meg vagyok lőve

Számítógép. Hangyákkal működik. Mintegy mellékesen van rajta egy “Anthill Inside” matrica (Intel Inside helyett).

Nagyon hálás lennék bárkinek, aki bármilyen használható ötletet mond erre (nem feltétlenül kell hangyák szerepeljenek benne, többféle számítógépes dolog is lehet). Jól fizető, betöltésre váró mezőgazdasági munkakörökről értesítést ugyanezen a címen fogadok.

ocunkakörökről kAed the ashes out of his pipe on Hex’s ‘Anthill Inside’ sticker

56 thoughts on “meg vagyok lőve

  1. lucia

    Jamesch: én ökölszabályként angolul olvasnám :) a Stieg Larssonból az első kötet magyarul elég gáz, a másik kettőt más fordította, ismerem is az illetőt szegről-végről, és azt mondja, jó lett a fordítás, én meg hiszek neki (üzeni: “kérésre dedikálok, határozott felszólításra pedig abbahagyom”).

    a Limitbe beleolvastam pár oldal erejéig magyarul, nagy hülyeségek nem voltak benne (de a Rajban is a tudományos részeknél jöttek elő a nagy hülyeségek, azt pedig más fordította).

    Kedvelés

  2. Jamesch

    hello

    Már régóta olvaslak, nem is tudom kommenteltem-e eddig, de most felmerült bennem egy hasogató kérdés idegennyelvű könyvekkel és fordításokkal kapcsolatban, és beugrottál mint kompetens személy.

    Szóval mostanában leginkább angolul olvasok, de képbe jött pár könyv amit elolvasnék, de általam ismeretlen nyelven írtak és nem tudok dönteni, hogy jó-e nekem ha angolra fordítva olvasom el vagy próbáljam beszerezni magyarul (egyik sem eredeti ugye, tehát gondolom a fordítás minősége mérvadó, de azt honnan tudhatná az ember). Azért a beszerzést hozom fel, mert ebook olvasót használok és a magyar elektronikus könyvkínálat igencsak hiányos egy Amazonhoz képest. (Ha simán lehetne a magyar verziót olvasnám sztem)
    Egész konkrétan a Stieg Larsson trilógia, meg Frank Schatzing Limit c. könyve miatt merült ez most fel bennem.

    Tudom, hogy nem adható diszkrét válasz a kérdésre, de kíváncsi lennék a véleményedre.

    Remélem ezt olvasod még, nem akartam a legújabb postba offolni és előre is kösz

    Kedvelés

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .