továbbá

És ha lenne olyan életbölcsesség-gyűjteményem (lassan tényleg elmehetek párkapcsolati, terhesgondozási illetve gyermeknevelési tanácsadónak, elvégre kísérleti szinten igazoltam a legtöbb téves út és módszer tévességét), amit a gyerekemnek adok mondjuk kamaszkorában (valami ilyesmire gondolok), akkor azt is tuti belevenném, hogy ne tegyen fel olyan, minden gyakorlati valószínűség szerint csak hipotetikus helyzetek kimeneletére vonatkozó kérdéseket (példamondat: ha valami fertőzés következtében súlyosan károsodna a homloklebenyem, azért beszélgetnél-e még velem szépirodalomról?), amikre utólag visszagondolva inkább nem szeretné tudni a választ, vagy ha mégis, akkor legalább ne rágódjon rajta napokig.

Tisztára olyan vagyok, mint Ranschburg, csak kevésbé táskás a szemem (még).

11 thoughts on “továbbá

 1. lucia

  Veromamája: szerintem nincs az a fiú, aki ápolna engem, ha lebénulok, kivéve az erre szakosodott fetisisztákat, de nekem is az a három évvel ezelőtti bejegyzés ugrott be erről. gratulálok neked, mint okleveles blogolvasónak :)

  Kedvelés

 2. Veromamaja

  Én értem. Lucia arra gondol, hogy tavaly még arról faggatta a fiúját, hogy az elhagyná-e, ha lebénulna. De szerencsére előbb elhagyta, így lesz ideje szerezni egy igazi rendes fiút, aki majd ápolja, ha tényleg lebénul.

  Ugye Lucia???

  Kedvelés

 3. N.

  Szia, ez abszolút nem ide kapcsolódik, viszont erről a blogról ma olvastam.
  http://mystic.blog.hu/
  Elhatároztam, hogy megpróbálok nekik segíteni, ahogyan tudok. Ha azt gondolod, hogy érdemes terjeszteni ezt, és elfér ebben a blogban, légyszi tedd ki majd a címet.
  Ha nem teszed ki az sem baj, nem lesz ettől egyel kevesebb olvasód vagy nem tudom én, csak gondoltam, ha már ilyen sokan olvassák ezt az oldalt, hátha valaki tud egy kicsit segíteni…
  N.

  Kedvelés

 4. menjmar

  nemáárrr :P ezek az agyzabáló izék ám megnehezítenék a további fordítós munkádat, ne kísértsd őket :D tényleg, megnézem hogy bigyoshopban van-e agyzabálós baci-plüss… :)

  35. Ne vegyél felesleges plüssholmikat, pl. a plüss-poratka, igenis hemzseg az igaziktól.

  Kedvelés

 5. szkifi

  mindig arról ábrándoztam, hogy jenő bácsitól egyszer szerzek a cicimre autogrammot. és aztán átüttetem egy tetkoszalonban.

  de már ez igy elmult.

  Kedvelés

 6. lucia

  Daniella, sajnálom, hogy majdnem lebénultál reggel. nekem nyáron volt bőrrákom majdnem, többször is. viszont a posztban vázolt helyzet az csak egy kitalált típusú hipotetikus helyzet (hogy fogunk mi kacagni mind, ha holnap tényleg lerágja a fél agyam valami baktérium).

  Kedvelés

 7. Daniella

  szóval ezzel az a gond, hogy ki mit tart “gyakorlati valószínűség szerint csak hipotetikus helyzetek”-nek. én ma reggel arra ébredtem, hogy fáj a lábam. és rögtön mondtam az uramnak, hogy TÉNYLEG el kell adnunk a házat, mert ha deréktól lefelé lebénulok, akkor nem fogom tudni használni az emeleti hálószobákat. és kiröhögött, amikor mondtam, hogy arra alapozom a dolgot, hogy egy kicsit fáj a lábam. bár lehet, hogy mást is gondolt, mert már rég itthon kellene lenni…
  ugyhogy remélem csak félreértettelek lucia…

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.