mert nincs elég gépelnivalóm

Az egybetűs nevű férfi akkoriban – talán Riga óta? – már csak részinformációkat mondott a lánynak, akivel tíz éve nem ismerték egymást. Négy számból kettőt. A levelekre sem válaszolt. Egy részükre azt mondta, nem kapta meg őket.

Az a típus volt, aki azt szereti, ha a nők önmagukat adják. Kiabálnak, káromkodnak, és a pultot csapkodják, a sminkjük elkenődik.

A lányból egy szerda este tört ki a már napok óta gyűlő feszültség, talán a csalóka tavasz tette, talán az újhold, talán az, hogy bár nem egyedül élt, mellette mégis üres és hideg volt az ágy bal oldala. mindenesetre a szokásos nemtörődömsége egy pillanatra eltűnt, és valahogy kihallatszott a szavaiból, hogy őszintén beszél.

– Nem érdekel – mondta. – Nem érdekel, hol vagy és kivel, Csak az érdekel, hogy olvasod-e a blogomat.

Ezzel bontotta a kapcsolatot.

61 thoughts on “mert nincs elég gépelnivalóm

  1. petya

    lucia: nos akkor most közölném ennek a teóriának a cáfolatát. legalábbis a minap sikerült felfedezni a (nem annyira) titkos nudizós placcot a környéken és bár nekem már majdnem bíborban úszott az arcom, a 6 és 7 fiúknak csak az jutott eszébe, hogy tényleg milyen jó ötlet kukiban úszni. úgyhogy hamarosan négynél több dorong, rúd és cerka ingázott a 10 méteres körzetembe, amitől némi diszkomfort érzésem támadt és menekülőre fogtam – de legalább a kiskorúakat sikerült a kukettó vadász rákokkal visszafenyegetnem a fürdőgatyájukban.
    szóval inkább a kobra kéne, mégis.

    horrorszkóp: igen, különösen azért fájt, mert olyan gondosan lettek előkészítve ezek az együttlétek. természetesen várom, hogy anyagot szerezz be nekem, bár ez mindig olyan röltexesen hangzott, de végül is van varrógép, lehet, hogy egyszer még híres designer-stylist duó leszünk.
    Igen, a Világ teljesen adekvált lap(esetleg még a cetcápa is jó lenne, nem tudom, hogy létezik-e), bár tegnap este óta komoly fejtörést okoz a következő meghódítandó ország személye / attól félek, hogy valami pénzgyűjtő ázsiai hoaxbafutottam bele.

    Mielőtt még folytatnám: létezik olyan, hogy valaki egy másik ember blogjának kommentjeiben írja a blogját? Csak mindig reménykedem, hogy egyszer feltalálok valamit :-) (Persze az előzetes moderálás miatt lenne némi egyszeri kínai blogger fílingem :-)

    Kedvelés

  2. lucia

    lucia: juteszembe, szörnyű gyanú ébredt bennem a leveleidre nem válaszolás és a légy őszinte a pároddal témában: ugye mással azért nem férfinéven üzengetsz? mert az magyarázatot adna ezekre.

    Kedvelés

  3. lucia

    petya: szerintem gyerekeket meztelen férfivel is el lehet ijeszteni (univerzális eszköz), bár nem feltétlenül etikus.

    astronet.hu, aszondja neked, hogy ha nem kényeztet eléggé a családod, változtass a taktikádon, engem meg eltalál ámor nyila. ami minket kettőnket illet, állítólag téged zavar, hogy én nem tudom értékelni a szenvedélyes együttléteinket, és egy kicsit bánt, hogy ezt eddig nem mondtad, pedig háromszor is találkoztunk az elmúlt évben. viszont az anyagbeszerződ vagy az üzletkötőd még lehetek. húztam neked tarotkártyát is, és a Világ jött ki, ami azt jelenti, hogy minden tök jó lesz, és ne szégyellj semmit a partnered előtt.

    Kedvelés

  4. petya

    lucia: na de azzal nem érek semmit, inkább franciául kéne tudnom az “úristen, egy óriás kobra közeleg!” mondatot.

    mindegy, már elmentek, most a magyar-japán-amerikai tengely üvöltözi azt, hogy “count on me, jealousy”.

    nem találtam meg azt a jó kis horoszkópot, amit a múltkor mondtál, pedig lett volna kérdésem, így csak a kínai párkapcsolati horoszkópból derítettem ki, hogy az “egyik ismerősömmel”, ha vállalom a nyitott házasságot, akkor anyagilag nagyon jól járunk (nyitott vagyok rá), ellenben a gyerekkel például pár év múlva szakítanom kell a sok veszekedés miatt (de akkor kié lesz a playstation?).

    Kedvelés

  5. lucia

    Zsit: szerintem a női A. bejelentkezik (bár nem publikus profillal), a nem női meg ékezetek nélkül ír, és mérnök szerinted (a mr.a pedig kis a és szerkblog).

    Kedvelés

  6. lucia

    petya: én mondtam, hogy meg kell tanulnod a “meztelen férfi” kifejezést benszülöttül, mondtam! a lista meg már így is elég noir, bár inkább olyan maffiózós műfajban, meg is írom majd, kérem, maradjanak velünk.

    Kedvelés

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .