megint xkcd, aki amúgy is előfizető, lapozzon

Szóval már megint az van, hogy az xkcd-nél az én életemet rajzolják a gyanúim szerint, bár reggel még azt hittem, hogy csak paranoid vagyok, de utána JoeP is direkt, előre megfontolt szándékkal bekommentelte (persze lehet, hogy ő is paranoid).

Szóval a mai strip, kattintásra előjön az egész:

7 thoughts on “megint xkcd, aki amúgy is előfizető, lapozzon

  1. móni

    Láttalak! Láttalak! Reggeli közben hallom, hogy bedobták a Marie Claire-t. Lapozom, és látom, hogy egyedülálló anyák. Csodálatos módon eszembe jutott, hogy ott kell lenned neked is, és tényleg ott is voltatok. Muci hozta az übercuki formáját, átjön a képeken :) Érdekes, hogy háromból két olyan nőt sikerült találni, aki fordít. Milyen szerencse, hogy nem angolszász nyelvterületen élünk, és ez jó munkát ad az anyukáknak. A magyar szerzők meg így jártak. Ja, és kiderült hogy mire nem jó egy blog (persze nem mindegy, ki írja és hogyan) :)

    Kedvelés

  2. jondoe

    ennek a kommentdoboznak már úgyis mindegy, két napja azon röhögök, hogy “sajnos azóta meghalt, de nem hinném, hogy van összefüggés” :)

    Kedvelés

  3. jondoe

    @lucia nagyon köszönöm!
    igen, pont azért kérdeztem, hogy a trailerfilm után érdemes-e magyarul elolvasni és most akkor meg is veszem :)

    Kedvelés

  4. lucia

    @jondoe: nekem angolul van meg, magyarul nem olvastam, de a könyvmolyképzőnél odafigyelnek a fordításokra, és a fordító is nagyon szerette a könyvet (ráadásul eredeti svédből csinálta) sajnos azóta meghalt, de nem hinném, hogy van összefüggés. szóval jóra tippelném a magyar verziót is. a könyv maga meg eleve nagyon ott van, úgyhogy érdemes beszerezni, a film csak egy trailer hozzá képest :)

    Kedvelés

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .