újévi kívánós poszt, 2015 edition

Aki régen járt itt, vagy régen egyáltalán nem járt itt, annak felidézném, hogy valamikor egyszer csak feltűnt, hogy bármilyen kívánságot írok le a blogomba, az valóra válik. De persze mivel az Univerzum egy beteg humorérzékű ribanc, nagyon pontosan kell fogalmazni, különben nem úgy és nem akkor válik valóra (meeting the man of your dreams, then meeting his beautiful wife, ilyenek), különben az ember ott marad hoppon, az univerzum meg önelégült mosollyal vonogatja a vállát (és olyanokat mondogat, hogy “te akartad”). Na, ebből alakult ki valamikor, hogy így újév tájékán mások is kívánhatnak a blogomban (kommentben), hátha bejön, a pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el (de én amúgy is hiszek a kívánságok kimondásának erejében, akár leírva, akár csak magunkban kimondva).

Most visszaolvastam a tavalyi kívánságaimat, és bejöttek (bár bölcsen nem vittem túlzásba őket). Viszont most év végére annyira túltolta az Univerzum az egész dolgot (utaltak, a megrendelőim, Ex-Bright szülinapi partiján az összes medúza boldog volt és szórakoztató; a gyerek először látott 3D-mozit, és miután a kezébe nyomtam a szemüveget (elfelejtettem, hogy még nem volt ilyen), hirtelen felkiáltott valami hihetetlen örömmel, hogy “anya, ez olyan, mintha kidudorodna!”, és nyúlkált előre, közben nézett rám teáscsészényi szemekkel, hogy ez mekkora már, mindenki rajtunk mosolygott; a pasimmal tök jó 23.-áztunk, sokat vigyorogtunk, sokat nevettünk, finomat kaptam enni, volt hely a lábamnak a moziban, bevihettük a porceláncsészés kávét, jó volt a film, stb; az L. megfelelő arányban volt elmebeteg, miközben a bevásárlótáskáimat cipelte lovagiasan; találtam parkolóhelyet Raya welcome/farewell partija előtt; a kvázimunkahelyemen találtam egy megfelelő ablakpárkányt, ahova kiülhetek dolgozni, és rám süt a nap; nem tapad a hó, ésatöbbi, ésatöbbi), hogy most csak annyit tudok mondani, hogy maradjon ez a tendencia (továbbá találjak egy jó iskolát a gyereknek, és ha költözni kell, az is sikerüljön jól).

Na, és akkor most ti jöttök. A határidő legyen mondjuk január 2., dél, hogy senkit ne nyomasszon.

122 thoughts on “újévi kívánós poszt, 2015 edition

 1. Elektra

  Kedves Univerzum!

  Nagyon röviden:
  – ne rúgjanak ki a munkahelyemről, mint idén.
  – legyek túl a válásomon komolyabb pszichés sérülés nélkül.
  – a pasim váljon el, és éljen velem.
  – vegyek egy jó lakást/házrészt.

  Ebből lehet következtetni, hogy milyen volt az idei évem.

  Kösz mindenkinek,

  Elektra

  Kedvelés

 2. aaolvas

  Na jó, hát igazából már a napja is elmúlt, nem csak dél, de azért…

  Kedves Univerzum!

  Kérlek szépen add, hogy J-nek kishúga legyen (de csak miután segítettél lefogyasztani rólam a mostani szoptatás alatt felszedett kilókat), és hogy a testvéreméknek is összejöjjön egy szép, egészséges baba. (Ugyanezt kérem A-nak is.) Hogy sikerüljön rendeznem az édesanyámmal való viszonyomat, hogy a hátralévő éveket ne veszekedéssel, hanem egymás megbecsülésével, szeretetben tölthessük. Hogy G-nek és nekem is legyen munkánk, amit szeretünk, és ami elegendő keresetet ad a megélhetésünkhöz. Hogy mindenki, aki fontos számomra, egészséges legyen, és megtalálja, ami/aki boldoggá teszi.
  Előre is tiszta szívből köszönöm!

  Kedvelés

 3. Tika

  Kedves Univerzum!

  Én egy kicsivel több bátorságot kérnék magamnak, illetve, hogy amit lassan 2 éve tervezünk (tudom, hogy tudod, hogy mire gondolok) úgy valósuljon meg, ahogy szeretnénk.
  Luciának köszönöm a lehetőséget és a kitolt határidőt :)
  Persze most nézem, hogy a határidő dél volt…én meg egész nap gyűjtöttem a khm bátorságot, hogy megírjam….. Hát mindegy. Próba szerencse.

  Kedvelés

 4. Orsi

  Kedves Univerzum!
  Idénre is szeretnék egészséget és boldogságot a családomnak, a barátaimnak, magamnak és mindenkinek, akinek erre van igénye.
  a férjemnek valami szimpatikus berlini munkát, hogy vele tarthassak kreatívkodni és lecsilingelni a bicikliútról a gyalogosokat.
  Idén végre komolyan gondolom, hogy szeretnék gyereket, amennyiben megérdemlem…
  Egy szuper évet kívánok mindenkinek! :)

  Kedvelés

 5. Viktorka

  Kedves Univerzum!

  Kérlek adj nekem, a családomnak és a szeretteimnek jó egészséget, anyagi jólétet és anyagi gyarapodást, boldog, szeretetteljes életet.
  Segíts, hogy sikerüljön egészségesen lefogynom, csinos legyek, kevesebbet piáljak és kajáljak, tudjak mértéket tartani.
  A lottó főnyereményt még mindig kérem, légyszi..
  Kérek szépen még a mostaninál jobb és szerethetőbb munkahelyet, magasabb fizetést, kevesebb munkaórával, szuper kollégákkal.
  Kérlek segíts, hogy a kutyáim jobban kijöjjenek egymással, legyenek jó barátnők, igazi kis összebújósak.
  És kérlek segíts, hogy végre hajlandó legyek megállapodni, hogy megtaláljam a megfelelő férfit, méltó és viszonzott szerelmet.
  Kérlek szépen segíts, hogy apukám felépüljön, és szép, hosszú,minőségi életet élhessen anyukámmal, és hogy ne nélkülözzenek, boldogok legyenek együtt.

  Köszönöm!

  Lucia, nagyon köszönöm a lehetőséget.

  Kedvelés

 6. ariennn

  Kedves Univerzum!

  Ilyen még nem volt, megkaptam majdnem 100%-osan amit kívántam.
  Nagyon köszi! :)
  Legyen 2015 is egy könnyű év és ezt is kérem újfent:
  Legyek bátor, erős, egészséges, ismerjem fel a lehetőségeket és éljek is velük.
  És legyen végre részem viszonzott és méltó szerelemben.
  Köszi-köszi.
  És persze Világbéke! :)

  Kedvelés

 7. Dr.Morcz

  Kedves Univerzum,

  Én is csatlakoznék minden pozitív kívánsághoz Luciát illetően, és mindazokhoz, akik maguknak és szeretteiknek vagy általában az országnak/világnak bármi szépet, értelmeset, vagy legalább vicceset kívánnak. Magamnak azt kívánom, hogy sikerüljön könnyebben tartani a határidőket (kezdve mindjárt ott, hogy jövőre ne pár perccel a határidő előtt tudjam majd elküldeni Lucia segítségével az akkori kívánságaimat).

  Kedvelés

 8. Ruby

  Kedves Univerzum,
  Ez már az ötödik ilyen kéréslistám, szóval ez már az újévi szokásom, amiről nem mondhatok le, ezért Lucia köszi a lehetőséget most is :)
  Szeretnék kérni (nem fontossági sorrendben) 2015re:
  – páromnak továbbra is a kellemes kollégákat, az emberi munkamennyiséggel és még több pótlékot és a beígért juttattásokat. Plusz a kisfiával maradjon a sok kellemes időtöltés és a békés kapcsolat a gyerek anyjával.
  – valahogy legyen meg az egész évben a rendszeres lelkierőm h mozgás meg kaja témában, hogy fittebb és egészésgesebb legyek (lásd még Thomas farmer).
  – családtagjaimnak, barátaimnak, páromnak és magamnak megint jó kedvet, jó egészséget és kiegyensúlyozott magánéletet. Nekem megint szeretnék legalább havi 1 kellemes és szórakoztató társasági megmozdulást, hogy ki tudjak kapcsolódni.
  – külön Anyunak nagyon jó egészséget továbbra (ebben 2014ben megint brillíroztál, nagyon hálás is vagyok).
  – Tesómnak kicsit érdekesen alakultak a 2014es dolgok, ezért csak külön kívánnám neki, hogy legyen boldog, magabiztos és kiegyensúlyozott idén.
  – munkában magamnak továbbra is olyan túlóramentes munkamennyiséget, ami mellett jut időm és energiám a magánéletre és magamra, könnyen kezelhető és jól dolgozó és nagyon önálló csoport, támogató de low-maintenance businesst és fizuemelést kérek. A tavalyi dolog megint elég “vicces” formában jött be te kis csalafinta Univerzum, szóval 2015re azt kérném, hogy a napi munkában legyek sikeres ugyanazon főnök alatt, és mellette csak azt a 2 extra feladatot kapjam, amit szeretek, de azokat is kérlekkérlek megoldható mennyiségben.
  – magánéletileg nekem bővebben minden pozitívat szeretnék, ami a párommal közös terveket elősegíti és megvalósítja. Emellett konkrét, egyértelmű és félreérthetetlen irányba tereld a magánéletem 2015ben is.
  – a külföldi út bejött (soksok köszönet!!) – szeretnék jövőre is utazni belföldön párommal és külföldön is jó lenne, ha lehet párommal vagy D barátnőmmel.
  – lakásügyileg maradt tavalyról a kérésem: 1+2 félszobás, világos, minimum 2. emeleti saját lakásra vágyom a jelenlegi környéken vagy 4 metró megállóval arrébb a jövőben és ehhez kérem hogy összejöjjön az anyagi alap és kérnék hozzá külső segítséget is.
  – élhetőbb, békésebb, tisztább és emberibb Földet, és különösen annyira élhető Magyarországot, ahonnan nem akarunk külföldre vándorolni és ahol olyanok a politikusok mint a szülővárosom vadiúj polgármestere.
  KÖSZI előre is és utólag köszi az idén megvalósultakat :)
  + Luciának mindent ami szeretne magának és Mucinak + a többi kedves kommentelőnek úgyszintén.

  Kedvelés

  1. Ju

   Bár már rég elmúlt dél és az első ilyen listám, Lucia szánj meg kérlek …

   Kedves Univerzum!

   – Luciának és a többieknek teljesüljön minden, amit szeretnének
   – A férjemet jövőre ne kelljen műteni, tartson ki még egy kicsit
   – Találjunk egy jó iskolát a fiamnak, és gyógyuljon meg
   – Találjak békét végre magamnak és ne legyek állandóan ennyire ideges. Szeretném visszakapni magamat.
   – Találjak végre egy új jó angoltanárt, aki megtanít végre angolul.

   A többit kedves Univerzum igyekszem megoldani.

   Köszönöm a lehetőséget.

   Kedvelés

 9. Ani

  Kedves Univerzum,
  kérlek segíts a következőkben:
  1) 2015-ben mindenki egészséges és boldog legyen, és idén ne haljon meg senki a családunkban (ez a barátainkra is vonatkozik).
  2) Legyen továbbra is munkája mindenkinek és legalább ennyi pénzünk, de az sem lenne baj, ha végre félretenni is tudnánk valamicskét.
  3) Jó lenne a lakáson a beütemezett felújításokat véghez vinni.
  4) Erőt és elszántságot a régóta dédelgetett tervemhez.
  5) Extrák: párom kérje meg végre a kezem és egy álomutazás is jó lenne (pl: láthassam újra a tengert 27 év után…)
  +1: Idén sokkal több posztot Luciától :)
  Köszönöm szépen!

  Kedvelés

 10. edina

  Kedves , Tisztelt Univerzum!

  Megpróbálok annyira konkrét lenni, amennyire lehetséges. A tavalyi évben mindent elvettél , amit tudtál, ezért arra kérlek 2015-ben ne tegyél ilyet.
  1. A párommal továbbra is legyünk együtt , szeressük egymást, csak tedd a mindennapokat könnyebbé, Neki is. A munkáját tudja úgy végezni ahogy elképzelte, hogy a legjobb legyen.
  2. A pénzügyeimet légyszíves ne csak oldd meg, de most már akkor hozd is létre. Legyen munkám, ahol fel tudom használni az eddig tanultakat, nem baj, ha sok lesz, legalább tudom, hogy vagyok, csinálok valamit. Ha lehetséges, a munkámat magamnak tudjam megteremteni, márciustban kezdeném is.Ne csak megélni, hanem spórolni is tudjunk, szóval , érted az anyagi gondokat hagyjuk már. / a kis fuji gépet nagyon szeretném,tudod/
  3. Kérlek add meg a lehetőséget, hogy az általam választott Msc. szakon tanuljak, ígérem jó leszek. Nem gond, ha lesz benne matematika is, nem rettenek majd meg.Hiányzik már.
  4.Ehhez ugye kell majd egy kiváló szakvizsga és egy szakdolgozat, amit januárban megírok, és MINDENKI elégedett lesz vele. Kérlek.
  5. Szeretnék még többet tanulni oroszul és angolul. Ebben is segíthetnél ebben az évben legyen a cél egy kiváló nyelvvizsga./ Idő-pénz-megfelelő tanárok kellenek ehhez./
  6. Sikerüljön a januári gyakornokoskodásom, legyen velem elégedett a felettesem, és az utam és ottlétem is zökkenőmentes legyen.Találkozzak olyan emberekkel, akikkel a jövőben is tudok majd kapcsolatot fenntartani. /ilyen szimbióozis szerűen – neki is jó – és én is profitálok belőle/
  7. Nagyon fontos, hogy az ÖSSZES szerettem / szüleim-testvérem-nagyszüleim- párom meg azért én is/ egészséges legyen, ha gondjuk van megoldódjon, természetesen a jó irányba.
  8. Had teremtsük meg a lehetőséget arra , hogy gyermekünk szülessen. /egészség-pénz- lakás/.
  9. A testvérem találjon olyan szakmát, ami megfelel neki.
  10. Arra kérlek, ne sírjak annyit, mint az elmúlt másfél évben. Ha mégis nagyon akarod látni, akkor az örömtől ríkass meg.
  11. UTAZNI- nyaralni is szeretnék, és anyuméknak is add meg a lehetőséget, együtt is mehetnénk valahová. / POSITANO, de ha ebben az évben csak dolgozni fogok érte, értsd – gyűjteni, az se gond, nem vagyok telhetetlen./
  12. 1 év múlva egy sokkal boldogabb, összeszedettebb, a vágyott helyen tanuló és dolgozó Edina üljön itt

  Köszönöm.

  Kedvelés

  1. electroflor

   Kedves Univerzum!
   Szeretném, ha úgy sikerülne a műtétem, ahogyan szeretném és aztán helyreállna az egészségem. Szeretném megtalálni tavasszal azt a munkát, amit élvezek, ami elég pénzt hoz, de van mellette időm magamra és a kisfiamra is.
   Szeretnék egyre növekvő bőséget egész évben, sok pénzt, időt a szeretteimmel, időt az alkotásra és időt a teremtésre. És szeretném, ha megtalálnánk egymást végre azzal, akivel egymás párja leszünk, és aki jó apja lesz a fiamnak.
   Szeretnék végre tényleg az lenni, aki vagyok.
   Köszönöm!

   Kedvelés

 11. Ane

  Kedves Univerzum,
  idén konkrétabb leszek. :) Szeretném, ha a suli továbbra is ilyen remek lenne – mondjuk több kiszámíthatóságot el bírnék azért viselni, de ezen már nem múlik -, szuper lenne, ha a következő félév is ilyen sikeresen zárulna (izé, még ennek sincs vége, de nem baj). Aztán jó lenne, ha sokat keresnék a munkámmal, amit nem mellesleg nem éreznék nyűgnek és időt is tudnék rá szakítani kényelmesen. Szeretnék egy működő párkapcsolatot megoldódó problémákkal, fix és kényelmes (és fizethető) lakást, sok barátot és velük sok közös programot, kiegyensúlyozott és magabiztos életet, önbizalmat, egészséget (mindenkinek természetesen :), ja, és sok mínusz kilót, kitartást, rendszeres sportot és egészségesebb életmódot.
  Azt is el tudom viselni, ha sokat tudok utazni – azért legalább nyáron szeretnék valami tengerparti helyen nyaralni, légyszi…. ;)
  Na és természetesen sok-sok blogposztot Luciától! ;)

  Kedvelés

 12. Merylla

  Kedves Univerzum!
  Köszönöm, hogy 2014-ben a Picilány megszületett egészségesen, én is egész jól átvészeltem az egészet, együtt túléltük, hogy ugyanazzal az emberrel egy egészen más kapcsolatban élünk, megtanultunk alvás nélkül is működni és a legnagyobb gondunk egy parkolóban meghúzott autó volt.
  1/ Szeretnénk 2015-ben megtalálni és megvenni álmaink lakását, előtte eladni ezt amiben lakunk és persze ehhez legyen elég pénzünk, türelmünk és kitartásunk.
  2/ A Picilány legyen ilyen egészséges, tündéri édes ahogyan mi is – tulajdonképpen ez az első kívánságom, ha csak egyet tudsz teljesíteni, akkor ez legyen az!
  3/ Munkaügyben is kellene némi segítség. Egyre biztosabb vagyok benne, hogy nem szeretnék a régi munkahelyemre visszamenni. Amihez leginkább kedvem lenne, valami sajátot csinálni, ehhez kellene az isteni szikra. Ha mégsem jön meg, van B tervem – ehhez csak a támogatás kell.
  4/ J végre megtalálta a helyét, boldog és kiegyensúlyozott – maradjon így jövőre is :)
  … és Luciának köszönet a lehetőségért!

  Kedvelés

 13. Csőrike

  (Még sosem írtam ide, csak olvastam, próba-szerencse, hátha bejön.)
  Kedves Univerzum!
  Kérem, hogy a fiam jól érezze magát az iskolában. Egyszerűen csak jól.
  Szeretném néha én is jól érezni magam. Tudod, egy kis öröm. Sikerüljön, amit szeretnék.
  A közvetítődnek és Mucinak kívánságaik teljesülését, olyan jó kis csapat!
  (Meg további Pratchett fordításokat is kérek, bár abban talán nem te vagy az illetékes.)

  Kedvelés

 14. anaid

  Kedves Univerzum! Először is köszönöm, hogy 2014-ben volt elég munkám és pénzem (a váratlan kiadásokra is), köszönöm, hogy az öcsémnek és a volt pasimnak lett melója, hogy anyu és apu jól vannak, és hogy ilyen zseniális barátaim vannak. Köszönöm, hogy Misi cica rohammentes és külön köszönet a BKV bérletért :).
  2015-ben szeretném, hogy:
  – körülöttem mindenki egészséges és elégedett legyen
  – a munka mennyisége (pénz mennyisége) ne legyen kevesebb, mint tavaly ha beleférne egy adag szakmai fejlődés (amit birok energiával és kedvvel) annak nagyon örülnék
  – Misi cica maradjon rohammentes ha ősszel le lehetne állni a gyógyszerezésével (úgy, hogy meggyógyult és nem kell többet szednie) az nagyon megkönnyítené a dolgomat
  – Andinak legyen olyan melója amiből kényelmesen mégél és boldogan csinálja
  – Marcsinak könnyű legyen a babavárás és egészséges legyen a gyerek
  – küldj nekem egy férfit aki úgy tud engem szeretni ahogy vagyok és akit én is úgy tudok szeretni ahogy van (a szeretet alatt testi és lelki szerelmet értek), aki boldog velem és akivel boldog vagyok

  Köszönöm a lehetőséget!

  Kedvelés

 15. Matifa

  Kedves Univerzum,

  kezdem illedelmesen, ahogy a többiektől látom, bár azt sem tudom, kedves vagy-e vagy kedvetlen. A kívánságaim teljesítése terén mindenesetre ügyesen megtalálod évek óta a kibúvókat.
  Most inkább feladom a versenyzést veled, hogy tudok-e én olyan precízen fogalmazni, hogy te ne tudj mégprecízebben elkerülni.
  Legyen csak annyi, hogy szeretnék egy jelet, egy hívást, egy bekötőutat. Egy lehelletnyi áramlatot, hogy megtaláljam a sodrást. Valami olyat, ami magához vonz, ahelyett ami csak kiszorít.
  A két pont egymáshoz való távolságának képletét. Az elindulást. A megérkezést. A helyemet. És legyen velem benne mindenki, aki fontos.

  Kedvelés

 16. kameleon

  Kedves Univerzum,
  – köszönöm a 2014-et, kemény volt, de egy csomó váratlan jó dolgot is kaptam
  – kérlek, a családom tagjai legyenek egészségesek
  – és legyen jó évünk B.-vel (együtt, egymással)
  – találjunk egy klassz albérletet jó helyen, ahová át is tudunk költözni pár hónapon belül, ami nem nagyon drága, és normális a főbérlő
  – és vagy maradhassak az Egyes Számú Munkahelyen úgy, hogy vannak olyan feladataim, amiket szeretek (és egy fizetésemelés se lenne rossz), vagy sikerüljön a pályaváltás minél hamarabb (kisebb céggel, stresszmentesebb és kreatívabb munkával, normális fizetéssel)
  – és szeretnék kérni kitartást a tervezett egyéb dolgokhoz, élményeket, új ismerősöket, kellemes meglepetéseket és erőt a váratlan fordulatokhoz
  Köszönöm!

  Kedvelés

 17. Rézangyal

  Kedves Univerzum!

  Most először kívánok Tőled Lucia blogján, szóval, ujjak keresztbe. Szeretnék minden családtagomnak egészséget, mert ha az van, onnantól már boldogulunk. Azért nem árt, ha kicsit besegítesz a terveinkbe is, csak hogy minden simán menjen. Örülnék, ha ez a Colchester dolog mindegyikünknek bejönne. Találnánk egy szuper lakást, E. remek munkát és Ficánkánk is boldogulna a játszótér, ovi, később iskola, szentháromságban. Magamnak csak annyit, hogy ne görcsöljek az anyaságon és legyen elég időm, arra, hogy beindítsam a saját kis bizniszemet. Hiszem, hogy ez az év szuper lesz.

  Kívánok mindenkinek szuper évet és Luciának és Mucinak is minden szépet és jót!
  Köszönöm.

  Kedvelés

  1. Zsu

   Kedves Univerzum!

   Azt szeretném kérni, hogy 2015 december 31-én visszatekintve azt gondoljam, hogy jó tervet készítettem 2015-re, és meghozta a várt eredményeket. Ha a terv módosításra szorulna, kérlek időben jelezd (úgy, hogy én is értsem)!!!
   A megvalósításhoz energiát kérek és kitartást.
   2014 nagyon jó volt, köszönöm!!!!
   Zs

   Kedvelés

 18. csorbacsip

  Kedves Univerzum, egészséget szeretnék mindenkinek, aki fontos. A házasságom működjön, ahogyan eddig is, legyen mindkettőnknek jó.Továbbra is dolgozhassak -ugyanott – és bízzanak meg bennem! Sikerüljön a munkában minden, amit akartam és tanulhassak megint. Amit a főnökömmel tervezünk már régóta, az ebben az évben valósuljon is meg és legyen olyan jó, amire számítunk. Sosem írtam ilyet, de szeretnék leadni 8-10 kilót, ehhez erőt és kitartást kérek, nem stresszt meg nemevést. Jó nyaralást is, mint tavaly. A kiscsajoknak teljesüljenek a vágyaik. Anyagilag kicsivel, egész picivel jobbat, mint tavaly, hülyeségek továbbra sem kellenek, egy autócsere viszont jó lenne..meg a teraszt is szeretném készre. Jó könyveket és szép alkonyokat, meg hogy legyen időm élvezni ezeket a szép alkonyokat (az új teraszról!), de ne azért, mert kiraktak a munkahelyemről és rohadtul ráérek. Kismacskát. Egy kismacskát. Egy kis kandúrmacskát, ebben asszem’ nagyon konkrétnak kell lenni…
  Köszönöm a lehetőséget, ismét!

  Kedvelés

 19. Panni

  Kívánom, hogy gyógyuljon meg teljesen a M. anyukája; hogy senki ne legyen beteg és maradjon egészséges! Kívánom azt is, hogy előrébb jussak az életemben és végre tudjak rendesen örülni ennek!
  Köszönöm :)

  Kedvelés

 20. Nilüfer

  Kedves Univerzum!
  Kívánok mindenkinek(családtagnak, ismerősnek egészséget), anyagi biztonságot.
  Középső lányomnak Egy férfit, aki pont neki való, és az unokámnak is pont jó, akivel boldogok lesznek.
  Minden gyerekemnek elégedett, boldog évet.
  Testvéremnek öt év után végre egy állást, ami neki való, megélnek a fizetésből, és boldog, elégedett családban élhet.
  Anyukámnak az eddiginél nyugodtabb, békés, boldog öregkort, hosszú életet.
  ha ezek megvannak, magamnak nem kérek semmit…

  Kedvelés

 21. Móni

  Kedves Univerzum!
  2015-ben azt szeretném, hogy az arcbőröm legyen sima és egyenletesen bőrszínű, múljanak el végre a ragyáim, a fogaim is maradjanak úgy, ahogy vannak, a kilóim ne szaporodjanak, ellenben a hajam igen. A gyerekeim boldogok és elégedettek legyenek, velem és a pasimmal, valamint összes rokonommal és barátommal egyetemben. Az öregebb cicám békéljen meg az új kicsi cicámmal. Sikerüljön a házban felújítani, amit fel kell, és ne keletkezzenek újabb problémák. A munkahelyemen javuljon a gazdasági helyzet, vagy ha mégis becsődöl, akkor gyorsan találjak hasonló munkát jobb fizetéssel. Jobban be tudjam osztani az időmet, jusson a hobbikra is, és ne azon az áron, hogy a muszáj dolgokat hanyagolom, ami miatt meg rosszul érzem magam. Növekedjen az önuralmam (és ne vígy minket a kísértésbe). Ne halogassak dolgokat, és ne is legyen olyan, amit halogatni szeretnék, vállaljam fel a konfliktusokat, és ne féljek a kudarctól, megszégyenüléstől.
  Az egész országnak kívánom, hogy jobb évünk legyen, mint a tavalyi volt. Még annál is jobb, mint amit az m1 híradóban bemutattak.

  Kedvelés

 22. nojszee

  Köszönöm a lehetőséget!

  Kedves Univerzum,
  2015-ben szeretnék
  -egészséget az egész családomnak, barátaimnak és magamnak
  -újabb fogyó kilókat egészséges életmód által
  -szerelmet egy olyan férfi formájában, akivel kölcsönösen szeretjük és tiszteljük egymást

  Kedvelés

 23. zsuzsi

  Kedves univerzum,
  hát te aztán nem tétlenkedtél: a kisbaba,amit két napja kívántam Annának, már úton is van! Ez viszont újabb kéréseket vet fel:
  – legyen könnyű terhessége,
  – könnyű szülése
  – minden rendben legyen a babával. (Anna azt kérte, ha mindenképpen muszáj gonoszkodnod, legyen hat lábujja)

  Köszönöm, szeretlek.

  Luciának és a többieknek is kívánom, hogy ilyen gyorsan teljesüljön minden kívánságuk.

  Kedvelés

 24. PirosV

  Én is köszönöm az újabb lehetőséget Lucia.

  A tavalyi kívánságaim egy kivételével bejöttek, szerencsére a legkevésbé fontos maradt ki. Nagyon köszönöm kedves Univerzum, hogy ilyen jó voltál hozzám, köszönöm az egészséges családot, a szuper albérletet és a szerelmet is, amit idén elhoztál nekem! 2015re is ezeket szeretném kérni:
  – a családomnak, a szerelmemnek és magamnak is egészséget;
  – egy új közös albérletet a pasimmal,amit mindketten szeretünk;
  – egy új munkahelyet, ahol jobban megbecsülnek és ezt a fizetésemben is kifejezik;
  – külföldi utazásokat, ahol mindenki jól érzi magát.

  Luciának és Mucinak is egészésget és boldogságot kívánok erre az évre is. Köszönöm!

  Kedvelés

 25. MrsDilbert

  Akkor íme a kívánságaim idén is (köszönet Luciának a lehetőségért): apukám legyen egészséges és még sokáig éljen boldogan. A családom (párom, lányom) legyen boldog, egészséges, legalább olyan évünk legyen együtt, mint a tavalyi. Páromnak legyen munkája, olyan, amilyet szeret, ne stresszeljen, mosolyogjon sokat, és legyen egészséges. Szeressük egymást továbbra is annyira, mint most. Lányom is legyen boldog. Nekem hosszabbítsák meg a szerződésemet év végén, plusz sikerüljön teljesíteni azt a súlycélt, amit kitűztem magam elé, a kemény munka eredményeként. Ha ezek teljesülnek, akkor nekem már nagyon jó évem lesz.

  Kedvelés

 26. martine

  Kedves Univerzum!
  Nagyon szerénytelen leszek, de én teljes EGÉSZséget szeretnék mindenkinek, akit szeretek – és vedd úgy, kérlek, hogy magamat is szeretem (én tényleg igyekszem elérni ezt az állapotot, talán épp idén majd sikerül is) – de a biztonság kedvéért legyenek egészségesek azok is, akiket még nem pont annyira szeretek, mint ahogy az optimális lenne.

  Szeretnék még (most már nemcsak pro bono, hanem végre fizetős) ügyfeleket is, akik szájhagyomány útján terjedve jönnek hozzám és a folyamat végén elégedetten távoznak.

  Kérek sok-sok türelmet a gyerekeimhez, a szüleimhez, magamhoz – és azokhoz is, akiket még nem pont annyira szeretek, mint ahogy az optimális lenne.

  És kérek némi önmegtartóztatást, hogy tudjam abbahagyni azt is időben, ami jó (most például már nem is kívánok többet, pedig épp kezdtem belelendülni…)

  Boldog új évet mindenkinek, neked is, Univerzum!

  Kedvelés

 27. nimandi1

  Szeretnék átaludni végre néhány éjszakát az ikrek mellett, de nem azért, mert már nem leszek képes felkelni a sírásukra, hanem mert ők is alszanak szépen. Szeretném legalább pár hónapig betartani az újévi fogadalmam, miszerint minden nap tornázom legalább egyetlen gyakorlatnyit. Jó lenne a világbéke, egészség, nyugalom, boldog percek minden ismerősnek, barátnak, és jó, valamint kevésbé jó embernek is, félek, ez nem elég pontos megfogalmazás, de azért hátha. És gyarapodjon, valamint sokasodjon ez a blog, már csak azért is, hogy szilveszterkor sokkal nagyobb lélegzetű, szabatosabb kívánságokat tudjak kérni. :)

  Kedvelés

 28. galonya

  Kedves Univerzum!
  Azt szeretném kérni tőled, hogy legyek végre újra testileg-lelkileg egészséges, és a szeretteim is. Azt is kívánom, hogy Á-val mindketten érezzük úgy, hogy a kapcsolatunk megérett a továbblépésre. A munkámban szeretnék kreatív lenni. A meglévő jó dolgok, baráti találkozások, kis kirándulgatások maradjanak meg nyugodtan. :)
  Kedves Lucia, minden jót neked 2015-re, és köszönet a kívánás lehetőségéért! :)

  Kedvelés

 29. isoldekovacs

  Azt szeretném, ha a 2015-ös évtől (az elejétől, mondjuk január 2-től) kezdve a Lány átaludná az éjszakát este kilenctől reggel fél nyolcig, de nem azért, mert megbetegszik vagy mert végső elkeseredésemben altatót keverek az esti italába, hanem csak úgy magától eléri az idegrendszere ezt a fejlettségi fokot. És cserébe ne történjen velünk valami szerencsétlenség vagy ilyesmi.

  Kedvelés

 30. Mrs.Higgins

  Drága egyetlen Univerzum, az időhiányra, az aktuális egészségi állapotomra (ezekért nem hibáztatlak, nyilván), meg az egyértelműség követelményére tekintettel akkor a lényeg: köszönöm a szép pillanatokat, meg az erőt, amit a nehezekhez adtál, és szerintem kiálltam a próbát 2014-ben, 1000x is, szóval kész vagyok, és most már teljesen magamnak akarom. Gyógyuljon meg, testben, fejben, és legyen velem, testben, fejben, szívben, befelé és kifelé, éljünk együtt és csináljunk egy egészséges gyereket. Ha ez megvan, cserébe az esetleges velejáró nehézségeket próbálom én megoldani (disclaimer: ez utóbbi vállalásomat azért 1 év múlva tárgyalhassuk újra). A munkámat továbbra is szeretem, úgyhogy maradhat legalább azonos feltételekkel, vagy csak jobb legyen (ott vagy máshol), és ha már az anyagiaknál tartunk, lszi, a mostani lakásomból csak akkor kelljen elköltöznöm, ha azt én szeretném, csakis kellemes okból (lásd még a “legyen velem csináljunk gyereket” részt). Mindenkinek a legjobbakat, tehát nekem a fentieket, mert biztosan tudom, h ezt választom. Jut eszembe, én se betegedjek meg (leginkább senki ne betegedjen meg), sőt, nagyon gyorsan gyógyuljak meg a mostaniakból is, hogy haladhassunk előre. Vigyázz ránk. Köszönöm, előre is.

  Kedvelés

 31. Belec Borbála

  Kedves Universum,
  Köszi, hogy segítettél 2014-ben, 2015-ben is tedd ezt, mégpedig:
  1. Egészséget a családnak.
  2. Legyen munkám továbbra is, fizetésemelés jó lenne. Látható fizetésemelés, mondjuk 2000 korona.
  3. Több legyen a bevételünk, mint a kiadásunk.
  4. JZs-nek valami jó praktik, ami utána munkalehetőséggé alakuljon.
  5. A mi gyerekeink boldogak legyenek, növekedjenek és okosodjanak, ügyesedjenek sokat.
  6. Nekem legyem több türelmem és megértésem a mi gyerekeink felé.
  7. Jó lenne, ha elkezdene valami körvonalazódni a lakáshelyzetünk tartós megoldására, pl. Egy jó körzetben lévő hyresrätt vagy egy telek. Bostadsrätt is persze jó lenne.
  8. J-t vegyék fel a kívánt iskolába, ahol érezze jól magát és segítsék a fejlődésében.
  9. Elkezdhessek egy újabb egyetemet.
  Köszönöm, bármiben is segítesz.

  Kedvelés

 32. könyvesszilvi

  Kedves Univerzum!

  Előszőr is a legfontosabb, hogy egészségesek legyenek a szüleim. Az öcsém és a facebook családom is kapjon áldást egészségügyileg. Legyen elég pénzem és munkám. Haza(M) tudjak menni és tudjak ott jo sokat lenni. Ezen felül tudjam már végre az M betüs várost körbebiciklizni, mert jo lenne, ha lehet ne egyedül hanem valami pasival, aki hüséges függeten és akinek én vagyok a szive csücske és életünk végéig (ami legyen jo soká) tudjuk egymást terelgetni a csodás közös uton. Azt kivánom, hogy jövö Karikor együtt diszitsük a karifát és már hárman legyünk. Legyen elég pénzünk, ha ha jön az Igazi legyen elég ideje és vegyen ki szabadságot amit végre Magával tud tölteni. Anyagilat jo időszak legyen, és végre fedezzék már fel hogy milyen tehetéges vagyok, illetve ne legyek lusta tanulni egy csomo mindent és mindent maximálisan megtenni. És hogy ne hisztivel fogadjam el a nálam okosabbak segitségét. Szoval jövö év végére már ezt a posztot szeretném úgy megirni hogy jobbra ül a szerelmem és cseszegessen hogy menjek és vele foglalkozzak már végre, és mosolyogjon a 32 fogas ellenálhaattlan mosolyával.

  Azt kivánom hogy akik eleget vártak rám már ne csak várjanak rám, hanem végre megkapjanak ki igy ki ugy. Es sok sok meleg ölelést és boldog találkozást(okat) és boldog együttlétet (eket)szeretnék. És minden jót viszont kivánok.

  köszönöm szépen :)

  Kedvelés

 33. KamillaMamilla

  Kedves Univerzum!
  Eddig csak vágyakoztam és nem kívántam. Esztán más lesz.
  Kérlet Univerzum, hogy a jövő évtől (2015.01.01-től) amíg élek, hallgass meg, és bölcsességeddel mutass jó utat a nehézségek útvesztőjében. Kis családom (beleértve az állatokat is) tagjainak és Nekem is adj erőt, egészséget, testi, lelki és szellemi gazdagságot. Ezen kívül, anyagi jólétet is, a most induló vállalkozásom eredményeként. Fogyjak le annyira, hogy esztétikusabb legyek, de megmaradjon egészségem. Legyek biztonságban és szép környezetben. Jó emberek vegyenek körül, bármerre is vet a sors (Te).
  Köszönöm, hogy erre a helyre irányítottál!
  Köszönöm, hogy így irányítottad e hely gazdáját!
  Köszönöm!

  Kedvelés

  1. mrozek

   Kedves Univerzum!

   Nagyon szépen köszönöm ezt az évet. Majdnem minden teljesült, amit kívántam, alig hiszem el. Nagyon szeretlek ezért! Ami nem valósult meg 100%-ig, az leginkább rajtam múlt. Köszönöm ezt is, mert ez tanítás, hogy nekem is dolgom van ezzel.
   Szeretném, ha 2015-ben is olyan kedves lennél velem, mint idén, és valóra váltanád a kívánságaimat úgy, ahogyan nekem jó.
   Kérlek, adj a családomnak, szeretteimnek és nekem egészséget!
   Köszönöm ezúttal is a munkám. Kérlek, add, hogy továbbra is szeressem, élvezzem, okozzon örömöt. Ugyanakkor segíts, kérlek, hogy ki tudjam jelölni a határaimat, és ne csak a munkámnak éljek- ahogyan ezen már el is kezdtem ügyködni! Szeretném, ha mindezt úgy tudnám megoldani, hogy harmóniában maradjak önmagammal és a környezetemmel. Kérlek, segíts ebben is!
   Költözzem el tényleg januárban! Leljem örömömet az új lakásban, ügyesen rendezzem el az adminisztrációt pl. közüzemek átírása stb., jól boldoguljak, el tudjam tartani magam gond nélkül!
   Köszönöm szépen Zolit, hálás vagyok érte, de -már ne vedd zokon, kedves Univerzum- lássuk be, nem ő volt az ideális társ egy boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolathoz. Kérlek, olyan férfit küldj(minél hamarabb, ha kérhetném), akivel valóban boldog(tehát én IS boldog szeretnék lenni, csak, hogy pontosan értsük egymást, kedves Univerzum) és kiegyensúlyozott, egyenrangú párkapcsolatot tudok kialakítani!
   Szeretnék még kérni több bátorságot, vidámságot és hitet magamban és az életben. Ezt tavaly is leírtam és idén sincs ez másképp.
   Köszönöm szépen a barátaimat, kérlek, maradjanak velem, nevessünk sokat, támogassuk egymást, bulizzunk, élvezzük az életet!
   Hosszabban írtam idén, mint tavaly, mert bízom benned, kedves Univerzum. Bízz hát te is bennem, kérlek! Megérdemlem, amiket kértem, hidd el!
   Kedves Lucia!
   Köszönöm a lehetőséget, kívánom, hogy teljesüljenek a kívánságaid!
   Minden jót mindenkinek!

   Zsuzsi

   Kedvelés

 34. Teréz

  Kedves Univerzum!Köszönöm a lehetőséget, hogy ismét kìvànhatok! Minden csalàdtagomnak és sajàt magamnak is tökéletes egészsèget, boldogsàgot az èlet minden területén, anyagi gazdagsàgot, szerelemmel teli, valòdi és igaz pàrkapcsolatot kérek. 2015. legyen az eddigi legjobb évünk minden tekintetben! 2015. Karàcsonyàt màr a sajàt, hitel nèlküli, ùj otthonunkban töltsük a pàrommal szerelemben és szeretetben gazdagon a csalàdtagjainkkal. Kèrem, hogy bővüljön a tudàsom az angol nyelv, az informatika és az autòvezetès, rajzolàs területèn. Nagyon köszönöm, hogy teljesíted a kívánsàgaimat Univerzum!

  Kedvelés

 35. orsolya

  Kedves Univerzum! 2014-ben elég ügyes voltál, de azért akadtak nagy veszteségek – még akkor is, ha én kívántam.
  .
  2015-re azt kérem tőled, hogy a szűk kis családom (férjem, gyerekeim, anyukám és öcsém) legyen boldog, egészséges és bővelkedjünk mindenféle (szellemi, anyagi) javakban. Szeretném az álommunkát, még mindig, bár egyre közelebb kerültem hozzá – ezt köszönöm.
  Szeretném elengedni az anyósom iránt érzett haragomat, és szeretném, ha jövőre nem bántana, és nem idegelne. Vagy azt szeretném, ha be tudnám tartani, hogy feléjük se nézek, és kész. Szeretném, ha azért ő is egészséges maradna, és nem azért hagyná abba a vegzálásom, mert kipurcan.
  Szeretném, ha nem kellene elmenekülni az országból, legyen béke, szabadság és egyetértés. ;)

  Szeretném, ha a ki nem mondott, ki nem gondolt jókívánságaim is teljesülnének úgy, hogy az jó legyen (és nem csak neked, kedves Univerzum, hanem minden érintett számára.)
  köszönöm.

  Kedvelés

 36. Bródi Emília

  Igyekszem pontos lenni, hogy az Univerzum elégedett legyen. Január végére szabaduljak meg 6 kilótól, április végére merjek egyedül autót vezetni, és menjen jól. Haladjak úgy az angol tanulással, hogy augusztus végére értsek és beszéljek jól hétköznapi témákról. A munkahelyemen emeljék legalább 30%-kal a fizetésemet, izgalmas feladatokat kapjak. Köszönöm a lehetőséget, örök hála érte!

  Kedvelés

 37. piszke

  Kedves Univerzum!
  Tavaly lemaradtam a kívánságról,és eddig is csak olyan jó kis általánosságokat kívántam, és teljesítetted is, köszönöm. De az idei év miatt most nagyon konkrét leszek, és kívánok jó sokat:
  Anyukám gyógyuljon meg, ne csak úgy átmenetileg, hanem teljesen, semmi recidíva.És a szeme se romoljon. Ez a legfontosabb.
  Mindenki más a családunkból legyen/maradjon egészséges. Ez a második, de ugyanolyan fontos.
  A nagyobbik gyerek haladjon már át a kamaszkorból végre a fiatal felnőttkorba, hogy ne csak mi tegyünk az álmaiért, hanem ő is tegyen a mostaninál sokkal többet érte, legyen érettebb, türelmesebb és sokkal kevésbé lusta. És kérnék neki egy kedves, értelmes és szép barátnőt.
  Magamnak kérnék kitartást a tanuláshoz, szeretnék új weboldalt, klassz portfóliót és azon keresztül elismerést és sikereket és mindehhez ihletet.
  Köszönöm.

  Luciának köszönöm a lehetőséget, minden jót az újévre neki és Mucinak.

  Kedvelés

 38. Márta

  Kedves univerzum!
  Ismét élek a lehetőséggel, most már harmadik alkalommal. Köszönöm, hogy a 2014-es évben legalább a konkrétan fogalmazott dolgokat hoztad, így is visszanézve meg van a 70 %
  Most igyekszem a ribiséged, miatt nagyon pontosan fogalmazni a kéréseimet.
  Családomnak, jó magamnak és igaz barátaimnak az év minden napjára egészséget, örömteli vidám napot kérek. Sok-sok kacagást, legyen móka az egész életünk
  Maradjon meg az összetartás, megfelelő önzetlenség a kollégáimmal
  Igazi Jó Csapat. vagyunk. Kitöltöttünk, (kitöltünk) és (feladtunk) feladunk egy teli találatos lottószelvényt 2015-ben az álmunk végre valóra válik Konkrétan „K” „F” és „Én” közösen egy budapesti céggel előre egyeztetett időpontban a cég képviselőjének végre bemutatjuk a megfelelő igazolást Budapesten. Ott az igazoló papírt elfogadják rendben, találnak mindent.
  Legyen több a bevételünk, mint a kiadásaink. A negatív oldal helyett menjünk át egyre inkább a pozitivitásba, ezt az önálló életet megkezdett gyerekeimnek is kérem.
  Legyen lehetőségünk a kikapcsolódásra szórakozásra is. Pl. a lányomnál pár napot eltölteni gondtalanul vidáman, beülni egy étterembe, megnézni egy-egy kiállítást, színházi előadást. A férjemnek végre olyan megfelelő munkát, amit szeret.
  A Lány hitel tartozásaiban legalább 80-90 % csökkenést, az ágyat és a kis ülőgarnitúrát vegye meg. Legyen lelki békéje, minden ármánykodó személytől szabaduljon meg, főleg bizonyos személytől nagyon rövid idő alatt. Járjon el sportolni, szakmailag képezze tovább magát. Találja meg végre az igazi, őszinte megértő Férfit
  A Fiúnak önálló lakást icike-picike hitel még bele fér, pár kapcsolata. maradjon meg. Mindegyik gyerekemnek és a fiú párjának férjnek magamnak is boldog kiegyensúlyozott életet, sok-sok szeretetet, megértést békés örömteli napokat Mindenkinek megfelelő, munkahelyet, jó kollégákat, humánus főnököket, anyagi biztonságot kérek.

  Végül Luciának köszönet a lehetőségért és BUÉK 2015!

  Kedvelés

 39. lilith

  Kedves Univerzum!

  Köszönöm, hogy az idén elég nagy százalékban teljesültek a kívánságaim, igy bizakodva újra itt vagyok :)
  munka – továbbra is csinálhassam azt, amit szeretek, és legyek jó és hatékony a munkában
  anyagiak – szeretném, hogy továbbra is minden hónap végén is legyen pénzem, de még jobb lenne, ha ez azért több lenne, mint idén volt
  család – szeretteim legyenek boldogok és egészségesek, nővéreméknél jöjjön össze a baba
  magánélet – idénre azt kértem, hogy szülessen meg a döntés végre, hááát, nem vagy egyértelmű, a december eléggé sűrűre sikeredett… azt kívánom jövőre, hogy B. találjon újra önmagára, és a baba csak akkor jöjjön, ha ez mindhármunknak megfelelő hosszútávon…

  Kedvelés

 40. Fernel

  Kedves Univerzum!
  Tudom, vicces kedvedben vagy, ezért sokkal pontosabban fogalmazom meg a kívánságaimat, mint előző években. Ugye, akkor magamnak és Embernek is munkát kértem, kaptunk is annyit, hogy szó szerint majd beledöglöttünk…Nekünk nem volt annyira vicces, mint amilyen jót te röhögtél a markodba.
  2015-re – hiszen tudom, hogy ez egy bőséges, jó esztendő lesz, minden téren – kérek sok-sok egészséget, minden hozzámtartozónak, minden mentőben és mentőhelikopteren utazónak gyógyulást és új reményeket, egy amerikai nagybácsit vagy egy lottó ötöst, vagyis egy akkora zsák pénzt, hogy mindarra elég legyen, ami minket boldoggá tesz, hogy mindaz az öröm, a pihenés, a gondtalan élet a miénk legyen, amiben eddig hiányt szenvedtünk és még maradjon örökségnek, örömhozónak másnak is. Lánykámnak sikeres diplomázást és végre egy olyan férfit, akire tényleg szüksége van, és akivel mindazt a jót megélheti, amire vágyik, egy olyan életet, ami boldoggá teszi!
  És végül, de nem utolsósorban azért az Luciának és az előttem, mögöttem kívánóknak is teljesítsd a kívánságát, ha már nem szabsz feltételeket, hogy hányat kívánhatok
  Mi módon kapom meg mindezeket, nem is lényeges, nem nekem kell tudni az utat. Te mondjuk, agyalhatsz azon, hogy a lehetetlent hogy csinálod meg :D

  Kedvelés

  1. Fernel

   Kedves Univerzum és Lucia! Alakulgat, hmmm, alakulgat :D Csak így tovább, ne hagyd abba, most jóóó! Ezt a váratlan, meglepi örömöt szeretném érezni még sokszor. Mondtam is a postásnak, jöhet jövő héten is, hasonló célból :D

   Kedvelés

 41. Emily

  Kedves Univerzum, ez az év nagyon jó volt…persze még nem tökéletes, de a helyzethez képest jó! Köszönöm! Azt kivánom, hogy 2015-ben ne legyen beteg és ne haljon meg senki azok közül akiket szeretek és akik közel állnak hozzám. Én sem.:) És most valami személyes: szeretnék sok pénzt amiből veszek saját lakást és autót. Jövő ilyenkor szeretnék már igazán boldog lenni olyan társ mellet akit szeretek. Titkolózás és hazudozás nélkül…valamint le szeretném szaladni a félmaratont is. Kérlek segits mindenben. Kösziii!

  Kedvelés

 42. rldd

  Kedves Univerzum,

  Nem emlekszem, hogy mult evben irtam volna kivansaglistat, de iden ezeket szeretnem:
  Work-life balance: jusson idom heti haromszor forrojogara jarni, es jarjak is, fozzek egeszseges, finom ebedet ketnaponta, aludjak eleget (napi 7-8 ora minimum), es lefogyjak egeszseges, csinos, izmosra.
  Parkapcsolat: a pasimmal legyunk tovabbra is boldogok, es kerje meg a kezem, ha elerkezettnek latod az idot, illetve szivesen lennek terhes 2015-ben egy egeszseges babaval, a szerelmemtol (pasim, szerelmem = a mostani baratom :) (nem kell meg abban az evben megszulnom, az raer 2016-ra)
  Csalad: hugom, anyukam, apukam legyen egeszseges, boldog, es eljen nagyon sokaig
  Nyaralas: 2015-ben szeretnek elmenni nyaralni a baratommal, es a ket baratnommel egy lanybucsuztato utazasra is.

  Kedvelés

 43. csilla

  Köszönöm a lehetőséget ismét! A tavalyi kívánságom pompásan sikerült! :) Most szeretnék jó egészséget kívánni a családomnak, baj esetén pedig gyors és maradéktalan gyógyulást. A gyerekeim álljanak helyt a suliban. És a házasságomba jöjjön vissza, ami úgy hiányzik.

  Kedvelés

 44. vcsandi

  Már nálam is hagyomány vagy, ilyenkor, és kb. be is jött, szóóóval ismét élve a lehetőséggel:

  – 2015 legyen az az év, amiben kiteljesedhetek, a hobbi/munka terén.
  Nagyot kívánok: a hobbim legyen a munkám, a fő csapás!
  Ezt szeretném.

  – A FÉRFI: tavaly kívántam, megkaptam, úgy, ahogy kívántam.
  Nem fogalmaztam pontosan, hát jól meg is viccelt a mi kis Teremtőnk…
  Ma már tudom, hogy kellene pontosan kimondani:
  EGYet szeretnék, igazit, mélyet, őszintét, aki SZABAD, és aki az enyém lehet és az ENYÉM lesz, nyíltan, teljesen.
  AZT AZ EGYET akarom, akit mellém teremtett az Univerzum, hogy végre újra EGYek lehessünk.

  Ámen.

  :)

  Kedvelés

 45. Wicca

  Az van, hogy tavaly nagyon lemaradtam, és a tavalyelőttiekről a feedback is elmaradt. Viszont az Univerzum úgy értelmezhette, hogy ez azt jelenti, a kívánságok maradtak (mivel csak ímmel-ámmal teljesítgetett az előző évben). Idén viszont behozta a lemaradását, nem is akárhogy. Háromból kettő pipa. Szóval köszönöm. Működik :)

  Ezért, kedves Univerzum, idén csak két dolgot kérek. Az egyik a még nem teljesített dolog a listámról, azt hiszem, tényleg eleget vártam rá. A másik pedig, hogy mindig elég pontosan tudjam, hogy mit akarok, ahhoz, hogy be is tudjam vonzani.

  @Lucia: köszönet a lehetőségért.

  Boldog, teljesülő kívánságokban és valóra váló álmokban gazdag új évet kívánok!

  Kedvelés

 46. eowynhu

  Kedves Univerzum!
  Tavaly addig-addig halogattam, míg kicsúsztam a határidőből, de idén semmiképp sem szeretnék. Azt kérem, hogy 2015-ben (még a szülinapom előtt, de S. szülinapja után, a pontos dátumot rád bízom) szülessen meg épen és egészségesen a második kisbabánk. Kérlek, körülöttem maradjon mindenki egészséges, én is. Azt is szeretném, ha nagyon nagyon sokat tudnánk nevetni K-val, sokkal többet mint idén, K-nak még azt is kívánom, hogy tudjon kevesebb munkával több pénzt keresni vagy legalábbis ugyanennyit. Kérlek, ami jó volt 2014-ben, az ne romoljon el. És kérlek ne törjön ki sehol se már háború (semmilyen), ahol pedig van, ott legyen gyorsan vége. Köszönöm.

  Kedvelés

  1. liza

   kedves Univerzum,
   szeretném, h a gyerekemnek minden szuper lenne, legyen boldog az új iskolájában (és igazán lecserélhetnéd a tanári kar gáz tagjait, jófej melegszívű, pedagógiai képességekkel rendelkező egyedekre – esetleg már lehetne jan 5-től, mikor visszamegy?), meg a zenélés iránti szerelme ne múljon el, és legyenek az új barátai is nagyon szeretnivalóak. És legyen mindét dologban nagyon sikeres, amiben tehetséges. Ja, és találjunk neki valami sportot gyorsan, amit szeret, mert nagyon nyomaszt, h fél éve nem sportol.
   a férjem munkája maradjon így, és váljon valóra az a projektjük, amit nagyon szeretnének,
   én viszont plíííz, hadd ugorjak ki a mostani nyomasztó munkámból úgy, hogy nem bedöntöm vagy megszököm, hanem valahogy okosan (sajnos nem látom, hogyan lehetne), és azonnal legyen másik munkám, amit szeretek, és keressek is vele, és minél hamarabb, mondjuk a szülinapomig
   az a bizonyos nyomasztás teljesen szűnjön meg (ez az egyetlen, ami a tavalyi listáról nem teljesült), mondjuk legkésőbb a szülinapomig,
   a költözést is fejezzük be addig, legyen minden doboz kicsomagolja, és már álljon minden a helyén,
   ja és világhír a kórusommal, és legyek velük olyan jóban egész évben, mint amikor éppen nagyon boldog voltam velük.
   És Luciának és Mucinak is minden jót!
   Köszönöm.

   Kedvelés

   1. Gyöngyvirág

    Kedves Univerzum!
    Tavaly “asszem”, elfelejtettem itt kívánni, mert annyira jó volt az azt megelőző év….Nagyon rosszul tettem a nemkívánást…Megbüntettél rendesen, ezt többé nem szeretném…Ezért most nagyon részletes leszek.
    1.Tehát, kedves Univerzum, nagyon kérlek, ne végy el tőlem senkit a családból! Hagyj meg kérlek mindenkit mellettem szűkebb és tágabb családi körömben, barátaim és ismerőseim körében JÓ EGÉSZSÉGBEN, JÓ KEDVBEN, BOLDOGSÁGBAN! MINDENKIT, kivétel nélkül!!! Ugye érted?
    2. Add kérlek, hogy lelkileg és pszichésen is épen élhessek és élhessünk. Ne kelljen már annyit szenvedve és kiborulva dolgoznunk és tanulnunk, mint az elmúlt évben. Különösen drága férjem pénzkeresetét könnyítsd meg kérlek: hadd dolgozzon jóval kevesebbet és keressen jóval többet, mint az elmúlt esztendőben!!! Ezzel pedig legyen nagyon elégedett és tudjon többet pihenni, kikapcsolódni, velem együtt az életet élvezni.
    3. Adj nekem és összes szerettemnek egymás közti békességet, EGÉSZSÉGET, jókedvet, elégedettséget, egymás iránti szeretetet, megbecsülést, szakmai sikereket, anyagi jólétet és gyarapodást, egymás közti békét, értelmes célokat mindenkinek, amiért érdemes tanulnunk, dolgoznunk.
    Adj kérlek mindannyiunknak szakmai elismerést, jól fizető és megbecsülést nyújtó munkahelyet, ahová szeretünk bemenni és ott hatékonyan tevékenykedni.
    4. Legyem szeretteimnek és nekem elegendő együtt és külön is eltölthető szabadidőnk, amely során ki tudjuk pihenni megfelelő és nekünk tetsző módon a munkánk fáradalmait.
    5.Drága fiamnak és remélem 2015-ben már menyasszonyának, majd leendő feleségének és gyermekei anyjának (drága N-nak) – figyelsz Univerzum??? – hazai és külföldi koncert-, opera-, operett – és musicalszínpadokon elismert, jól megfizetett szólószerepeket kérek!!! Ezen kérlek már ne sokat gondolkozz, jó lenne rögtön az év elejétől!
    6.Kérlek szabadíts meg jelenlegi betegségeimtől, túlsúlyomtól, szeretnék végre megint csinos nőnek kinézni és edzettnek, egészségesnek lenni. Nem szeretnék több balesetet sem edzés közben, sem azon kívül és a közúti balesetektől is kímélj meg bennünket kérlek!
    7.Add kérlek, hogy még az év elején tudjanak végre mielőbb lemondani önszántukból és VÉGLEGESEN káros szokásaikról férjem (zsíros és füstölt kaják fogyasztása) és fiam (dohányzás), és ezután egészségesen, kiegyensúlyozottan éljenek tovább még legalább 100 évig.
    8.Adj még kérlek fiamnak mielőbb egy nyelvvizsgát és diplomát, ezekhez neki sok kitartást és végre “tanulniszeretést”!!!! Céltudatosságot, szerencsét, szorgalmat, elismerést, önmaga képzésének vágyát, szakmai önbizalmat és kirobbanó, hosszútávú (minimum 40 év!) sikereket operaénekesként! (Lásd:5.pont, csak hogy el ne felejtsd!!!)
    9. Magamnak több nyugalmat, NULLA aggódást, sok pihenést, elfogadó és szeretetteljes légkörben létezést (itthon is!!!) a sikeres, jól fizető és ésszerű, ha lehet szeretem- munka mellett.
    10. Végül kérlek add, hogy tudjak megbocsátani anyámnak és öcsémnek – de ez tragédia és problémák nélkül oldódjon meg !!! – tudjam őket szeretni, ők pedig tanuljanak meg elfogadni, becsülni és feltétel nélkül szeretni engem.
    11. Luciának és Mucinak, minden elképzelhető jót, amit csak szeretnének! Ez legalább annyira fontos, mint az előző 10pont!!!
    Előre is KÖSZÖNÖM!!!!!!

    Kedvelés

    1. Odi

     Kedves Univerzum!
     Kerlek add hogy minel hamarabb hazajohessen egyetlen gyermekem, es elhessunk bekeben,nyugalomban, bosegben es egeszsegben!
     Koszonom szepen!

     Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.