szavazni lehet, de nem muszáj

Na most az van, hogy itt lehet a bloggerinaságomra szavazni (vagy Isoldéére, meg persze másokéra is, csak másokra miért szavazna bárki): http://bloggerina.nlcafe.hu/termek/nesztelencsiga-blog.

Sajnos azt nem ígérhetem meg, hogy ha nyerek, lesz heti három blogposzt (mert azt már megígértem másért), de mindenesetre kétségbevonhatatlanul meglenne annak a maga ironikus jellege, ha a Nők Lapja bloggerinája lennék (remélem, tiara is jár hozzá), úgyhogy aki hozzám hasonló humorérzékkel rendelkezik, az esetleg szavazzon rám. Vagy valami.

41 thoughts on “szavazni lehet, de nem muszáj

  1. isolde

    lucia: nem, ott is tartalmi kategóriák vannak. Olyasmire gondolok, ami kategóriákon felüli, kifejezetten kiöregedett díváknak, mint az életmű Oscar.

    Kedvelés

  2. pzs

    Hát én is annyira nagyon, de baszd meg, nem elég, hogy most miattad lesz egy facebook profilom, de ráadásul az lesz rajta az egyetlen infó, hogy a nők lapja online-t látogatom?!

    Kedvelés

  3. k.

    Zseniális. Tervezem, hogy legalább 10 új fészbúkregisztrációt csinálok az ügy érdekében. :)

    Ha gondolod, esetleg mételyként beférkőzök mindenféle portálokra és összegründolok valami toleranciadíj-jelölést is.

    Kedvelés

  4. lucia

    k.: az úgy volt, h egyszer csak kaptam egy levelet múlt héten, h jelölve lettem, elfogadom-e, és hát erre nem mondhattam mást, mint hogy igen. ezek után már csak azt remélem, egyszer valahol valaki valami feminista-emancipációs vagy toleranciadíjra is jelöl, mert úgy lenne teljes az online karrierem.

    Kedvelés

  5. lucia

    Dr.Morcz: szerintem ez a maga nemében gyönyörű képzavar, de vegyük amúgy a bloggerinaverseny leírását önmagában: “A Nők Lapja Café és a Cafeblog hisz a blog közösségteremtő erejében és különös figyelmet fordít a nőkre, hiszen más szemmel látják a világot. A nők szavának, legyen az kimondott vagy leírt gondolat, ereje van”. Más szemmel látják a világot, mint…? A férfiak és gyerekek szavának nincs ereje, bármit is jelentsen ez? és tekintve a pillanatnyi első ötven helyezett nagy részét, az, hogy a nők más szemmel látják a világot, leginkább azt jelenti vajon, hogy mindenben hozzávalókat, gluténtartalmat és zsírpapírral kibélelt tepsiket látnak?

    Kedvelés

  6. Dr.Morcz

    Mire vetemedik az ember, megnéztem a nlcafe-n, hát ez a blog azért többet érdemel, mint pl. aki “ezreknek nyitotta ki a fülét a frissen kisült kenyér beszédére”.

    Kedvelés

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .