életem sötétebbik oldaláról

Tegnap a szememre lett hányva, hogy mindig mindent elviccelek, és soha nem írok ide a problémáimról, a félelmeimről meg a vágyaimról. Mert az én életemben is akad ilyen, ezeket általában azért nem teszem közzé, mert nem akarom, hogy sajnálkozzanak, vagy kárörvendjenek felettem, másrészről viszont, ha mindent magamba fojtok, lemondok az együttérzésről is, illetve arról, hogy megtudjam, más is hasonló gondokkal küszködik, ami csillapítaná a kínzó magányt szívemben.

Mert tökre lehetséges például, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki retteg a fogastól.

Régen nem féltem tőle, amikor még a rendes helyén állt, akkoriban jó fogas volt, és nem mozgott mindig gyanúsan, ha csak a szemem sarkából lestem rá. Most meg már ott tartunk, hogy fogmosás közben is fél szemmel oda-odapislogok, hogy ne essen ki a látókörömből (a fürdőszoba előtt áll), persze becsukhatám a fürdőszobaajtót, de akkor nem látnám, mit csinál. A fiúm természetesen nem veszi komolyan az egészet, olyannyira, hogy azzal hülyéskedik, hogy előránt a háta mögül vállfákat, és azt mondja, hogy hu, ráadásul itt hagyott most vele egyedül. Hétvégén, mivel majdnem végig otthon voltam, már annyira életem központi kérdésévé vált ez a fogas-ügy, hogy a Júdás nevű sörrel elkövetett afférom után bátorságot kapva csak azért lementem az alsó szintre, hogy odaálljak elé, és vádlón rámeresztett mutatóujjal megmondjam neki, hogy nem félek tőled, hülye fogas, mert úgysem tudsz feljönni a lépcsőn. Szerintem akkor egy kicsit beijedt, mert azóta mintha meghúzná magát.

Biztos erre is van valami support group.

Reklámok

16 thoughts on “életem sötétebbik oldaláról

 1. R.

  én többször néztem a gyerekágy melletti állólámpát gonosz gyermekrabló bobaknak. végül elköltöztettem. ( a lámpát, nem a gyereket. vagyis mindkettőt, de külön szobába kerültek)

  Kedvelés

 2. gargoyle

  ja hogy ez a komoly szembenezos post volt? :o

  nem megy neked ez a komolykodas valoban. temetesen gyasznep kergetett mar amikor nem vicceltel? (arra nem is merek gondolni hogy amennyiben elmelaztal egy hosszabb meltato beszed alatt, ugy kellett kiemelni a gyaszhuszaroknak tegedet a sirgodorbol a homokozolapatoddal egyutt) (:

  Kedvelés

 3. gargoyle

  dehat ez a gonosz fogas mar szerepelt emberek! mindenki masnak kiesett az a post vagy csak velem tortent mar megint Xaktas elmeny? :o

  minden haztartasi eszkoz felelmetes ha elkepzeled mit tudnal vele _valojaban_ kezdeni. egy szot mondok: dugohuzo

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s