it’s a familiar feeling…like somebody is trying to teach me something

Idénről igazából nem tudnék koherens összefoglalót csinálni, mert életem egyik legrosszabb éve volt, ugyanakkor minden arannyá változott, amihez nyúltam, illetve most december utolsó két hetében az is kiderült, egy olyan információáramlás következtében, amit csak az Univerzum magyarázkodásának tudok tekinteni, hogy ha úgy alakulnak a dolgok, ahogy én szerettem volna, ha alakulnak, akkor most olyan helyen lennék, ahol mostanában nagyon rossz dolgok fognak történni. Ugyanakkor üzenném az Univerzumnak, hogy én szeretném elkövetni a saját hibáimat, és nem örülök, ha akaratom ellenére megment magamtól vagy ilyesmi (elképzelem, ahogy az Univerzum most azt írja a blogjába, hogy már nem tudom, mit csinálhatnék még, a  lelkemet is kiteszem, én csak neki akarok jót, de mi a hála? folyton csak panaszkodik rólam mindenféle idegeneknek az interneten. Elképzelhető, hogy el kellene mennünk az Univerzummal párterápiára, lehet, hogy csak kommunikációs problémáink vannak. Úgy érzem, sokat dobna például a viszonyunkon egy kis reflective listening).

Szóval szakma, gyerek, pénz, kreativitás és ismeretségek terén nagyon jól alakult minden, még téli gumim is van már, ugyanakkor aludni egyszerűen nem tudok még mindig (2010, amikor nem aludtam), és ha van éppen öt percem, akkor sylviaplathozok, szerencsére nincs nagyon. Meg a kraft is kiment belőlem valahogyan, különösebb beleélés nélkül csinálom a dolgokat, ami munkailag nagyon hasznos, a magánéletet viszont így nem igazán lehet, bár meghökkentő módon a visszajelzések szerint aránylag vonzó hozzáállás (az unottságával hódított, vagy mi).

Mindenesetre az Univerzum megszívta, mert az ilyen hozzáállással belőlem csak meglehetősen nagy mértékű dacot lehet kiváltani, úgyhogy jövőre igenis minden úgy lesz, ahogy én akarom, és a keretes szerkezet végett most az egyik legjobb Community-részből idéznék:

Q: Prop guns? What do you have in mind?
A: A little demonstration on the dangers of trying to educate me. They are about to get a real lesson on the fact that Jeff Winger never learns.

3 thoughts on “it’s a familiar feeling…like somebody is trying to teach me something

  1. Shia-ko

    “(elképzelem, ahogy az Univerzum most azt írja a blogjába, hogy már nem tudom, mit csinálhatnék még, a lelkemet is kiteszem, én csak neki akarok jót, de mi a hála? folyton csak panaszkodik rólam mindenféle idegeneknek az interneten. Elképzelhető, hogy el kellene mennünk az Univerzummal párterápiára, lehet, hogy csak kommunikációs problémáink vannak. Úgy érzem, sokat dobna például a viszonyunkon egy kis reflective listening)”
    :röhög:

    Kedvelés

  2. templar

    hm, úgylátom a másik a magamnak kívánós poszt, úgyhogy inkább ide, magácskának kívánok még ennél is jobb új évet, ahogy olvasom, lehetőleg minden téren most már egyenletesen sikerest! :)

    Kedvelés

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .