bűű

Én annyira ambivalens vagyok ezzel a karácsonnyal, hogy az nem igaz. Az idő meleg, de nyányós. A gyereknek nagyon szép ünnepet csináltam, örült mindennek, rengeteget nevettünk, és még lefekvéskor is azt motyogta, hogy holnap játszunk a mentőautóval és mesélünk sokat, de nekem nem mesélt senki. A router dél körül bemondta az unalmast, szerencsére én vagyok a lány, aki mindenre fel van készülve, úgyhogy előkaptam a két hónapja beszerzett mobilnetet és azzal gazdálkodom óránként tíz percet (de minek, ilyenkor nem történik semmi). Az egyedüllétre nincs jogom panaszkodni, annyian keresnek, de azért sokkal egyedülebb vagyok és sokkal régebben, mint amitől jól érezném magam. A kacsa nagyon finom lett, mert szerencsére amikor az erkélyen borongtam azon, hogy nem csoda, hogy ilyenkor lesznek a legtöbben öngyilkosok, arról eszembe jutott a sütő, és hogy kivegyem. Ez a karácsony egy sikertörténet, aminek nem tudok örülni.

Remélem, azért mindenki másnak szebb.

35 thoughts on “bűű

 1. Zsit

  @debcsillu:
  ragaszd le a hangszórót! (nálunk anno bevált)

  Luc,
  addig jó, míg ezt érzed. Én meg úgy vagyok vele, hogy nem is vágyom már rá (persze de, de ez az az énem, akit nem engedek szóhoz jutni, mert folyton hülyeségeket hajtogat), és nem a visszajelzések hiánya miatt.
  @tz: meglátását osztom azért :D
  Ja, az az üzenet, hogy majd jön – gondolom, majd 85 évesen, a nyugdíj előtt fél lépéssel fogok a szerelemtől kivirulni, és nyugdíjazásom után fél perccel elhalálozom …. ez aaaaannyira romi lenne
  Szóval csak türelem :D
  (by the way, az idei karácsony indukált némi boldogságszerűt, így egészen elkényeztetve érzem magam)

  (ejj, lusta voltam bejelentkezni ….)

  Kedvelés

 2. Tarhonyakártevő

  Karácsony előtt páran kidolgoztuk az Ünnepi Öngyilkos Csomagok koncepcióját. Ezek részben karácsonyi nyálzenéből, hóeséses húszfős amerikai családivacsorás filmekből, vörös-arany díszítésű egylövetű revolverekből és flitteres zöld selyemzsinórból álló tárgyi pakkokat jelentettek volna, részben ezek marketingjét. Olyasmiket, hogy: “Azon gondolkodik, van-e értelme az életnek? Forduljon hozzánk, mi megmondjuk az igazat!”
  A szlogenek kidolgozása remek elfoglaltság volt, az üzleti modell is (khm) életképesnek tűnt (különösen a temetkezési vállalkozók nyereményjátékának bevonásával), végül azonban letettünk a dologról, mert az ÜÖCS rövidítés nem hangzik jól.

  — Tarhonyakártevő megértést tanúsít, a lelke rózsaszín szirmokat bont

  Kedvelés

 3. debcsillu

  lucia: akkor viszont nem pörögnek a kerekei egyáltalán:(…ki van ez találva…
  na mindegy, ennél csak jobb jöhet!;)
  neked is, nekem is:)

  Kedvelés

 4. lucia

  Viv: oké, lobbizzunk az egyneműek házasodási jogaiért, amúgy meg durva, mennyire szinkronban vagyunk mostanában (remélem, a jó dolgokra is igaz lesz).

  Kedvelés

 5. debcsillu

  Bocs, de kicsit irigy vagyok most rád…nem kell szótlanul elkeseredve (fejgörccsel küszködve) tűrnöd, hogy az apa/férj a gyereknek a világ legeslegborzasztóbb kínai szutyok játékát vette meg, ami 200decibellel bömböl vmi kínai tuctuc zenét és pörög meg villog…:(((

  Kedvelés

 6. esthajnalka

  “Az egyedüllétre nincs jogom panaszkodni, annyian keresnek, de azért sokkal egyedülebb vagyok és sokkal régebben, mint amitől jól érezném magam.”
  50 évesen, közel 30 év házasság ( és 3 felnőtt gyerek)után is lehet egyedül (sőt, egyedülebb) az ember. Idén még volt “szerencsénk” egy rettegett, hárombetűs betegséghez is. Amit vettem magamnak, annak örültem, az új könyveimet fogom olvasni, és próbálom túlélni. Ünnepkor mindig nehezebb. Viszont az év nagy nyeresége, hogy “megtaláltalak” a neten, szeretlek olvasni. Békés, boldog karácsonyt kívánok nektek! :)

  Kedvelés

 7. Dorcsi

  Ó basszus ,tudom miről beszélsz :(
  nekem is voltak ilyen karácsonyaim,darabra pontosan kettő,és rémálmaiba se szeretem,ha azok az érzések törnek elő rajtam amit akkor éreztem.
  az öngyilkos gondolatokat Malibu ananászlével kell csillapítani…

  Kedvelés

 8. Benenn

  Nem hiszem, hogy ez biztató, de szerintem ez nem rinyálás, ez tényleg nagyon szomorú, amit leirtál. :( És a gyereknek való örülés nem helyettesiti a pasihiányt. Utálom, amikor azt mondják, hogy örülj gyerekednek.

  Kedvelés

 9. plim

  Hát, köszi. Nagyon rossz volt a kedvem, de ezen, hogy az öngyilokról a sütő, arról meg a kacsa jutott eszedbe, kijöttek a könnyeim, úgy röhögtem. Úgyhogy köszi…

  Kedvelés

 10. Templar

  Azzal nincs is gond, hogy arra vágysz, ami nincs, az visz előre. Ámde emellett néha kell az is, hogy annak is orulj, ami mar most is jó. A karácsony szerintem pont erre jó.

  Kedvelés

 11. bertleff

  én így ismeretlenül-látatlanul biankó aláírnám hogy elveszlek feleségül:)
  (bár azt érzem hogy nem a pozitív visszajelzések hiánya a sarkalatos pont)

  Kedvelés

 12. lucia

  templar: hát örülök, igazából drama queennek is érzem magam, amiért nem jobban, tényleg tök jó volt a gyerekkel, csak az ilyen idióták, mint én, mindig arra vágynak, ami nincs. viszont a hó az jó lenne, így téli gumival + szánkóval különösen :)

  Kedvelés

 13. templar

  hosszabbodnak a nappalok, ha minden igaz hó is lesz (ami ugyan nem praktikus, de cserében szép, ez amúgy is igaz egy csomó dologra :)
  A sikernek örülj, a karácsonynak is, legalább kicsit!

  Kedvelés

 14. lucia

  psz: az a baj, hogy nem tudom már elképzelni, hogy máshogy is lehet, akármennyire kínálgatja az élet a lehetőségeket. de legalább hosszabbodnak a nappalok :)

  Kedvelés

 15. psz

  Azert probald meg, hatha megiscsak sikerul. Biztos, hogy sokan gondolnak rad, csak kicsit kesobb kerulnek elo, miutan mar beletorodtel, hogy ezt bizony most igy kell elfogadni..

  Kedvelés

 16. ujlakas

  :(
  anyám épp hazavitte nagynéném kocsival, szal egyedül, barátom (????? vagymim ) város másik végén, lázasan, mint rendesen, szal itt se jó, de akkor is b.k. csakazértis!

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.