hey you (bár az másik album)

Igazából utálom, amikor emberek a blogjukba youtube videókat embeddelnek különösebb magyarázat nélkül, de mostanában megint a Final Cutot hallgatom a kocsimban (szia, Axe), és ezt annyira szeretem. A(z ex-)pszichiáteremnek (akit most tanítok az internet használatára, magam alatt vágom a fát, az első lecke az volt, hogy az ineternetet csak azok írják nagybetűvel, akik félnek tőle) is megmutattam, és csak annyit fűzött hozzá, hogy majd megnézi a dalszöveget, és legközelebb majd referál. Utána már csak az In Treatment első évadát kell végignézetnem vele, hogy összeálljon neki a kép, és beutaljon a sárgaházba, de legalábbis eltiltson a szakmám gyakorlásától.

No one ever disapears, you never hear the sound of the shoes kicking your door.

12 thoughts on “hey you (bár az másik album)

  1. Viv

    Eee. Sosetöbbé Pink Floyd, nálam négy év közös múlt után egyenlő lett a sátán találmányával. :) (És remélem, az L. ezt nem olvassa majd.)

    Kedvelés

  2. lucia

    axe: drága, kedves axe, onnan tudom, hogy eddig nagyjából olyan háromszor írtad meg nekem, hogy azért kezdted anno olvasni a blogomat, mert volt rajta egy idézet a final cutból, de nem baj, jövőre megint megbeszélhetjük, hogy szereted :)

    amúgy igen, én is ezekre szoktam önsajnálni (esetleg még tori amostól a little earthuakes albumra, de azt a letört köröm jellegű, könnyedebb problémákra tartogatom, nem pedig az ó, de nem ért meg engem az univerzum című átmeneti világfájdalmakra).

    Kedvelés

  3. axe

    erdekelne, hogy ezt honnan tudod, mert amugy igaz es meg magamnak is csak felve mondtam el eddig. az egyik kedvenc lemezem es meg azon belul is kedvenc notam. es en is pont mostanaban vettem elo, bar most kivetelesen nem az alabb reszletezett okok miatt. par tiz evvel ezelott szakitasoknal mindig ezt hallgattam. mar amikor engem rugtak ki (forditott esetben a doors sokkal jobb). szoval a szaxofonszoloval pillanatok alatt elerheto az onsajnalatnak es a vilagvege hangulatnak egy olyan tokeletes kombinacioja, amihez normal esetben legalabb egy liter tomeny kell. adott esetben javaslom kiprobalasra, sokkal hatekonyabb es foleg olcsobb, mint az ital. tenyleg csak magunk kozott: en tomennyel is kiprobaltam mar…

    Kedvelés

  4. lucia

    marosffy: én azért szeretem a Final Cutot, mert az olyan, mint egy háborús film, és én szeretem a háborús filmeket, de a kerful is jöhet ettől függetlenül.

    Kedvelés

  5. lucia

    marosffy: én azért szeretem a Final Cutot, mert az olyan, mint egy háborús film, és én szeretem a háborús filmeket, de a kerful is jöhet ettől függetlenül.

    Kedvelés

  6. marosffy

    Nem szívesen kötözködök más blogjában, de nem tudom elhallgatni azt a szubjetív tényt, hogy sosem értettem meg, mit szeretnek az emberek a Final Cut-on. Én szimplán unalmasnak tartom. Nem különösebb kedvencem a The Wall sem, de annak azért vannak nagy pillanatai (amúgy rettenetesen nyomasztó). Ha már Floyd, akkor Dark Side of the Moon. Ha meg Waters, akkor ezt az arcot nézzétek (és jöjjön elő álmaitokban :))

    Kedvelés

  7. varazsgoreny

    by the way…

    nem tudom ismered-e, de egy barátommal pont mostanában beszélgettük, hogy a legjobb pink floyd szám a nightwish-től van (egy hallgatást legalább megér, akárhogy is)

    Kedvelés

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .