban tudok örülni). (Utólagos disclaimer: és legyen nekem jó, ne pedig nekem legyen “””jó”””, ugyanis ha még egyszer azt mondja nekem az univerzum, vagy bárki más, hogy csak nekem akart jót, azt minden további nélkül arcul fogom csapni egy fagyasztott heringgel, azért mindennek van határa. És amikor nekem jó, akkor sokkal kiegyensúlyozottabb, kedvesebb, jobb fej és türelmesebb vagyok, úgyhogy ez igazából az egész emberiség érdeke).

 • Tudjak gondolatokat olvasni (és/vagy láthatatlanná válni). (Utólagos disclaimer: végül is, az is elég lenne, ha mindenki folyamatosan tájékoztatna a gondolatairól akár szóban, akár írásban, köszönöm, vagy nem venne észre, amikor láthatatlan akarok lenni).

 • Találjak végre egy olyan táskát, ami illik a piros kabátomhoz (mint a jack skellingtonos volt, ami most már vállalhatatlan állapotban van). (Utólagos disclaimer: kedves Univerzum, te szeszélyes szemétláda, kérlek, ne erre összpontosítsd az összes energiádat).

 • Legyen elég munkám/pénzem/időm azokhoz a dolgokhoz, amiket szeretnék. (Nem vicceltem)

 • Azok a dolgok, amik most nyomasztanak, oldódjanak meg hamar és rám nézve kedvezően. De gyorsan. (Utólagos disclaimer: a “gyorsan-t úgy értettem, hogy most, mondjuk egy héten belül, köszönettel, őszinte híved (holnap veszek heringet)).

 • találkozzak egy magas, titokzatos, sötét hajú idegennel a kapum előtt, aki azt mondja, hogy a gázt jött bekötni. (És ne csak mondja).

 • Most már tényleg sikerüljön összehoznom egy könyvet. (Mármint olyat, amit én írtam).

 • Ryan Gosling. (Ha lehet, akkor ne feltétlenül JoeP nappalijába, szerintem csak viccelt).

Egyelőre ennyi, de a változtatások jogát fenntartom.

 

146 thoughts on “kedves univerzum (te megbízhatatlan ribanc)

 1. don corleone

  Téged vagy egy hasonlót a 2013-as karácsonyfa alá, masnival átkötve (addig szorgalmasan járok majd edzőterembe, hogy hozni tudjam Ryan Goslingot). Nincs egy ikerhúgod véletlenül? :o)

  Kedvelés

 2. m

  Szeretném, ha egy kis csoda történne, és a tudjukki tényleg belém szeretne, és bízna bennem, és egyikünk sem rontaná el még egyszer.

  Luciának és Mucinak teljesüljön minden vágya, és köszönöm a lehetőséget!

  Kedvelés

 3. vojsz

  Kedves Univerzum!

  Szeretném, ha a nem publikus posztokban írtak is teljesülnének, a publikusakkal együtt, annak ellenére, hogy becsíptem picit és itt-ott elírtam, vagy lemaradt néhány betű.

  Köszönöm.

  Kedvelés

 4. p.

  1. boldogságot meg egészséget meg szerelmet sokat a közelieknek és a távoliaknak (meg magamnak:)
  2. jó meló/jó bevétel (és ha bónusznak összejönne, ami felmerült szeptemberi céldátummal, hát akkor 2014-re ígérem, nem kérek meló ügyben semmit, úgyse érek akkor majd rá, annyi feladat lesz emiatt:)
  3. együttműködési készséget a nagyobbik gyerekemnek, több türelmet őhozzá meg magamnak
  4. hogy végre járhassak bikramra (igen Univerzum, te pontosan tudod, miket kell ehhez teljesítened, apróságok, de fontosak, ígerem, hogy elmenni már elmegyek saját erőfeszítésből, oké?!)

  Kedvelés

 5. marieartie

  Kedves Univerzum!

  Lucia felajánlása arra ösztönzött, hogy passzív olvasóból aktív kívánságolóvá változzak, hát íme:

  * kívánom, hogy teljesüljenek a blogíró és a hozzászólók kívánságai,
  * szeretném, ha Magyarország élhetőbb, reménytelibb ország lenne
  * szeretném, ha gyerekeim a mostani párjukkal töltenék az ez utáni sok-sok boldog új évet is
  * szeretném, ha együtt örülhetnénk júliusban a nagy családi eseménynek
  * szeretném, hogy még legalább 3×3 évig gyakorolhassam a német (angol, francia, magyar) nyelvet abban a városban/azon a munkahelyen, ahol most dolgozom.

  BUÉK Univerzum, Lucia, Muci és a többiek!

  Kedvelés

 6. Ane

  Kedves Univerzum,
  mivel tavaly emlékeim szerint nem kívántam (meg úgy mellesleg előtte sem), és mert félresikerültebb évem kevésbé lehetett volna, kérlek, most kapd össze magad. ;)

  Kezdjük az alapokkal:
  – egészség a családnak, Luciának, Mucinak, rendszeres blogpost (mmint Luciától, de ha itt tartunk, én is blogolhatnék gyakrabban).

  Ha jól rémlik, a 2012-es vágyak listáról semmi nem teljesül. Kérjek teljesen újakat, és most azokat teljesíted, vagy írjak bátran újakat, és teljesíted azokat IS a 2012-esekkel együtt? (nem akarom ellőni az összes lehetőséget, ugye…)

  Na de akkor ami kéne:
  – több önbizalom, magabiztosság, úgy mindenben
  – vissza az életkedvet, lelkesedést!
  – célokat találni, kitartónak lenni… vagyis jó lenne végre megtalálni a helyem, valami értelmes nyelven megtanulni, kevésbé halogatni dolgokat, ilyenek.
  – pénz is kéne, ha az nem lenne egyértelmű. :) Végre jó lenne értelmesen és értékelhető szinten megélni a munkámból.

  Köszi! :)

  Kedvelés

 7. moha

  Szia Lucia, köszi a lehetőséget!

  Én a szeptemberben született kislányomnak kívánok: egészséget, kistestvért, egymást és őket szerető szülőket + azt, hogy mindenkinek teljesüljenek itt a legfontosabb kívánságai- Neked persze mindegyik ;)

  Kedvelés

 8. picikém

  férjemmel-szerelmemmel újra egymásra találunk, boldogok vagyunk egymással, gyerekek is boldogok.

  gyerekek egészségesek.

  mi egészségesek vagyunk.

  elköltözünk innen olyan helyre, ami mind a négyünknek + kutya tökéletes minden szempontból.

  kitisztázom, majd nem várt mértékben pozitívan fel is fejlesztem a céget.

  köszönöm és hála érte.

  Kedvelés

 9. N.

  0Ezt már egyszer leírtam valahova, de akkor ide is, hátha tényleg segít. Múlt évben már néha-néha felém nézett az univerzum, remélem most már úgy gondolja, hogy igazán kiérdemeltem, hogy teljesüljön, amit szeretnék.
  Fogalmam nincs, hogy mennyi reális esély van arra, hogy teljesüljön, amit kérek, de minden egyes nap csak arról álmodozom, csak abban reménykedem, hogy megérkezik hamarosan hozzánk az én kis Csodám. * Hogy jövő félévtől már nem kell egyedül iskolába mennem, hogy elmehetek megint vásárolni a cba-ba, hogy végigmehetek a 2-es villamos vonalán, hogy átgyalogolhatun­k a Lánchídon, meg az Erzsébethídon, hogy mehetünk túrázni a lással…
  Hátha….
  Boldog új évet mindenkinek, és azt kívánom, hogy amit igazán szeretnétek az teljesüljön…
  :)
  *egy vakvezető kutyára vágyom ennyire. Az előző kiskutyám sajnos beteg lett…

  Kedvelés

 10. P.

  Kérek szépen az Univerzumtól:

  1. Egészséget magamnak: az eddigi macerát jól tűrtem, de ez nem ok arra, hogy ne legyen már vége. Egészséget másoknak, akinek van, maradjon, akinek több kéne, legyen több.
  2. Lakáshelyzet megoldását.
  3. Könnyú, gyors lefolyású válást, piszkos anyagiak tisztességes lerendezésével.
  4. Éles eszet, nyugodt lelket, bátorságot. Ne utáljak meg itt élni.
  5. Munkafronton kérek szép kihívásokat és feladatokat, kicsit több pénzzel és önállósággal.
  6. És ha eljött az ideje, várjanak-várjak, hiányozzak-hiányozzon, megértsek-megértsen ésígytovább.
  7. Olyan évet, ami nem akadályversenyként akarja nekem megmutatni, mennyire erős vagyok. Megértettem. Tudom. Innentől szeretném, hogy erre ne legyen folyamatosan szükségem.

