férfi vagyok a háznál

Azért kicsit reménykedtem benne, hogy ma az ügyeleten nem kérdezik meg, miben húztam meg a derekam (fel akartam íratni valami ütős krémet, gyerek mellett nincs időm lumbágózni), de amikor képszerűen elmagyaráztam, hogy biztos nem vesegyulladásom van, hanem egy madárfészket (pontosabban a fészek maradékát, mert a háromnegyede magától leesett de ennyire nem mentem bele a részletekbe) próbáltam lepiszkálni az erkélyen álló létrán egyensúlyozva a légkondi külső egységének a tetejéről, ami tőlem két méterre volt, egy szomszédból zsákmányolt husáng segítségével, és akkor maradtam egyszer csak úgy, akkor az orvos csak annyit kérdezett, hogy és afrikai fecskefészek volt, vagy európai (amúgy szerintem szarka, mert tele volt ilyen csillogó szálakkal, mint az angyalhaj, de szerencsére már nem laktak benne).

Mindenesetre kiderült, hogy a flectornál nem kapok jobbat, az meg vény nélkül is van otthon.

14 thoughts on “férfi vagyok a háznál

 1. kisroka

  A gyöngytyúknak iszonyatos hangja van, ha egyszer rátalál a sajátjára (leginkább ajtónyikorgáshoz hasonlatos), de nagyon finom a leves belőle, mi karácsonykor csinálunk mindig. Anyósomék udvarában szaladgál tizenegynéhány darab, nagyon félénkek, mindenről van véleményük, és ha nem vágják a szárnyukat, kirepülnek,ha jól tudom. Valószínűleg a tiéd is ilyen szökevény lehet:)
  Lucia, most találtam egy Marie-Clare-t, megkerestelek benne, nagyon kedves képek lettek. Ad egy kis kontrasztot az írásaiddal, mostmár inkább kíváncsi vagyok, milyen lehetsz élőben, mert nem tudlak elképzelni..
  :)

  Kedvelés

 2. GrA

  ugy latszik ilyen madaras nap van, en ma azzal keltem, hogy egy csirket talaltam a kertben. kicsit nagyobb mint egy gerle, es gyongytyuk lesz belole. hogy mit kezdek vele, az rejtely… :-)

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.