csak mondom

Itthon az a jó, hogy a hideg + a porhó azt csinálja, hogy a hold fényétől milliónyi apró kis csillagként ragyognak benne a jégkristályok, nagyon giccses. Nappal még giccsesebb, mert akkor ráadásul színesen csillognak.

A városban meg az a jó, hogy bár latyakos, de 50%-os leárazás van a Mangóban és a Promodban.

13 thoughts on “csak mondom

  1. lucia

    axe: amennyiben a szemész vagy a pszichológus igényli, akár írásban is igazolom nekik, hogy nem járunk, vagy ilyesmi (furcsa vidék lehet ez).

    Kedvelés

  2. axe

    igen, meg ugyanott vagyok. a viz masik csucske az itteni csucsoktol pont egyoranyira van, ugyhogy mehetunk egyutt. biztosan kapunk csoportos kedvezmenyt, de javaslom, hogy ne fecsereljunk idot a szemeszre. de elotte, ha megemlitened, hogy nem, nem jarunk, vagy valami ilyesmi, azt megkoszonnem…:)

    Kedvelés

  3. lucia

    axe: amikor átolvastam, én is úgy olvastam, pedig én írtam, szóval menjünk együtt, januárban úgyis előfordulok valamivel közelebb hozzád, ha arra vagy, ahol gondolom :) konkrétan a víz egy másik csücskében.

    Kedvelés

  4. lucia

    pöttöm: ez olyankor van, ha elég hideg van, de süt a nap, mert olyankor picit megolvad, majd rögtön visszafagy a porhó teteje, és a jégkristályok csillognak, szép :)

    Kedvelés

  5. sixxty

    A Promodban a leárazást már nagyon vártam. A 11990 Ft-os kötött tunikát, amit már hetek óta csodálok, sajnos csak 8990 Ft-ra árazták le. Ezért inkább vettem retro mintás kötött kelmét máshol, abból is szép lesz a tunika.

    Kedvelés

  6. pöttöm

    azt hittem, ilyen csillogás csak a Yellowstone parkban van. vagy egy hete láttam a parkról egy dokumentumfilmet, ott mutatták a csillogó a porhavat. mikor a szél felkavarja és a nap rásüt elkezd sziporkázni. olyan volt, mint valami csillámkonfetti parti, maga a levegő szikrázott. szép volt, nálad is az lehet. :)

    Kedvelés

  7. hangyabolyka

    *fangirlsikoly*
    kedves lucia!

    remélen nem veszed tolakodásnak, de te az életben elbűvölőbb vagy, mint írottan! :)

    csak így tovább!

    kuponoslány a gyorsétteremből
    (ma negyed négy felé, sasadi út)

    Kedvelés

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .