ablakos tótnak a hanyattesés

Hát holnapra drukkokat kérek, műszaki vizsgára kell vinni az autót, holnapután járna le, nem is lehet akárhova vinni, ezért csak későbbre adtak volna időpontot, de szépen néztem. A felkészítést nagy nehezen elintéztem, a gyermekfelületet nagy nehezen elintéztem, erre most megint kiment alólam az a bokám, ami két hete, és meglehetősen dagadt meg fáj. Két nap múlva simán ráállok, viszont holnap lesz az, hogy egyszer reggel, egyszer meg este fel kell jönnöm / le kell mennem a buszmegállóból/ba, ami még akkor is háromszáz méterre van, ha átszállással a közelebbibe jövök. És pillanatnyilag vagy a falba kapaszkodva járok, vagy fél lábon ugrálok, az útvonalon viszont nincsenek falak (vigyek?), a padlásra nem tudok felmászni a síbotomért, a szerviz nagyjából pont háromszáz méterrel van a Budapest tábla után, ahova már csak komoly felárral megy ki a taxi, szóval holnap elég vicces napja lesz a környékbelieknek.

De legalább nem fagy.

7 thoughts on “ablakos tótnak a hanyattesés

  1. exmanka

    Ez megint egy olyan szituáció, amikor segítséget kell kérni. Vigyen el valaki, nézz szépen most is.
    (Még vannak emlékeim, amikor egyedüli anyukaként, csecsemővel kellett megoldanom ilyesmit. Abban az időben sosem derogált a lécci-lécci.)

    Kedvelés

  2. lucia

    @r-: hát hívtam taxit, két társaságtól is, amikor mondtam, h honnan hova (a teljes utat, nem a 300 métert), azt mondták, erre nincs autó.

    Kedvelés

  3. lucia

    @Tarhonyakártevő: kösz, a reggeli menetet megoldottam valahogy, egyébként nem a városba, itt van az intézmény lent a lakótelep talpánál, csak nincs rendes tömegközlekedés.

    Kedvelés

  4. r-

    a 300 meterre pont 600 meternyi taxit kell fizetni, szoval azert siman megeri (sot, van olyan bp agglomeracio, ahol meg az se)
    de amugy szoros fasli a nem jo, de megfelelo megoldas, ha mar terhelned kell
    es persze gondolunk rad

    Kedvelés

  5. Tarhonyakártevő

    Bő harminc évnyi bokakimenős gyakorlattal jelentem, hogy az egyetlen igazán működő módszer, ha _rögtön_ a baleset után (tehát még bőven a “dekurvárafáj, neszóljhozzám-mertmegöllek” szakaszban) elkezdesz rab oroszlánként fel-alá mászkálni az elérhető legközelebbi vízszintes talajdarabon.
    Akkor nem merevedik el, kevésbé lilul és gyorsabban is gyógyul.

    Azt meg mondjad, honnan és mikor kell téged bevinni a városba.

    Kedvelés

  6. assam

    ecetes rongy, rá nyilon ma éjszakára, és fásli holnapra, jószorosan, de aztán azt levenni, nem jó az, de míg terhelned, kell, addig maradhat.
    síbot helyett hosszúszárúesernyő, vagy bármi rúdforma. jaj, nagyon sajnálom!

    Kedvelés

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .