blog rólam

Levágtam egyébként a hajam kézzel. Ez már rég benne volt a fejemben, ahogy levágom majd egyszer a hajam, ollóm is volt hozzá, de az ilyesmihez ki kell várni a megfelelő alkalmat, különben nem ér pontot. Tegnap hajnalban tökéletes volt, a fülemben még a Leather ment a koncertről, a fejemben a Cloder utolsó jelenete (az utolsó, ahol beszélnek), kezemben az olló. Úgy képzeltem egyébként, hogy megfogom az egyik oldalon, és nyissz, majd a másik oldalon, és nyassz, ehhez képest nyissz-nyissz-nyissz és nyassz-nyaszz-nyassz volt, de valóban csak kétszer fogtam meg. Amúgy hátul is tökéletes lett, pedig nem néztem meg, ez pozitív visszajelzés from the powers that be, mintegy elfogadtatott az áldozat. A hajamat amúgy eltettem, jól jöhet még, ha valamikor hirtelen haragomban meg akarnám vuduzni magam.

5 thoughts on “blog rólam

 1. pamparampamm

  Én magam vágom évek óta… Egyszer egy fodrász úgy elbatyta a hajam, hogy még mindig nem szedtem össze a bátorságom, hogy elmenjek egyhez. Legfeljebb ha 10 kötetes fényképes referencialistát mutat, és egészségi bizonyítványt, ami szerint nincs semmilyen mozgásszeri tünettel járó betegsége, nem gyógyszerfüggő és alkoholt is legközelebbről a keresztelője utáni családi bulin a pap kezében látott.

  Kedvelés

 2. baba_

  En nem aproztam, tovig lenyirtam aztan leborotvaltam a maradekot. Nem is lett olyan ijeszto, mint gondoltam. Azota mar megnott vagy egy centisre :)

  Kedvelés

 3. evi

  még szinte részegen csináltam ezt én egy keménynek ígérkező meleg nap előtt, de most remélhetőleg egy fodrász helyrerak és levehetem a sapkát.

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.