  Ebből aztán minél több bejön, annál jobb, az elmúlt két évet inkább felejteném, ha lehet.
  Az Univerzumnak előre is köszönök mindent, Luciának pedig a lehetőséget, az eddigi és további szórakoztatást.

  Kedvelés

 11. csorbacsip

  Univerzum Kedves! A tavalyi bejött, de milyen áron (rohadt ribanc…), lehet, szűkszavúan fogalmaztam. 2013-ra az alábbiakat kérem, opciók nélkül…
  -ne legyen beteg senki, aki számomra fontos (én se, jó?!)
  – akinek 2013-ban meg kell halnia, annak jó halála legyen
  – de inkább ne haljon meg még senki…
  – megfelelni a feladatnak, amit rám bíztak, anélkül, hogy bizalmat vesztenék.És szeretnék (igen!) újra a régi fényemben tündökölni és tiszteletet meg tekintélyt is szeretnék, még mindig…
  – nyerjek igazolást (Univerzum, Te nagyon jól tudod, hogy ez mit jelent, esetleg az illető kérjen bocsánatot. Esetleg…)
  – tudjak tanulni, úgy,mint régen
  – a házasságom továbbra is legyen ilyen, mint most.
  -pénzből annyi legyen, amennyi pont elég

  Lucia, köszönöm a lehetőséget, teljesüljön minden kívánságod!

  Kedvelés

 12. macmillan

  Kívánom, hogy úgy vigyázzanak rám és a családomra az Angyalaim ezután is, mint eddig. Köszönöm nekik! Szeretném, ha végre megérkezne a számomra ideális társ, a gyermekeim érjék el céljaikat, és minden kedves kommentelő álma valósuljon meg! :)

  Kedvelés

 13. Panni

  Kívánom, hogy körülöttem mindenki maradjon egészséges, maradjak én is egészséges, szerezzük meg a diplománkat, és jussunk el Ausztráliába! :)

  Kedvelés

 14. esthajnalka

  Kedves Univerzum!
  1. egészség (erre tegyél rá még egy lapáttal, légy szíves!)
  2. szeretteimnek is
  3. amiről 2012.10.06-án, az anyu halálának (huszonsokadik) évfordulóján álmodtam, megköszönném (ha nem emlékeznél: aki örül, ha meglát, elindul felém a keze, és viszont)
  4. J.éknek EGÉSZSÉGES babát márciusban, komplikációmentes szüléssel (maga a babavárás a tavalyi listán: pipa) köszönöm:)
  5. nyugodtabb munkahelyi légkört
  6. jó barátokat (meglévő maradjon!)

  Luciának és Mucinak minden jót!

  Kedvelés

 15. Thor

  Kedves Lucia Univerzuma!
  Lehet, te jobbfej vagy mint az enyém eddig, ezért most megpróbálkozom veled (úgy is jó, ha csak elintézed az enyémnél, hogy némeg mostmár végre na!):

  1. Kérek egészséget és boldog életet az enyéimnek. Kérlek, hogy maradjon meg mindenkim és végre annyit találkozzak velük, amennyit csak szeretnék. Örüljünk egymásnak és legyen béke és szeretet azokkal is, akikkel eddig nem volt.

  2. Kérek magamnak is egészséget, a hallásomat vissza, és olyan testet amit én uralok, szeretek a tükörben látni, és amiben nagyon jól érzem magam.

  3. Kérem, hogy ebben az évben végre találjam meg azt a munkát, amit örömmel csinálok. Érezzem végre hogy van értelmem, és jó nekem is, másoknak is az, amivel a napjaimat töltöm. Legyen végre olyan anyagi biztonságom, amiben kényelmesen éljek és mindenkinek minden adósságomat visszafizessem. Esetleg körülnézhessek, hogy minek örüljek még. Mondjuk kezdetnek végre egy nagyon-nagyon jó nyaralást valami napsütéses helyen.
  Kérem, hogy ez kezdődjön el nagyon hamar, hogy végre fellélegezhessek és érezzem, hogy jó úton járok. Ide akartam valami vicceset írni az angolnával, de rájöttem, hogy ezzel viccelni sem tudok, ezt nagyon de nagyon komolyan kérem.

  4. Kérlek, hogy húzd ki végre a dugót minden kommunikációmból. Szóljon az bármiről, akár hallás, nyelvi akadály, bátortalanság, vagy hogy minden jó válasz csak másnap jut eszembe. Sikerüljön végre felülkerekednem és akadálytalanul hallanom, értenem és mondanom bármit, amit szeretnék, bárhol. Kész könyvet nem kérek még, de azt igen, hogy tudjak örömmel írni, akár másoknak, akár magamnak.

  5. Kérlek, tartsd meg számomra azokat a jó embereket, akik az egyetlen fontos holmimra vigyáznak, hogy tegyék ezt ezután is, legalább ilyen jól.

  6. Kérem, hogy találjunk végre egymásra az igazival. Tudod, az Igazival. Aki nem a Virtuális. Aki képes akarni, lépni, cselekedni, engem akar, engem szeret és igazán. Méltó kapcsolatban, ahol méltó önmagam lehetek. És akit én is ennyire akarok és szeretek.

  7. Kérem, hogy legyen (minimum) egy gyerekem. Azt mondják, itt kell kérni. _A_ gyerekem: az, akiért akkor ittmaradtam. Nem muszáj megszületnie még 2013-ban, bár nagyon rezeg a léc, de legyen már itt benn. Lehet olyan szeplős, amilyen csak akar :)

  Természetesen Luciának és a többi itt kívánó sorstársnak is, hogy váljanak valóra a kívánságaik :) A brekinek külön is, mert miatta néztem ide, legalább idén pont idejében. :)

  Kedvelés

 16. moes

  önző módon most magamra vetítem eztet:
  1. minimum heti két futás. de tényleg.
  2. induljon el a szakácstanfolyam, és járjak is el rá, legyen idő menni és tanulni.
  3. új munkatalálás és/vagy jöjjek rá végre, hogy milyen vállalkozást indítsak, ami persze prosperáljon is.
  3+1. jó, hát a családom legyen egészséges, ne veszítsük el a humorunkat, életszínvonal legalább ezen a szinten maradjon.

  Kedvelés

 17. lucia

  Thor: hát nem tudom, miért nem láttad eddig, volt tavaly is, tavalyelőtt is, meg az azelőtti évben is pedzegettem az univerzummal folytatott varázslatos viszonyomat (és most látom, hogy már akkor is írtam, h csak ne akarjon nekem jót, pff). rendben, angolna, kitömött, felírtam.

  Kedvelés

 18. Thor

  Ez most komoly, Lucia? :) Akkor miért most látom először? Mindjárt összeszedem a gondolataimat és még ma kívánok.
  Megj:: kitömött angolna. Nem fagyasztott hering. Sajna némely kedvenc íróink elcsépelték, de te is beláthatod, a hering kicsi. Az angolnával azért oda lehet sújtani.

  Kedvelés

 19. Ica

  Kedves Lúcia! Milyen jó, hogy ilyen jó kapcsolatban vagy az Univerzummal:-) Előre is köszi a közvetítést! Szívből kívánom, hogy Lúciának minden kérése úgy teljesüljön, ahogyan Ő kérte!
  Magamnak:
  Állást, fizetést. Volt állásom, /vállalkozó/ ingem, gatyám ráment. Az összes gyerekemnek nagyon sok boldogságot, egészséget és sikert.
  Kívánom, hogy a nem is titokzatos idegen, végre álljon a kapumban, a több mint 20 éve lenyúlt pénzemmel,kamattal együtt!! Végre sikerüljön megszabadulni reális áron az ingatlanomtól. A könyvemen még gondolkodom…
  Kívánom, hogy a jövőben legyenek jobbak az emberek egymáshoz, értékeljék a jó szót, a segítő szándékot és tettet. Legalább az ne rúgjon az emberbe, akin segített…
  BUÉK!
  Ica

  Kedvelés

 20. Nona

  Kedves Univerzum!

  – Szeretnék egy tökéletes nyarat a Kanári szigeteken dolgozva

  – Ősztől stabil munkahelyet itthon

  – Szintén ősztől albérletet Budapesten

  – Egészséget anyumnak, tesómnak és magamnak

  – És szerelmet szeretnék végre az életembe:) Viszonzottat. Ha ez összejön, nem is annyira ragaszkodom a külföldi munkához.

  Ennyi lenne, mindenkinek sok sikert, az Univerzumnak lesz mit csinálnia jövőre is:D Köszi a lehetőséget:)

  Kedvelés

 21. Gitta_Bry

  Kedves @Lucia, én se vagyok az a kívángatós fajta, de ha már így közzétetted a lehetőséget, megragadom:
  Jövőre minden legyen szép, minden legyen jó és mindennel meg legyek elégedve! (És ne legyek túl lusta, hogy ezekért tegyek is…)
  Boldog új évet mindenkinek!

  Kedvelés

 22. Ruby

  Kedves Univerzum, immár harmadszorra kérek Tőled ezen csatornán keresztül (durván 60-70%os sikerrel dolgoztál, amivel megelégszem a jövőben is, elvégre ne legyünk telhetetlenek), ezért ragaszkodom a megszokott formátumhoz, sorrendhez stb :-)
  Szeretnék kérni (nem fontossági sorrendben) 2013ra:
  – páromnak továbbra is sok hatékony edzéseket és hogy az idén megkapott új melója (thx) kellemes kollégákkal, emberi munkamennyiséggel és jó sok pótlékkal járjon. Ja és hogy a kisfia pozitív irányba fejlődjön tovább minden téren.
  – újfent lelkierőt és kitartást nekem, hogy hetente kb kétszer edzeni járjak, és hogy normális kajákat egyek normális mennyiségben.
  – családtagjaimnak, barátaimnak, páromnak és magamnak jó kedvet, jó egészséget és kiegyensúlyozott magánéletet.
  – külön Anyunak nagyon jó egészséget (ebben 2012ben brillíroztál, nagyon hálás is vagyok).
  – Tesómnak most nem pasit kérek, hanem azt, hogy tovább fejlődjön az önbizalma+önbecsülése, legyen változatos társasági élete és ideje saját magára is.
  – munkában magamnak továbbra is elviselhető munkamennyiséget, könnyen kezelhető munkatársakat és fizuemelést, valamint konkrét elismerést és értelmes/érdekes lehetőségeket a vezetőségtől, amitől jobban érzem magam az irodában.
  – magánéletileg nekem bővebben pozitív alakulást kérek most is (ami egy egészséges és szépséges baba felé visz 2014ben) és egyéb rendezetlen dolgaim rendeződést és még pár isteni koncertélményt (ráadás Depeche Mode koncert, hm? :-) )
  – utazást magamnak a párommal belföldön kettesben, és jöjjön össze minimum a januári olasz út vagy akár még több olasz út.
  – óriási fejlődést magamnak az olasz nyelvben, elvégre a tanfolyamra már befizettem :-)
  – egy új albit a mostani környékén, ami 2 különnyíló szobás (lehet 1+ két fél is), csendes (szomszédok is), jó állapotú, világos, fiatalos, hangulatos, minimum 2.emeleti, max minimálisan bútorozott és max annyiba kerül, mint a mostani. (Tudod mire gondolok, 2 éve szintén itt kértem a mostani albit és szinte szó szerint azt kaptam.)
  – élhetőbb, békésebb, tisztább és emberibb Földet és.
  KÖSZI előre is és utólag köszi az idén megvalósultakat, meg a 2013. májusi Depeche Mode koncertet :)
  + Luciának mindent ami szeretne magának és Mucinak + a többi kedves kommentelőnek úgyszintén.

