helyzet

Na most van az, hogy harminckilenc fokos lázam van, azt se tudom, hogy adok enni a gyereknek tíz perc múlva, és estig még húsz oldalt kellene gépelnem, mert a munkám egy része lazán eltűnt a másik gépről. Innen szép nyerni.

15 thoughts on “helyzet

  1. lucia

    @Lam: Varró Dani mondjuk gyerekkel volt, valószínűleg ezért úszta meg, de az biztos, hogy Veszéjes Áron csak azért, mert nem volt jelen. Vigyázni kell ezekkel a rocksztárokkal.

    Kedvelés

  2. lucia

    @Lam: ezt az infót még tartogatom pár napig, közben szépen megfogalmazom magamban, hogy a rocksztár hogyan nem verte meg Esterházyt mindeközben :)

    Kedvelés

  3. lucia

    @lucita: még nem kértek meg, hogy fordítsam le (amúgy majdnem visszakérdeztem, hogy mi a csuda az a Halál csókja, mert a címeket nem én adom, de kikövetkeztettem:)), de angolul elolvastam már, mert a harmadik végére nagyon dühös lettem, hát a negyediknek is van egy cliffhangere, nem szeretem az ilyet.

    Kedvelés

  4. lucita

    remélem sokkal jobban vagy, ezért merek offolni:
    most végezetem a Halál csókjával, és türelmetlenül várom a negyedik részt. van róla valami publikus hír?
    köszi. :)

    Kedvelés

  5. lucia

    @Szofitta: egyébként tényleg, elképedtem, hányan felhívtak-megkerestek, olyanok, is akik személyesen nem ismernek, innen is köszönet mindenkinek.

    Kedvelés

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .