popkultúr karácsony

Na mielőtt kimennék a hóviharba megkeresni a telefonomat (remélhetőleg az autóban van, ha nem, akkor sikerült végleg elszakadnom a lelki felemelkedést biztosító elszigeteltségből visszahúzó társadalom materiális fertőjétől, és ettől nagyon szomorú leszek), azért teljesítem az ígéreteimet (mielőtt valaki rámküldi a behajtókat, akik posztolásra kényszerítenek). Szóval idei kedvenc ajándékom egy BWG-merchandise, ráadásul egyedi, de ha több tízezer lenne belőle, akkor is művészet lenne, mert BWG (nem is tudom, mióta nem kaptam kézzel készített ajándékot):

bwg

A második (& harmadik & negyedik) kedvenc ajándékomat, a fireflyos pólókat attól az embertől kaptam, aki engem a legjobban ismer és szeret, vagyis magamtól. Sajnos nem volt sem I’m a leaf on the windes, sem No power in the Verse can stop me-s, de on is nyomnak nekem az első pólósnál, ezek viszont nagyon rejtett utalásosok (oké, a jaynestownosat kivéve, az nem túl áttételes):

polok.01

Közeli a feliratosokról:

 

Ez a kettő Washhoz kapcsolódik, a define interestingre gondolom mindenki emlékszik, a műanyag dinoszauruszokkal (elsőrandis póló) meg valamelyik részben játszik a pilótafülkében. És a dinoszauruszok világítanak a sötétben (barna alapon).

Kaptam még Bailey’s-t is tőlem, de azt szerintem mindenki el tudja képzelni.

14 thoughts on “popkultúr karácsony

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.