bejegyzés sok lábjegyzettel

A mai napom azzal telt, hogy egyrészt egy barátnőmmel sétáltunk az erdő közepén, amikor találkoztunk a gyerekemmel és a gyerekem apjával*, majd romantikusan megittunk kettesben egy forró teát a szép kilátásnál, és Elgyönyörködtünk az Őszi Erdőben, utána olyanokat mondtunk egymásnak, hogy “a hajad olvadt lekvárként hullik lágy hullámokban a nyakadba, amikor lehajolsz”, meg “olyan szépen süt át hajadon a nap, amikor ősfákat fényképezel”**, persze csak miután megosztottunk egymással minden megosztható pletykát, utána tisztáztuk, hogy mi nem vagyunk egymással kompatibilis látens leszbikusok***.

Ezt követően temetőt látogattam egy matematikus zseni**** (nem túlzás) ismerősömmel, aki csak hobbiból dolgozik, nem megélhetésből, és elmagyarázta nekem a tőzsdét meg egyéb dolgokat, közölte velem, hogy megérzései szerint elsőszülött vagyok és van egy öcsém (tényleg), mindezt részben a padlómon fetrengve, majd tájékoztatott arról is, hogy Távol Ülő Lány vagyok (illetve nagyon szórakoztató, ezt a kettőt egyébként bele lehetne írni a jellemzésembe is különben, csak nem tudom, hogy az “mondjon öt rossz tulajdonságot” vagy a “mondjon öt jó tulajdonságot magáról” rovatba).

Utána Beszélgettem a Szomszédommal (errefelé nem túl beszédesek a szomszédok, és nem véletlenül, évente öt mondatot váltok vele kábé), aki közölte velem, hogy azért nincs csengője, mert nem akarja, hogy becsengessenek hozzá, illetve a kezembe nyomott grátisz pár biohulladék zsákot az avargereblyézési projektemhez, ami kimeríti a mixed signals kategóriát, pár másodpercre fülig szerelmes is lettem belé, nekem ilyen az esetem, na.

Mindezt követően olvasom mr.a levelét, miszerint nem ma jön át a nálam felejtett cuccáért******, mert, idézem, “ma ninc sjo ido”. És neki félistenségként******* egyébként teljes jogában áll minden ellenkező bizonyítékot megcáfolva fellebezhetetlenül kimondania, hogy mikor van sjo ido.

Néha elgondolkozom azon, hogy mikor válik a bizarritás a mindennapok elengedhetetlen velejárójává.

* Egyrészt what are the chanches? Másrészt mivel a gy. a. pár utcányira lakik tőlem, és az erdő szintén pár utcányira van (noha a másik irányban) és így ez azért nem annyira meglepő.

** Minek kapcsán elgondolkotunk azon, hogy vajon a leszbikusok valójában hogy udvarolnak egymásnak, ők is ennyire hajcentrikusok-e. Szakavatott kommentelők ne kíméljenek.

*** (Igen, tudom, hogy három csillagon túl számokkal illendő lábjegyzeteleni, csak nem érdekel, mert punkblogger vagyok) Szóval én tökre el tudok képzelni egy frigid leszbikus élettársat, akit eltartok, ruhákat is veszek neki, meg minden, cserébe főz és takarít rám, illetve vigyáz a gyermekre, és rajong értem, de nem kell vele szexelni, ő viszont csak a szexet tudja elképzelni egy lánnyal, az együttélést nem.

**** Ezek olyanok, mint a főnixek, ha meghal az egyik az életemben, akkor támad egy új.

***** Lassan ideje lenne létesítenem egy lost and found szobát, nálam mindenki itthagy egy darabot a szívéből valamit, általában mosnivalót.

****** Ebben a létkontextusban mindenképpen.

21 thoughts on “bejegyzés sok lábjegyzettel

  1. cinty

    ó és ó és ó.
    ebből az egyik annak szól, hogy most fejeztem be ismét a Tigris! Tigris!-t.
    Érzelmek vs test, avagy könnyek csaponganak a gravitáció örvényében.
    csak szavak persze.

    Kedvelés

  2. Luddist@

    Ez az olvadt lekvár dolog nagyon durva. Azonnal bevillant a mondás: “Mintha hájjal kenegetnének.”
    Elképzeltem; zsíros trutymó, ha lemosom, a kád szélén megtapad a mangalicazsír. Brrr, ez kinek a fejéből pattanti ki?
    …és tegyük hozzá, a lekvár sem a kedvencem!

    Legyen inkább nutella! Vagy csak sima csokikrém! Persze mindez palacsintában lenne az igazi.
    (Dugás előtt meg jöhet a flóra szappan. :)

    Kedvelés

  3. lucia

    tipicall: ne legyél szomorú, ha valaha bárki miatt rá tudnám beszélni magam a leszbikusságra, az te lennél (ezt veheted érzelmes vallomásnak), de nem biztos, hogy jól járnál velem, mert én is hajlamos vagyok szexjelenet után tíz percen belül elaludni :)

    Kedvelés

  4. tipicall

    Ja, és ha gondolod, én benne vagyok, hogy gondoskodj rólam közös életünkben, ha velünk élhet még egy lány, akivel pedig nem megyünk moziba, viszont szexrabszolga:)

    Kedvelés

  5. tipicall

    szerintem a leszbik udvarlásilag nem haj, hanem érzelem- centrikusak. Azért jobb nőnek (nőként) udvarolni, mert biztos lehetsz benne, hogy viszonozni fogja. Hát nem jobb egy érzelmes szerelmi vallomás, mint a dugás és horkolás között eltelő 10 másodpercben eldörmögött “énis” ?!
    Elfogult vagyok, bocs.
    És most már szomorú is. Meg voltam győződve róla, hogy látens leszbi vagy :D Oda minden reményem..

    Kedvelés

  6. cinty

    az idő csúszik. a líra csak hangulat, esetenként alkohol kérdése. az agy próbál szárnyalni, de a valóság behatárolja.
    cseppenként próbál átszottyanni egy halvány dér leplén. ami marad az csak egy halvány kis pillangó.

    Kedvelés

  7. cinty

    el és félrenézést kérek. az előbbit a tüskéimért, az utóbbit a vacak göndör fürtjeimért.
    hely azok a régi erkölcsök. kérdés mennyire régiek. na de téged a trióból egyik félelmetes szóval se vádolnának. mégha ezek helyenként csak… nem is tudom.
    a reményt nem értem. ott valahogy kilóg a bab a kerítésen és teríti gyümölcseit a szédelgő világnak.

    Kedvelés

  8. lucia

    cinty: szerintem nem muszáj mindent kipróbálni egyszer. sok lányt szépnek tudok találni, de abszolút nem vonzanak szexuálisan kósza gondolatok / álmok szintjén sem, lett volna lehetőségem a gyakorlati tapasztalatra, csak semmi kedvem nem volt hozzá, és mindezt úgy, hogy egyáltalán nem tartom a leszbi szexet undorítónak, erkölcstelennek vagy szégyellnivalónak, szóval nem valamiféle gátlás miatt, innentől pedig reménytelen. mondjuk engem a nőies pasik sem vonzanak.

    Kedvelés

  9. cinty

    a véletlen állítólag egy nagy kurva.
    másrészt valami okos egyed azt mondta, hogy mindent ki kell próbálni egyszer.
    egy további okoskodó ezt mindjárt kettőre emelte, mondván az első alkalmat erősíteni vagy cáfolni lehessen.
    a szkeptikusak persze felhozhatnak bizonyos kútba ugrálásos lehetőséget is.

    te az agyadra vagy érzelmekre hivatkozol?

    Kedvelés

  10. cinty

    haha. tanyavilágban a fordított csengő a divat, ami a vendég megjelenésekor elkezd ugatni. ha megpróbálják megnyomni, akkor hangosabban. netán harap is.
    mellette viszont bizonyosan kialakul valamilyen kapcsolat a szomszédokkal.

    leszbik esetében errefele – anglia – is túlreprezentáltak a tüsi hajúak, ami hajhossz ugye erőst beszűkíti a hasonlatok pályáját, de azért a terep az terep. max nehezebb felkötni. dolgokat.

    a szex oldalával van már gyakorlati tapasztalatod vagy csak az elméd ereje döntött?

    Kedvelés

  11. lucita

    haj- és udvarlásmániás vagyok.
    egyszer egy felzaklatott pillanatban azt találtam mondani az előttem fekvő lánynak – akinek barna teste éles kontúrként rajzolódott ki a fehér lepedőn -, hogyaszongya: “olyan gyönyörű vagy, hogy téged bizonyára jókedvében teremtett az isten”

    Kedvelés

  12. lucia

    amatőr: most nagy comingout következik, és tisztában vagyok vele, hogy ezzel magam alatt vágom a fát, és összetörök illúziókat, de engem igazából nem érdekel különösebben a fantasy, még ha akaratomon kívül belekeveredtem is. nekem az munka, mint a könyvelőnek a könyvelés (viszont a munkámat nagyon lelkiismeretesen és beleéléssel tudom végezni).

    Kedvelés

  13. Jem

    Nekem avégett udvaroltak, hogy leszbikussá váljak, ennek azonban nem volt része a külcsínméltatás, amikor pedig azután én kezdtem el udvarni, hogy “arannyal futtatott kis merőkanalam”, abban a hajnak újfent nem volt része.

    Szerintem ideát azért rosszabbak az arányok, mert túlreprezentált a zselézett tüsiviselet, ami a diszkógömbön kívül mindennemű romantikus fényhatás megjelenítésére alkalmatlan.

    Kedvelés

  14. amatőr

    **** :-) Hát, ezt hívják háztartási alkalmazottnak…
    (és hogy a “rajongás” is összejöjjön, nem árt, ha mellesleg érdekli a fantasy)

    Kedvelés

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .