fenyőünnep 2. (fragile things)

Ma és tegnap is olyan reggel volt, amibe az ember csak úgy hunyorog vidáman, mert rézsút süt a nap, illetve eszébe jut (az embernek), hogy mégiscsak le kellett volna pucolni a maradék ablakokat is, de aztán arra a kompromisszumra jut, hogy inkább majd csak azt a nyolc ablaktáblát nézegeti, amit már lepucolt.

És már csak pár órát kell várnom, hogy kiderüljön, mit kapok, mert egyelőre csak annyit tudok, hogy egy nagy doboz, airmail és 5,4 kg, továbbá törékeny. Tegnap reménykedve megkérdeztem, hogy ugye egy másik gyerek van benne, akit nem nekem kell kihordanom és megszülnöm (ez logikusnak tűnt, mert a fiúm idén megfigyelhette, hogy kedvelem a háztartásunkban élő gyermekeket, és simán rendelhetett volna egy import kínait, vagy akármit), de állítólag nem. Azután este azt is megkérdeztem, hogy egy nagyon nagy pohár-e esetleg, de az sem (viszont a fiúm felajánlotta, hogy ma elszalad, ésvesz nekem egy poharat, ha azt szeretnék karácsonyra). És bár e két dolog kihúzása erősen leszűkítette a lehetőségek számát, hogy mi is lehet a dobozban, egyelőre nem találtam ki, tiszta izgalom vagyok már.

(Ja, idén ilyen piros pöttyökkel láttam el a sok egyenként becsomagolt biszbaszt, a célszemély neve kezdőbetűjével, és ezt meglátva a fiúm is rányomta az enyémre, hogy L, mint Lány).

1 thought on “fenyőünnep 2. (fragile things)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.