ismét közelebb kerültem egy lépéssel ahhoz, hogy kijussak a kapun kívülre

Ma reggel például alhattam volna, csak felkeltettek (ezt hívják exogén depressziónak), de végül is nem panaszkodhatok, mert a rendszergazda egyik ismerőse keltett, hogy átadja a négy távtartót, amit a rendszergazda másik ismerőse esztergált direkt nekem (háttértörténet: a téli gumikhoz kellenek ezek a kis műanyag izék, de csak olyan helyeken kapni őket, ahova kocsi nélkül nem jutok el, kocsival viszont hóban nem tudok kimenni, a kör bezárult. A rendszergazda persze el tudott volna jutni nagy gumishoz, de az ismerősei jobban szeretnek esztergálni, mint amennyi időt ő erre a projektre szánt), most már csak egy olyan ismerőst kellene találnia, aki áll a hátam mögött, miközben kereket cserélek, tartja a forralt boromat, és időnként megdicsér. Vagy olyan ismerőst, aki egyben forma 1-es szervizcsapat.

Utána viszont visszaájultam, majd a Lingerre ébredtem a Cranberriestől, de mire teljesen kinyitottam a szemem, elmúlt, és ezt még kétszer eljátszotta, mielőtt rájöttem, hogy csak a fejemben szól. Némi megnyugvást adott ugyan az, amikor kispekuláltam, hogy azért megy a fejemben, mert az átírt változata szerepel a két héttel ezelőtt látott Community s2e1-ben, viszont egész nap nem tudtam elzárni, és így estére borzasztó idegesítő már többezredszer azt hallani, hogy do you have to, do you have to, do you have to let it linger hisztis ír nők sikoltozó modorában előadva.

15 thoughts on “ismét közelebb kerültem egy lépéssel ahhoz, hogy kijussak a kapun kívülre

  1. vladimirgridyakin

    Открылся сайт. переделан дизайн. ждём вас!
    Выкладывай свои материалы и файлы!
    Запости свой файл и заработай !
    vagon1.ru

    Kedvelés

  2. lucia

    bea: fú, ez tök jó (tudtam, hogy lesz valaki! :)), akkor szerintem majd kérdezek, de mindenképpen szólj légyszi, ha megírtad az útibeszámolót.

    Kedvelés

  3. bea

    Szia Lucia,

    Én 3 éve voltam Jemenben, csak egyszerű turistaként, érdeklődésből, szívesen adok infókat, életem élménye volt!!! Vízummal semmi gond nem volt, adtak rögtön az itteni nagykövetségen. Egyénileg mentünk, keveredtünk a népekkel, az útibeszámolót azóta is tervezem megírni, az élményanyag megvan hozzá:)

    Kedvelés

  4. lucia

    xebeche: utazási iroda állíthatja ki az infók szerint, de azok most valamiért nem szerveznek Jemenbe utakat, pedig most van a monszunmentes szezon, amikor lehetne menni szigetezni. ill. az egyik irodás ismerősöm azt mondta, egyénileg menni sokkal jobban megéri, csak vízumot kell szerezni valahogyan.

    Kedvelés

  5. ujlakas

    ó, nekem meg az ment a fejemben napokig, hogy “I don’t want to… I don’t want to…” Arra sikerült rájönnöm pénteki megafrászkor, h Pussycat Dolls, csak arra nem, h mit nem akarok ennyire nagyon :)

    Kedvelés

  6. templar

    Az aki egy személyben forma 1-es szervizcsapat, az azért súlyosan skizofrén lehet. De nézzük a szórakoztató oldalát, majd tedd közzé, ahogy a kocsi közül rohangálva-mindenféle izékbe belegabalyodva egyszerre cseréli a négy kereket.
    (a tankolást viszont jobb ha kihagyja. már szerintem)

    Kedvelés

  7. varazsgoreny

    az indiánok úgy tartják, hogy egy életre jegyezd meg azt a dalt amit álmodban hallasz, bár lehet hogy nem az ilyenekre értették (vö.: őseink lehet hogy bölcsek voltak, de akkor sem tudhatták előre mindazt, ami ma van)

    Kedvelés

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .