szolg. közl.

A Malackarajon keresztül lehet segíteni a kolontári bográcsos alakulatnak (akik a katasztrófavédelmiseket etetik, és mindenki mást, aki igényt tart rá). Csak úgy mondom.

Update: ha valakit csak az autó hiánya tart vissza, akkor szívesen elviszem magammal vásárolni is meg a Lurdyhoz is szombaton, három ember befér hozzám.

11 thoughts on “szolg. közl.

  1. lucia

    diogenesblues: egy ismerősöm dolgozott náluk, amíg meg nem elégelte, hogy nem csak a pénzbevétel legnagyobb része megy a szervezet fenntartására, de a tárgyi adományokat is lefölözik az ott dolgozók, mielőtt továbbadnák a rászorulóknak.

    Kedvelés

  2. exmanka

    Elintéződött.
    Meghirdethetem nálad is?
    “a segély számlánk IBAN forrmátumban
    CITI HUHX HU19 10800014-70000006-12504423 Berényi Csaba
    hazai utalásnál pedig CITI BANK 10800014-70000006-12504423 Berényi Csaba”

    Mármint a v8-asoké.
    Lucia, nyugodtan moderáld ki, ha nem illik a koncepcióba.

    Kedvelés

  3. exmanka

    Az első megoldás nagyon hatékonynak tűnik, a második meg nagyon rendes, köszi :). Akkor írok inkább nekik, hogy más is tudjon utalni.

    Kedvelés

  4. lucia

    exmanka: szerintem ha írsz a szerk@malackaraj.hu-ra, akkor amint tudnak adni számlaszámot, befrissítik a bejegyzésbe, az instant kávét meg az energiaitalt negyedóra alatt berakták :)

    másik lehetőség, hugy utalj olyan pesti ismerősödnek, ha van, akiben megbízol, és hajlandó ilyenre, én meg elfuvarozom az illetőt.

    Kedvelés

  5. exmanka

    Hát igen, a budapestiek tudnak így segíteni, de én innen a végekről biztos nem. A fórumon viszont említették, hogy nyitottak egy számlát, csak a számát felejtették el közölni, hogy a sok jó ember, aki messze lakik a Lurdy-tól, tudjon utalni sok pénzt.

    Kedvelés

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .