olyan nehéz a sok rosszból választani

Az előző bejegyzéshez kerestem volna egy videót a két ultimate bad boyfriendről (futottak még kategória: Angel, amikor gonosszá változik), vagyis egyrészt Logan Echollsról, aki az elején tök tenyérbemászó (bár az első Veronica Mars végén azért van egy jó pillanata), utána viszont egyszerűen muszáj imádni, én nem is a tejbetöknek drukkoltam soha. De senkinek nem jutott még eszébe felrakni róla azt a videót, amikor az első (és az egyetlen jó) évad végén ott áll a hídon, hogy leugorjon (my mom is dead, my girlfriend is dead, the only person I care about is dumping me), és akkor megjelenik a motoros banda, hogy agyonverjék, mire elmosolyodik, és kungfu-integet, közben meg a bad boyfriend szól. Csak itt van belőle két másodperc, 0:22 és 0:24 között kábé.

A Buffy musical (Once more with a feeling) meg biztos jogvédett, mert égen-földön nincs fent belőle a Let me rest in peace (csak más videóval, valaki például szintén rájött a párhuzamra Logannel). De még csak az sem, amikor a kocsiban énekli a My Wayt, milyen kár, csak ilyen tingli-tangli egyvelegek.

Szóval ezekben nem az a jó, hogy köcsögök, hanem olyan…emberiek. Esendőek, önfejűek, vannak rossz pillanataik, de amikor jó pillanataik vannak, az nagyon jó.

14 thoughts on “olyan nehéz a sok rosszból választani

  1. lucia

    Juc: hát amiben Nathan Fillion, az csak jó lehet, és csak azért hagytam ki a rosszfiúk közül, mert ő annyira nem rossz (ahogy a Firefly párbajos része végén mondta, miután leszögezte, hogy a jó emberek nem ölik meg a tehetetlen ellenséget: “well, I’m an okay man”).

    Kedvelés

  2. mariann

    Paramami:
    En láttam,ajjajjajj, nagyon jó volt.
    Hátborzongatóan.
    Ilyenkor mindig tudni szeretném,milyen az illeto magánemberként…
    Valahol, valaminek azért ott kell lennie ebbol belul…

    Kedvelés

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .