kávé helyett is

Ma egyébként a vérnyomásproblémák világnapja lehet, nem is bírtam továbbvonszolni magam a notebookomnál reggel, ahol a rámkattintgatókat nézegettem, erre viszont teljesen felébredtem. Különösen annál a résznél, hogy "süt át".

Ps.: a gézblúzos, az pont nem én vagyok.

22 thoughts on “kávé helyett is

  1. pohly

    (phü, jó nehéz ám nem venni személyesnek, kifejezett kihívás és zentaósatöbbi.)

    isolde, kösz, amúgy biztos lesz még olyan is, lásd például a blogrollt, amúgy meg az van az emberekkel, hogy mindaddig szükségtelenül kíméletlenek és sarkosak, amíg nem állnak szemtől szembe és arccal előre. aztán már sokkal kulturáltabbak, ha valaki élőszóba elegyedik velük, az emberekkel. volt egyszer egy corporate fórumom pár évig, ahol kifejezetten én képviseltem a céltáblát, akinek a kurvaannyát! no, ott éppen ez volt a balett: először nyálfröccs, aztán a párbeszéd megkezdésével agyarak visszavonása. a nickelt komment lehetősége agressziót szabadít fel, pont olyan, mint amikor a volán mögül gyalázom az előttem haladót, a karosszéria jótékony személyes teréből.

    azt meg ne hagyjam ki a sorból, hogy az emlegetett blog és főleg az inkriminált post elég esetlen szerintem is (nyelvhasználatában, mármint, itt-ott), mondjuk műfaji tapogatózás szerkesztés nélkül, nem okvetlenül a széles köz elé szánt cucc, de így alakult. a kíméletlenek pedig ütik azonnal, hát hajrá… én tanulok belőle.
    —–
    lucia, köszönöm kicsit a magam, de főleg a kövér fürdőnadrágosok nevében! nem állítom, hogy pont nekik (nekünk?) drukkolok, de az ellendrukkereiknek semmiképpen.

    Kedvelés

  2. isolde

    egyáltalán nem értem, mi van az emberekkel, szerintem elég jókat írt luciáról és még találó részek is voltak, pl hogy “világot teremt”, az nekem tetszett (természetesen csak miután magamhoz tértem a sokkból, hogy már megint nem rólam zengenek dicshimnuszokat az interneten)

    Kedvelés

  3. CuCrassus

    Na meg egy mondat, mert elfelejtettem, modositani meg nem lehet. (ki is hasznaltam a 2007. eves komment keretemet)

    Szoval ez is ennek blognak a hatalmas elonye, hogy tukrot tart elenk es ravilagit azokra az aprobb jellembeli hianyossagunkra ami jo esetben fejlesztheto.
    Fuggo lettem.

    De hogy pont egy csajszi tegye ezt. Megilyet! :)

    Kedvelés

  4. CuCrassus

    Nos valoban.
    Ezt csunyan beneztem.

    Ezuton kerek elnezest a koverektol, a kommenteloktol (Pohly-tol kulon is!), a tovabbiakban a velemenyemet magamban tartom.

    Attol meg jarhatok ide, ugye? :)

    Kedvelés

  5. lucia

    igen, a glória nevű barátommal beismerem, szoktunk a kövér fürdőruhásokról beszélgetni például, de nem hétszáz ember füle hallatára pécézzük ki az illetőt, és főleg nem, ha egy fürdőruhás kövér is ott ül mellettünk és egyébként udvarias, kulturált viselkedést tanúsít.

    Kedvelés

  6. CuCrassus

    Na meg egy utolso mondat, aztan megyek dolgozni, mert kikapok….

    Ha egy baratod beszelgetes kozben megemliti neked a furdogatyas kovereket, akkor talan megbocsathato ha megmondod te is az igazad a vilagrol.
    Zsigeri acsarkodas amugy sem volt, ha jol szamolom 3-an nyilvanitottunk negativ velemenyt az adott blogrol.
    En beszeltem magamert, majd ok is magukert. :D

    Kedvelés

  7. lucia

    hát én nem tudom, én akkor sem szoktam kéretlenül negatív véleményt nyilvánítani a kövérekről az arcukba, ha fürdőnadrágot vesznek fel. nem beszélve arról, hogy a pohly nevű nem kövérebb, mint a kommentezőim fele, ezért is nem értem ezt a zsigeri acsarkodást, amit itt kiváltott.

    (oké, a majálison beszóltam csendesen az ÁNTSZ-es nőnek, de ő kövér volt, ÉS kockás tweedzakót viselt a réten, ÉS veszélyben volt a virslim, pedig az összes többi gyerek kapott előttem.)

    Kedvelés

  8. CuCrassus

    aranyos.
    de kicsit csusztatas.. :)

    Fenti peldanal maradva ha egy kover furdonadragban maszkal az utcan, a feloltozettek kozt, akkor ezzel ki nem mondottan is kiteszi magat a megjelenesere iranyulo kritikaknak.
    Ha valaki kiteszi a gondolatait a neten a plebs ele blog formajaban, akkor ezzel velhetoen vallalja az erre iranyulo kritikat is.
    Fuggetlenul, hogy valoszinuleg kap hideget-meleget.

