megint újév

Van egy csomó félbejegyzés draftban, de ezt nem lehet halogatni. Szóval, mivel a népi tapasztalatok szerint az ide beírt kívánságok hajlamosak teljesülni (bár néha nem úgy és nem akkor), idén is lehet kommentben kívánni, nem csak világbékét, hanem mindenféle önzőbb dolgokat is (én is azokat kívánok, csak meg kell még fogalmaznom). Holnap éjfélig, lehetőleg.

61 thoughts on “megint újév

 1. strandpapucs

  Már jócskán lekéstem a tegnap éjfélről, de remélem a varázslat így is hat..tavaly ugyanis egész jó volt a kívánság/teljesülés arányom.

  Akkor ezeket szeretném:

  – hosszú, egészséges életet a családom minden tagjának és azoknak, akiket szeretek
  – az életmódváltásom sikeres véghezvitelét idén és elérni a kívánt testet még ebben az évben, majd azt tartani
  – elrendezni a hol élni, mit tanulni és mit dolgozni kérdést a lehető legjobban
  – egy olyan férfit, akivel csoda minden, független és mindketten annyira szeretjük egymást, amennyire a másik kívánja, vagy még jobban, és ugyanabban az időben
  – az egészségügyi dolgaim felszívódását, a hathatós közreműködésemmel

  Köszi!

  Kedvelés

 2. Hiver

  Én csak tegnap olvastam, hogy Lucia megint megosztja velünk a blog varázserejét (köfiiii!), de gondoltam, már lecsúsztam. Viszont amilyen nehezen ment a tegnapi napom meg a ma reggel, mégis kívánok, mit veszíthetek:
  Kérek szépen az estékre időben lefekvést, a reggelekre kipihenten koránkelést és hatékonyabb munkát napközben. A többi mostanában megy, mint a karikacsapás, de ez még jól jönne a teljességhez.

  Luciának pedig Ryan Gosling-ot :o)))

  Kedvelés

 3. Manka

  Kedves Univerzum,
  én tavaly nem kívántam (olyan is lett az évem), most meg késve, de remélem, azért még számít…
  Szóval azt kérném, hogy az egészségem és a józan eszem ne hagyjon el, a munkám se, és ha lenne otthonom meg egy férfi, aki szeret és akit én is szerethetek, az már boldogság lenne.
  +Ui. És azt sem bánnám, ha jövő ilyentájt már a legkisebb közös többszörösről beszélgetnénk…
  Köszönöm. Manka

  Kedvelés

 4. Bea

  Szeretném megköszönni Luciának, hogy újra lehetőség van itt kívánni.
  Ugyanis minden teljesült, amit tavaly kívántam (persze olyan is, amit nem…). Sőt, az év végére bónuszként még a rég áhított könyvünk is megjelent.
  Úgyhogy a világbéke, boldogság, egészség, vidámság mellett még egy saját könyvet kívánok idénre. Vagy kettőt.

  Kedvelés

 5. bikfic

  Tudom, elkéstem, de hadd férjek még be, lécci!
  Kedves Univerzum! Azt kérem, hogy Lucia minél gyakrabban írja ezt a blogot (meg a másikat is), sok muciképpel és sok – na jó, néha egy-egy – mucivideóval. Legyenek mindketten egészségesek, Lucia pedig legyen nagyon boldog egy remek pasival.

  Kedvelés

 6. Taxina

  Hmmm, lehet, hogy már nagyon lekéstem, de akkor is …..

  Kérekszépen szerelmet, sikeres babyprojektet, új barátokat, jólfizető melókat, sok érdekes feladatot, sok sportot – pocakosan is, és erőt, no meg kitartást, hogy amiket nem kívántam, mert úgy érzem, hogy egyedül is boldogulok vele, azokat megvalósíthassam.

  … és Luciának is kérekszépen boldog, szeretetteljes, sikeres új évet.

  BÚÉK! :-)

  Kedvelés

 7. amatőr

  Kedves Univerzum!
  Ami a tavalyi – Luciánál felsorolt – kívánságaimat illeti, azok (az általam átlátható körben legalábbis) megvalósultak, és ugyanezeket szeretném erre az évre is prolongálni! De bővül a lista.
  Valami, amit tavaly még csak leírni sem mertem (de titokban nagyon vágytam rá) bejött, ám amolyan “Leningrádban mercédeszeket osztogatnak”-módon, úgyhogy idén ennek korrigálását kérném. (bár kétségtelen, hogy a teljesítés időpontjának kiválasztásával megfelelő figyelmeztetést is kaptam Tőled, hogy mennyire vehetem komolyan a dolgot, de ezt sajnos csak túl későn értelmeztem “jel”-ként)
  A függetlenségem megváltására kitalálhatnál valamit, kedves Univerzum! Rád bízom, hogy ezt milyen módon teszed, a végeredmény a lényeg.
  És persze egészséget kérek (magamnak és a környezetemben élőknek), mert ahogy ez fogy(ni látszik), érzi az ember egyre inkább ennek alapvető fontosságát.
  Luciának és Mucinak mindent, amit szeretnének, és Luciától pedig sűrűbb posztolást itt és a Muci-blogon, mert az olvasásuk egészségvédő faktorként működik (talán nem csak nálam).
  Köszönöm. :)
  (most látom, tíz percet megint késtem, de azért remélem még beleférek a keretbe)

  Kedvelés

 8. sueb

  Kedves Univerzum!

  Egy jó munkát szeretnék normális fizetésssel,valamint hogy a kislányom boldog családban élhessen, úgy hogy az apja is jelen van. Vagyis, gya.ráébredjen arra, hogy én vagyok az igazi.
  Köszönöm.

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.