  Kedvelés

 23. lámpabogár

  kérekszépen 2013ban:

  luciának egy rendes fiút. ryan szerintem rossz választás a kis pipaszár lábaival.

  egészséget és 100 millió forintot, a többit intézem én. köszönöm.

  Kedvelés

 24. liza

  kedves Univerzum,

  főleg és elsősorban az a bizonyos nyomasztás ne legyen, hanem épp ellenkezőleg, kurva gyorsan szűnjön meg,
  plusz a gyerekemnek minden jót és szépet, égi fényt és sok képregényt,
  nem lennék hálátlan.

  Kedvelés

 25. zsoltu

  Lucia, én most bekampányoltalak erősen, meglátjuk, hogy sikerül-e szavadon fogni. Tehát ha január 1 éjfélig fel tud menni (benned a pumpa) a lájkolók száma 450-re, akkor heti 3 post. Oké.

  Kedvelés

 26. Shia-ko

  lucia:
  Több is van mögötte, de csak jobban örülnék, ha kevésbé lenne kiszámítható az életem és sokkal kevesebb csalódás érne. Szóval semmi komoly. :)

  Kedvelés

 27. MóniGM

  Kedves Univerzum!

  Tudod, hogy mit (és kit) akarok. Hisz mindennap elmondom neked. Remélem, hogy 2013-ban meg is hallod – hallgatod. Köszönöm!

  Kedvelés

 28. molly

  Ha lehet még záradéknak,kedves univerzum én egy olyan pasit szeretnék akinek ÉN kellek.ÚGy ahogy vagyok,ahogy kinézek, a jó és rossz tulajdonságaimmal együtt,aki nem hazudik,aki velem együtt képzeli el a jövőjét.Ha mégse jönne össze akkor a bostoni állás is megteszi:)

  Kedvelés

 29. JoeP

  lucia: Ha jól sejtem, akkor igen. De ez annyira nem baj, legfeljebb lesz időm addig leszedni róla a házi szőttest és a cserepes virágokat, míg ideérsz.

  Kedvelés

 30. Sefule

  Először is megköszönném ezt az évet, kedves Univerzum, mert bár 5 kívánságból csak kettő jött be (na jó, abban a legnagyobb benne volt), nagyon kreatívan egészítetted ki, ezzel gyakorlatilag sikerült 46-ból a legjobb évet összehozni, csak így tovább, lécci.
  A tavalyiakról:
  – a két pályázatból hoztad a nagyot, ezzel a jövő év is szinte ki van pipálva
  – még nem értük el a falat, de most sem látszik úgy, hogy megállunk előtte, tehát tekintsük úgy, hogy ez a kérés folyamatban van…
  – “Pasi nem kell.” Na, ez volt a második, ami bejött, de valljuk be, magas labda volt. Nem is változtatnék rajta, az Univerzumnak is kell a sikerélmény.
  – “Muci.” – hát ez kicsit kevés volt, de ne legyünk telhetetlenek.
  Az idei kívánságok:
  – egészség a családnak, ha csak egyet lehet választani, akkor ez az
  – idén sajnos nem tudok a turnéhoz menni, jöjjön a turné hozzám, legyen kedves, és ha jön, akkor van egy további titkos kívánságom is
  – kérlek szépen, gondolkodj egy kicsit előre, hogy még ebben az évben biztosítva legyen a 2014-es kívánságom.
  Előre is kösz.

  Kedvelés

 31. Dr.Morcz

  Kedves Univerzum,

  Köszi, hogy amit 2 éve kértem, az legalább mostanra teljesült, most pedig fussunk neki 2013-nak:

  – kérek egy derűsebb Magyarországot
  – a Morcz jr-oknak örök életet és ingyen lőszert
  – legalább 6 óra alvásidőt naponta
  – egészséget, vagy legalább valamit, amiből néha inni lehet rá
  – kicsivel kevesebb munkát, kicsit kevésbé arcpirító fizetésért
  – érdekes szakmai kihívásokat az orvoslás és/vagy a hegymászás terén
  – lucia könyvét a karácsonyfa alá

  Viszont, a blog olvasóival ellentétben, én nem kérem Ryan Goslingot, még a nappaliba sem (hacsak nem akarja kifesteni, ez esetben jöhet)

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.