    Az anti-moderalas meg dicseretes, respect.

    Kedvelés

  9. lucia

    hát én nemtom, de nem szoktam odamenni emberekhez az utcán, hogy jaj, de kövér vagy már, még ha azzal, hogy kövéren kimennek az utcára, ki is teszik magukat annak, hogy reflektálhassak rájuk. ujjal sem mutogatok.

    egyelőre ebből a blogból egy hozzászólást sem moderáltam ki, (csak akkor tenném, ha valaki kéretlenül igaz/hamis irl adatokat tenne itt közzé rólam), de időnként feltámad bennem az inger.

    Kedvelés

  10. CuCrassus

    No most mivel itten igy meg lettem szolitva, akkor gyorsan ki is hasznalom a pillanatnyi figyelmet, es magamhoz ragadom a mikrofont….
    Ize, a billentyut.

    Hogy a kommentezoid mit ereznek kotelezonek nem tudom, en csak a magam neveben nyilatkozom: tudom, nem en vagyok a leglelkesebb kommentezod, ennyire grafoman nem vagyok (lusta vagyok :D), de ettol fuggetlenul rendszeres es visszatero olvaso mondhatni “lucia-fan” (nesze neked kisbetu) vagyok.
    Ha belinkelsz egy masik blogot,ne csodald, ha van aki reflektal ra. Gloriaba is beleolvastam mar, az nem valtott ki belolem ilyen jellegu elutasitast, nem is irtam rola semmit. :D
    Legkozelebb majd arnyaltabb leszek, aztan mindenki azt olvas a szavak moge amit akar. En meg a kodosites homalyaba burkolozva osztom az eszt a kopenyem mogul.

    A “mi Luciank” helyet meg megsem irhattam az “en Luciam”-at. Akkor mit kaptam volna….

    megutoljara bucsuzoul: lucia kedves, a kezedben ott a felelmetes moderalo korbacs, hasznald egeszseggel, en nem sirom tele a kisparnamat ha megsem latom a kommentek kozott a hozzaszolasom. Te elolvastad, ugyis ez a lenyeg.
    peace.

    utolso utolso: figyelmes blogolvaso itt is talalhat a szerzonorol fotografiat.

    Kedvelés

  11. lucia

    most itten azért felmerült bennem a kérdés, hogy kötelezőnek érzik-e vajon a kommentezőim kritizálni az olyan bloggereket, akik írnak rólam, és nem glória a nevük. most véleménytől is függetlenül, a hangnem. nem stílusos ez így.

    (itt egyébként eszembe jutott az egyik bash.hu-s örökérvényű idézet, miszerint “mindenki magából indul ki, te kis buzi”).

    a “mi Luciánk” kitételben úgyamúgy nem ismertem magamra, a nagy L-től függetlenül sem.

    én kérek bocsánatot.

    Kedvelés

  12. noar

    szerintem jelentsétek fel pohlyt valami internetvédő szervezetnél, hogy “sekélyes” módon használ x mennyiségű szerverhelyet. ifasiszták!

    Kedvelés

  13. CuCrassus

    Ez a fiu luzer. Szeretne jo lenni, de nem nagyon megy neki. Ez olyan dolog, hogy sokan probalkoznak ma a neten, van akinek eredendoen, zsigerbol sikerul (pl a mi Luciank) van aki megoldja erobol, es van aki minden kovet megmozgat, hiaba.
    A baj ott van hogy ez utobbibol van a legtobb, raadasul nem is veszik eszre magukat/eszreveszik, de kuskodne tovabb/eszreveszik, de tesznek a tarsadalom velemenyere.

    Latjatok, tobbek kozt ezert nem blogolok. Kielem magam a kommentekben. :D

    Kedvelés

  14. z.

    kevés sekélyesebb arc hajókázik a pohlynál a nagy magyar zinternett-tengerbe, a lucia jobbat érdemel, legkozelebb minimum egy ÉS cikket rendelek neki :]

    Kedvelés

  15. zsoltu

    azt kell mondjam, hogy ezek szerint nem csak én tartok felolvasó esteket luciából, gloriából és zetor leilából (e két utóbbi ritkán szól sajna). jó program, biztos a siker.

    Kedvelés

  16. pohly

    jójó, én is rájöttem már, hogy ki gézblúz és ki lucia. amúgy csak a pontosság kedvéért: persze, hogy nem a prédaság a fontos, csak az internet célirányos-mulattató használata. amúgy csak én vagyok-e kiváncsi, hogy néz ki az, akit régen olvasok – és nyilván van róla egy fotó a fejemben?

    Kedvelés

  17. human

    lol, a nap vicce hogy az itt sertepertélők lenézik pont a linkelt blogot.

    fura h nem talált képet, a minap én kettőt is rögtön erről a blogról elindulva pillanatok alatt. mondjuk én tudom hogy néz ki, nos igen, előnnyel indultam.

    Kedvelés

  18. gargoyle

    ebben kulonosen az az erdekes hogy csak a blogod figyelmes olvasasa segitsegevel emlekszem 3 kepre 100%osan es parra csak feluletesen

    szal friss olvasonak kell lennie a nagy kepvadasznak (:

    Kedvelés

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .