helyzet

Szerintem ha azt nézzük, hogy egyetlen este leforgása alatt szakítottak velem (idén ezt az egy születésnapi ajándékot kaptam, kis késéssel ugyan, de a nyolc napon még belül van), átmenetileg használhatatlanná vált az autóm és bad sectoros lett a notebookom, akkor határozottan többet érdemelnék egy lottó hármasnál.

Mindenkinek, aki szereti.

31 thoughts on “helyzet

  1. Izabella

    Lucia, mint sokan mások én is nagyon régen olvaslak, mindig drukkolok, hogy jóra forduljon a sorsod, és most szeretnék adni Neked egy tanácsot, pedig jómagam sem állok túl jó a kéretlen tanácsokkal. :-)

    menj el családállításra (Hellinger terápia), és ezt most tök komolyan mondom. kénytelen leszel ezzel a problémával mélyebben is foglalkozni, mert az oké, hogy a pasik többnyire hülyék, és life sucks stb. de az is igaz, hogy ha minden klappolna, akkor igenis kifognád magadnak azt az egy nem hülyét.

    ha egy jó csaj csupa hülye pasit vonz be, az nem természetes! valami önbüntető “nem érdemlem meg a boldogságot” program fut nálad valahol mélyen, valószínűleg valamelyik családtagodtól kaptad ezt a kis csomagot, amit sajnos tudatosan aligha lehet felülírni.

    (nagyon szorítok Neked, és nem kapok jutalékot, vagy ilyesmit, saját tapasztalat.)

    Kedvelés

  2. am

    Lucia, csak előre, a hülye dumával meg ne foglalkozz, gondolom, kb. annyit jelent, hogy nincs veled semmi konkrét baj, csak vmiért nem passzoltok, mittomén, nem négykézláb mentél ki, amikor ő jött vagy valami.
    De egyébként tényleg hülye június, egyik ismerősömmel bőszen engine malfunctionozunk.

    Kedvelés

  3. R.

    Sajnálom:(
    POnotsan tudom mennyire szar, nem is olyan rég voltam ugyanebben a cipőben.

    És bár nem ismerem a másik felet, de erős a gyanúm, hogy cinty-nek igaza volt. A “csak neked akarok jobbat” duma pontosan azt jelenti, hogy “gyáva vagyok ehhez/mégsem ezt akarom”

    remélem, nem, inkább tudom, hogy hamarosan jobb lesz.
    kitartás addig is!

    Kedvelés

  4. crawly

    énis határidőkkel küzdök, a leptopom viszont már vízparton szeretne ücsörögni és csak butuska lányzenéket játszani, ezért néha kikapcsol. kicseleztem, kivettem a jégakkukat a mélyhűtőből, becsomagoltam vastag zacsiba, és azzal hűtünk alulról. eddig működik :)

    Kedvelés

  5. cinty

    @lucia nocsak. kattant a kattantat. a többit igazán nem értem. én csak sprinter vagyok, azis inkább csak elmélet.

    a mac téveszme, de szép. a linux felhős, de hasznos.

    nézz esetleg sherlock holmes-t. egy estére kellemes. a holnap meg már folyamatban.
    szerintem te túl vagy a levezetésen.
    örültem.

    Kedvelés

  6. lucia

    @cinty: nekem sajna vagy nem sajna, de kell, hogy a másik is munkamániás legyen valamennyire (vagy hobbimániás), én bizonyos keretek között úgy osztom be az időmet, ahogy akarom, ezért tudok alkalmazkodni. nem vágyom pillanatnyilag csajbulira, vagy akármilyen bulira :) ez a mac hogy jön ide? mert az nincs, linux van.

    Kedvelés

  7. nemisbeka

    Szerintem az én hibám, féltékeny lett a gyűrűre :), úgyhogy egyértelműen nem benned van a probléma. Most pedig szurkolok az anyajegy miatt.

    Kedvelés

  8. cinty

    @lucia hú banyek. ha ő munkamániásabb volt az elég gáz. amúgy én mindig azon a véleményen voltam, hogy egy mélyen munkamániás mellett hosszabb távon csak egy rabszolga fér meg, aki mindent felad magából. (csodák persze lehetnek, de ugye…)
    amennyire látom párkapcsolatnak hosszabb távon kétféle feltétel közül kell választani: legalább az egyik oldal függ a másiktól, de inkább van valami közös függés illetve a szent egyensúly.

    a neked jobb meg nekem úgy hangzik mint az “én most menekülnék és ezért mondok neked valami blődséget oszt legyen csend és béke”
    a dolog végülis ott válik érdekessé, hogy mennyire van hited az emberekben és mit vársz el tőlük az igazság és a tisztaság nevében. csúnyán mondva mennyire fontos neked, hogy a másik oldal is embernek tekintsen. lehetőleg közel egyenlő egyednek.

    genya helyzet. neked most szerintem egy – nagyjából – csajbuli kellene némi alkohollal és szelepkieresztéssel. avagy egyéb intenzív metódus eme utóbbi témára.

    milyen a mac a linux után?

    Kedvelés

  9. lucia

    @cinty: nem, az időhiány/fáradtság az én részemről nem volt probléma, de tényleg, nem én voltam a munkamániásabb, de nem is az volt a baj, hanem egyszerűen történt pár mindkettőnkön kívül eső nagyon rossz dolog, és az a döntés lett meghozva a fejem felett, hogy nekem így jobb lesz. én meg csak azt tudom, hogy nekem így most nagyon rossz, több szempontból is, ennél rosszabb nem lehetett volna.

    persze csak ha igaz volt, amit mondtak nekem (csak az igazság és a teljes igazság), mert már tényleg nem tudom, kinek mit hihetek el.

    Kedvelés

  10. r-

    1. ez egy elcseszett junius, ne magadban keresd a hibat
    2. mindig az a kerdes, h vagyunk-e eleg erosek ahhoz, hogy az eletben ne akarjuk tobbet erezni az emlitett nem vagyok eleg dolgokat. (not) (pedig most nekem is az a mantram, ami epp neked)
    3. amugymeg afrancba:(

    Kedvelés

  11. cinty

    @lucia az őszinteséggel két baj van: a világról/másról/párról alkotott véleményt a legtöbben már képtelenek nyíltan kimondani (ez szerintem főleg civilizációs betegség). a másik meg hogy az egyenletből sokan kifelejtik, torzítják a magukról alkotott képet.

    az udvariasság is szép formula, de néha kellenek az izzó indulatok és tán egy kis vér is. a civilizációs máz van ahol ápol, de többnyire csak takargat.

    a párválasztási és pároddal való időtöltési, érzelmi és párosodási szokásaidat nem ismerem.
    ellenben az elég jól lejön a blogodból, hogy a gyereken túl is bazi sokat dolgozol, azaz elég sűrűek a napjaid, életed. tán a gyerkőc előtt ennyire nem volt feszített. a változás valahol az anyagi síkon történhetett lényegében. ami elvileg két irányba változhat: a csemete egy bizonyos kor felett mehet bölcsibe, oviba, ez által a te időd is tán kaphat más beosztást másféle pénzkereséssel, ami adhat esetleg egy váltási lehetőséget. a másik oldal meg valahol egyfajta eltartotti viszony fele lépegetés, ahol a pár kaphat több idő és érzelmi egységet, cserébe a létért való küzdelem enyhítéséért.

    netán csak ezektől függetlenül újra kellene gondolni az ideális és az elfogadható közti különbségeket. habár ennyi erővel szavazhatsz a magány szünetére is. ó és rémlik, hogy a női párért annyira nem ugráltál, de akár arra is tehetsz egy kísérletet.

    sajna a racionalitás csak egy határig működig, az érzelmi, ösztöni rész meg nem épp a logika szabályai szerint csavargatja az életünket.
    szerencsére az agy hosszabb távon szeret csak a szépre emlékezni.

    Kedvelés

  12. lucia

    @cinty: én nagyon örülnék, ha végre kiderülne, hogy miben és hogyan követek el hibát, és cseszettül unom már hallgatni, hogy nem velem van a baj, meg többet érdemlek, meg csak a körülmények. ennek a tanulsága az, hogy ha a fejem tetejére állok, akkor sem tudok soha semmin változtatni, akkor is ugyanez lesz, hogy amikor rábeszélnek, hogy valami jó, és végre elhiszem, hogy valami jó, akkor jönnek az ún. körülmények, ami végső soron annyit jelent, h nem vagyok elég, én meg ezt az életben nem akarom többet érezni, de tényleg.

    Kedvelés

  13. cinty

    az időjárás szépsége, hogy ilyenkor sokkal jobban esik a hűtött sör/dinnye.
    a megtörténő hibáknak elvileg van tanulsága, kérdés érdemes e vele foglalkozni. a káosz élvezetének is vannak hívei. nem beszélve a mazohistákról.

    párkapcsolatilag meg. te mostanában eléggé két végén égeted a gyertyát és ennek bizony valahol ára is van. nehogy te is esőben állj le mint Roy (All those moments will be lost in time; like tears in rain.). de a keresés előbb hoz sikert, mint a sima lét. elvileg. de biztos jobbak az esélyek, mint egy ötösre a lottón.

    so csak sok mosolyogni valót és némi levegőzési időt kívánok neked.

    Kedvelés

  14. Encsi

    @dreamdancer: ja nem, nyilván on the spot elég szar mindegyik, csak arra próbáltam utalni, hogy évek múlva kevésbé rontja az összképet, ha nem kell pl egy elb*ott szülinapra visszaemlékezni.

    @lucia: tuti hogy a világgal van valami nagy baj manapság (a brittudósok is megmondták ;) ), de mielőtt átmennénk nőirinyába, tényleg vigasztaljon, hogy akármilyen nehéz is egyedülanyukaként, azért Muci egy konstans örömforrás az életedben… nekem is eszembe jutott már, hogy ha bármelyik extől becsúszott volna, legalább annyival happybb lennék. horgolni meg már tudok ;)

    Kedvelés

  15. lucia

    @dreamdancer: a derűsen optimista, biztató dolgok amúgy is csak délibábok (esetleg szándékos megtévesztések), amelyek ideig-óráig elfedik, hogy eme árnyékvilág az siralomnak völgye, mindenesetre most eldöntöttem, hogy leszokom a pasizásról, mert az more pain than gain, amúgy is mindegyforma, akkor már inkább megtanulok horgolni, vagy valami.

    Kedvelés

  16. lucia

    @Viv: az enyém is így kezdte (notebook), aztán nem akart bekapcsolni, kiírt valami olvasási hibát az elején, és google-ben utánanézve lefuttattam nemtommit :) de asszem, valami checkdisk/repair volt, nem lehet, h nálad is segítene valami ilyesmi?

    Kedvelés

  17. sapimano

    :( Bakker. Szívből remélem, hogy megtalálod végre a boldogságot. Persze a Mucin kívül, mert azért Ő is tud sok (tengernyi) boldog pillanatot nyújtani :)

    Kedvelés

  18. Viv

    Klassz. Komolyan mondom, klassz. Nekem a skandináv lottón volt hármasom. Naná, hogy csak négyestől fizet.
    Szakítás meg kétnaponkénti program itten, bár most van valami hiányérzetem, mintha egész régóta nem szakítottak volna velem szülői nyomásra.
    (Kocsim nincs, de a notebook folyamatosan túlmelegszik és kikapcsol. Azért eddig legalább két évig bírták.)

    Kedvelés

  19. dreamdancer

    Bár tudnék valami derűsen optimista, biztató dolgot mondani. De ilyenek most csak az időjárással kapcsolatban jutnak az eszembe.

    (@Encsi: mert mintha lenne jó időpont szakításhoz, ne nyaralás előtt, de utána se, karácsony és az egész december tabu stb.)

    Kedvelés

  20. Encsi

    @Lam hát elnézést :) szóval akkor gondoljunk egy senkinek nem szülinapja, esküvője napja, gyereke szülinapja, karácsonya, évfordulója napra – na és akkor erről beszéltem :D így már p.c. remélem ;)

    Kedvelés

  21. Encsi

    Oh sh*t :(
    Velem is szakítottak már a szülinapomon (2 év után…), a legvacakabb benne, hogy még évek múlva is akaratlanul felrémlik, hiszen nem egy március hatodika, vagy valami más jellegtelen nap.
    Egy kocsog aki ilyet megcsinál, szvsz.

    Kedvelés

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .